مي خواي من برات ليسانس بگيرم؟ :mrgreen:
مي خواي من برات ليسانس بگيرم؟ :mrgreen:
سلام
امیدوارم از این نرم افزار لذت برده باشید. :idea:
اين نرم افزار فقط قاره هاي آمريكا و اروپا را ساپورت مكنه چون اين نسخه free نرم افزار است فكركنم اگر نسخه كامل را خريداري كنيد با اين مشكلها روبرو نشيد و تمام جهان از جمله آسیا رو بشه دید.ولي با اين حال بازم ارزش داشت ....
:roll:
با سلام
دوستان اين رو بگم من آخرين ورژنش رو چند وقت قبل گرفتم
توي سايتش هم ثبت نام كردم نرم افزار خوبي هست
ولي ايران رو نشون نمي ده فقط براي يه قاره هاي خاصي هست مثل آمريكا و اين حرفها
بعد يك هفته هم بيشتر كار نمي كنه ليسانس كي اون هم از سايت مي گيري خيلي راحت هست اصلا يه مبتدي هم مي تونه
و اين رو هم بگم همه دنيا رو هم بگردين نمي شه كركش رو پيدا كرد كركي براي وجود نداره
فقط روي كره زمين يك كرك داره اون هم نمي دونم مال كدوم ورژنش هست شايد كار كنه شايد كار نكنه خلاصه به دانلود كردنش اصلا نمي ارزه من اوني كه دانلود كردم دقيقاْ يادم نيست ولي بيست مگابايتي مي شد
موفق باشيد
پيمان از شيراز
شما ميتوانيد با مراجعه به آدرس اين نرم افزار اطلاعات كاملي در باره كشورهاي كه توسط اين ماهواره قابل دريافت است را بدست آوريد.
و همچنين فيلم و عكس هاي كه توسط اين ماهواره گرفته شده را ببينيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:idea:
internet1, راست ميگه نسخه حرفه ايش 19.8mb اما این نسخش مجانی نیست و به هیچ وجه نمیشه ازش استفتده مجانی کرد و باید522$ خرجش کنی :mrgreen: (من هر دو نسخشو دانلود کردم :mrgreen: )
چگونه ثبت نام كنم و چگونه از اين نرم افزار استفاده كنم؟
البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم كار اين نرم افزار را انجام مي دهد!! فقط سرعت اينترنت بايد 128 كيلو بايت بر ثانيه باشد تا راحت بتوان از ان استفاده كرد.
دوست عزيز سرويس ,map فقط براي كانادا و آمريكاست
البته با همين خطهاي كم سرعت هم ميشه ازش استفاده كرد
سلام
باز هم ازGoogle
شركت Keyhole توسط گوگل خريداري شده و از اين پس ميتوانيد به صورت رايگان از امكانات آن استفاده كنيد.
آدرس maps.googel.com
فعلا اين امكان آمريكاي شمالي و در واقع بيش از نيمي از ايالت متحده را پوشش مي دهد. :arrow:
گوگل باهاشون قرارداد بسته و تون آدرس هم که چیزی نیست
کیفیت برنامه ی pro اینقدر بالا هست که میتونی باهاش خونه ها رو ببینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)