درسته . مگه میشه سانسور نکنند . به جان خودم Hug رو هم برداشتند !از لحاظ سانسورينگ كه 100% وگر نه كه اجازه ي ورود به بازار را بهش نميدن ... (البته من نگرفتم ولي حدس زدم ) !
عزیزم وقتی اینا میتونند منو های بازی هایی مانند مافیا و بازی های دیگه رو فارسی کنند ، نمیتونند چنین کاری بکنند ؟ خیالت راحت . این کار رو کردند وگرنه الآن دارینوس فیلتر بود !نه آقا سانسور چیه اینا عمرا بتونن همچین کاری بکنن اون فارسی سازی هایی هم که میکنن همش مربوط به صدای بازی هاست برو همینو بخر !
چرا ؟ چه مشکلی داره ؟ من که 2 بار خریدم مشکلی نداشتهرچي مي خري بخر ولي از شركت shark نخر . ما كه خيري نديديم.
کاملا موافقمبه خوبی هم می تونند سانسور کنند ! کی گفته نمی شه ! نمونش ؟
آخرین بازی مکس پین
یا علی
اون که 100% . مطمئن باش .علاوه بر اون فکر کنم که EP های جدید باش سازگار نباشه!(Expansion Pack)
دیدی گفتم . همیشه یادت باشه هروقت یک شرکت بازی دستکاری کرد ، دیگه هیچ چیز نمیشه روش تغییر داد.باسلام من سیمز2 دارینوس راگرفتم یک دفترچه 59 برگی درباره بازی سیمز2 است و یک اشکال دارد به خاطر دسکاری فایل ها برای فارسی سازی فیلم آموزشی دیگه نمی تونی مثلا برای ریختن سیمز2 پتس از اون استفاده کنی
کار جالبیه . منم یه امتحانی میکنم .آره دارینوس همیشه انپک که میکنه پک نمیکنه.
من مکس پین دو دوبله ش رو گرفتم خیلی سانسور داشت!
راحت پکیج صدا رو با پکیج صدای زبون اصلی عوض کردم و بدون سانسور از بازی فارسی با گجوینده های خوشصداش(!) لذت نبردم!
تو هم یکم پول خرج کن هرودتاش رو بگیر و فایل صدای فارسی رو با اصلی جایزین کن.