لطفا راهنمایی کنید؟
یه تلویزیون ال سی دی میخام 42 اینچ باشه قیمت مهم نیست ولی کیفیت تصویر خیلی خوب میخام و از بغلها هم تصویر تیره و تار نشه؟
لطفا راهنمایی کنید؟
یه تلویزیون ال سی دی میخام 42 اینچ باشه قیمت مهم نیست ولی کیفیت تصویر خیلی خوب میخام و از بغلها هم تصویر تیره و تار نشه؟
ال سی دی میخوای d585 سامسونگ
ولی چیز خوب میخوای پلاسما 3بعدی پاناسونیک ST30 قیمت حدود 2تومن
حدود قیمت سامسونگ چنده ؟
پلاسما رو نمیدونم میشه یکم راجبش بیشتر توضیح بدین و تفاوتش رو با ال سی دی بگین و اینکه از فاصله نزدیک تصویرش چطوره؟
اساتید محترم یه چیزی میخام که رنگهارو طبیعی نشون بدن و از فاصله نزدیک افت کیفیت تصویر نداشته باشه. چی پیشنهاد میکنین؟
با تشکر منتظر ج هستم.
الان فعلا بالاترین کیفیت رو پلاسماهای پاناسونیک دارن vt30 و st30 که مدل 42 اینچ اولی حدود 2700 و دومی حدود 2100 و لی من پیشنهاد میکنم شما یه 50 اینچ بگیر چون بعدا پشیمون میشی قیمتشم زیاد فرقی نداره 50 st30 حدود 2700
دو گزینه خوب 40 اینچ سامسون 6960 و 6940 وهمچنین ال جی 65100 یا 57000
اگه امکانات جانبی تلویزیون هم برات مهمه یکسری تلویزیونهای LED جدید xvision اومده که امکانات خیلی خوبی داره.
مدل LE-42KD30 xvision زاویه دیدش خیلی خوبه و یه قابلیت جدید نسبت به بقیه تلویزیونها داره و اون امکان ضبط کردن برنامه های تلویزیونی هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و فرکانسش هم بالاست (120 هرتز) و گیرنده دیجیتال داخلیم داره و قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه usb و ... داره .
کیفیت تصویرش خوبه و قیمتش خیلی مناسبه . با گارانتی مادیران حدود 1100 تومنه .
مشخصاتش :
- مجهز به پانل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با درجه کیفی +A
- داراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -T داخلي با كيفيت HD
- وضوح تصویر بالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )1920 x 1080)
- قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
- مجهز به تكنولوژي پيشرفته 120Hz
- قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
- روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
- قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- مجهز به ماشين زمان
اینجا رو بخونی راضی میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مثل اینکه یکم تاپیک از جواب دادن به سوال من منحرف شده
الان من بین چند مدلی که صفحه پیش توسط دوستان معرفی شده موندم
هر کس یه مدل معرفی کرده
لطفا راهنمایی کنید که بهترین گزینه حدود 40 اینچ 3d با قیمت 2 تومن چیه؟!
پاناسونیک 42st30 بهترین گزینست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)