من فرصت اینو داشتم که تصویر بیشتر تلویزیونارو بقل هم ببینم به نظرم تصویر سامسونگ بهتر از ال جیه.
من فرصت اینو داشتم که تصویر بیشتر تلویزیونارو بقل هم ببینم به نظرم تصویر سامسونگ بهتر از ال جیه.
با تشکر از همه دوستان. از شارپ کسی چیزی نگفت؟ایا عملا تصویر بهتری نسبت به این دو مدل داره؟
معمولا زیرنویسهای sub idx را نمایش نمیدهند
البته یکی از دوستان در همین سایت راه حلی داده بودند که من هنوز فرصت نکردم تست کنم.
ولی اگر روشش جواب دهد که برای خودشان جواب داده بود، زیرنویسهای sub idx را هم بعد از یک تغییر میتوان در تلویزیون دید.
یعنی گرون گفته بهم گفت با هدیه 2500 بدون هدیه 350 ازش کم کن 40 اینچ
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
میتونید لینک راه حل قرار بدید یک سوال فیلم سه بعدی تا 1 گیگ گیر میاد برای دانلود توی نت ...برای نگاه کردنش مشکل خاصی نداره با تیوی ببینم ؟ (روی فلش )
این راه حل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله، فیلم سه بعدی 700 مگی هم من دیدم. معمولا با فرمت MP4 هم هستند.
از سایتهای مختلف و یا FTPهایی که فیلم میگذارند میتونی بگیری.
یا از تورنت.
مشکلی هم نخواهی داشت. فیلم را روی فلش میریزی و بعد وصل میکنی و قابلیت سه بعدی تلویزیون را فعال میکنی.
شما شخصا خودتون این روش رو تست کردید؟ من خوندمش و دقیق نفهمیدم نکته کار کجاست ولی فکر کنم اون برنامه میاد زیرنویس رو هاردساب می کنه و دیگه نمیشه انتخاب کرد زیرنویس رو نشون بده یا نه و همیشه نشونش میده.
قیمت 40 اینچ در تهران میخواستم ؟ 6960 چون اهواز بهم دادن 2150
الان توی بازار دور خوردم فروشنده گفت بیا ال جی بخرمدل 5700 اگر اشتباه نکنم بعد چون سه بعدی پسیو بود و خودم عینکی هستم ،عینک سه بعدی قرار دادم روی عینک خودم خوب بود حالا به نظرتون چون 6960 سه بعدی اکتیو است و عینک سنگین میشه عینک روی عینک گذاشت ؟؟
فرق بین 6960 با 6940 چیه دوستان ؟
باید تست کنی ببینی اصلا میشه یا نه. خوبیه ال جی اینه که یه عینک هایی داره که دسته نداره و روی عینک طبی وصل میشه. سامسونگ همچین چیزی فکر نکنم داشته باشه.
6960 همون 6940 هست به علاوه وایرلس داخلی و وب براوزر.
الان تو تهران 2570 فروشنده های جمهوری قیمت میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)