تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: خرید اسپیکر

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

آقا یکی منو راهنمایی کنه

من قست خرید ادیفایر S730 رو دارم

میخواستم بدونم مثه مشخصاتی که تو سایتش نوشته گلوگردن داره یا نه؟ ( مصرفم فقط واسه موزیکه و قدرت برام بیشتر از کیفیت ارزش داره یعنی اینکه با قدرت بکوبه و کم نیاره تو ولومهای بالا)

در ضمن این اسپیکر نیاز به کارت صدا داره؟

اگه نیاز داره.چه مدلی با S730 مچه که شیره ی اسپیکرو بکشه و به قول خودمونی بترکونه؟

ممنون میشم اگه یه مقدار زودتر بهم اطلاعات بدین

من خودم الان همینو دارم قبل عید خریدمش 425 الان کم شده و قیمتش هم مشخص نیست
    از همه لحاظ باید بگم اخرشه قیافه ترسناکی داره قدرت سابش هم در حد یه 18 چرخه کیفیتشم از هر چی تا حالا شنیدی بهتره تو ولوم بالا هم اصلا کم نمیاره یعنی خودت جرات نمیکنی صداش رو زیاد کنی
    کارت صدا هم امتهان نکردم من خودم با ps3 با کابل اپتیکال ازش استفاده میکنم ولی اگه کارت صدا میخوای بگیری این مدل پایین ها بدرد نمیخورند باید یه Sound Blaster Internal X-Fi Titaniumبخری که 170 هزینشه ولی اول اسپیکر رو بگیر با همونی که داری امتحانش کن بعد اگه راضی نشدی کارت صدا بگیر دست دو هم میتونی بگیری
    در اخر هم باید بگم از همه لحاظ از این اسپیکر خاطر جمع باش فقط قیمت باید ببینی چنده اگه تا 460 هم بدن ارزش داره

2. 3 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kar11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

14

من خودم الان همینو دارم قبل عید خریدمش 425 الان کم شده و قیمتش هم مشخص نیست
    از همه لحاظ باید بگم اخرشه قیافه ترسناکی داره قدرت سابش هم در حد یه 18 چرخه کیفیتشم از هر چی تا حالا شنیدی بهتره تو ولوم بالا هم اصلا کم نمیاره یعنی خودت جرات نمیکنی صداش رو زیاد کنی
    کارت صدا هم امتهان نکردم من خودم با ps3 با کابل اپتیکال ازش استفاده میکنم ولی اگه کارت صدا میخوای بگیری این مدل پایین ها بدرد نمیخورند باید یه Sound Blaster Internal X-Fi Titaniumبخری که 170 هزینشه ولی اول اسپیکر رو بگیر با همونی که داری امتحانش کن بعد اگه راضی نشدی کارت صدا بگیر دست دو هم میتونی بگیری
    در اخر هم باید بگم از همه لحاظ از این اسپیکر خاطر جمع باش فقط قیمت باید ببینی چنده اگه تا 460 هم بدن ارزش داره

ممنون از راهنماییاتون دوست عزیز
    Last edited by kar11; 14-05-2012 at 19:16.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اندازه دقیق کابل های ادیفایر s730 رو میخوام -- (((( قیمت--S730ادیفایر-- 25/02/1391 شرکت ماتریس نماینده ادیفایر 470 تا 500 تومنه ))))
    به ترتیب استفاده کابل چند سانتی متره ؟
    مثل کابل lcd به کیس و lcd به ساب ووفر و بلندگوهای L/R دقیقآ چند سانتی متره ؟ (( مشکل چیدمان دارم ))
    در ضمن ساب ووفر از کیس چقدر فاصله داشته باشه که به قطعات داخل کیس آسیب نرسونه؟
    مادربورد من الایته . سی پی یو i3--با مشکل سوخت این قطعات برخورد نمیکنم؟ کارت صدای من میتونه این اسپیکو ساپورت کنه بدون اینکه دچار مشکل بشه؟
    Last edited by kar11; 14-05-2012 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اندازه دقیق کابل های ادیفایر s730 رو میخوام -- (((( قیمت--S730ادیفایر-- 25/02/1391 شرکت ماتریس نماینده ادیفایر 470 تا 500 تومنه ))))
    به ترتیب استفاده کابل چند سانتی متره ؟
    مثل کابل lcd به کیس و lcd به ساب ووفر و بلندگوهای L/R دقیقآ چند سانتی متره ؟ (( مشکل چیدمان دارم ))
    در ضمن ساب ووفر از کیس چقدر فاصله داشته باشه که به قطعات داخل کیس آسیب نرسونه؟
    مادربورد من الایته . سی پی یو i3--با مشکل سوخت این قطعات برخورد نمیکنم؟ کارت صدای من میتونه این اسپیکو ساپورت کنه بدون اینکه دچار مشکل بشه؟
    راستش من زنگ زدم گفتن تا چند روز دیگه بار جدید میاد از لحاظ چیدمان نگران نباش سیم هاش بلنده و مشکلی نداره
    راستش سابش مگنت هست ولی خوب جای کیس که نباید بزاری میلرزونه از لحاظ مین هم هیچ مشکلی نیست اصلا فرقی نمیکنه که اسپیکرت چی باشه شما اگه یه موبایل هم بزنی هیچ مشکلی نیست فقط قضیه کیفیت هست که اگه یه کارت صدای حرفه ای باشه احتمالا صدا بهتر میشه ولی من خودم با کارت صدا تست نکردم ولی ps3 که من زدم خیلی خوب جواب میده کیفیت عالی یه سی دی پلیر 3 دیسک سامسونگ هم هست مال 10 سال پیش بدک نیست میشه باهاش گوش کرد یه دی وی دی پلیر 130 هزار تومانی پایونیر هم تست کردم افتضاح یعنی اشغال به تمام معنا موبایل در مقابل اون خداست

6. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

راستش من زنگ زدم گفتن تا چند روز دیگه بار جدید میاد از لحاظ چیدمان نگران نباش سیم هاش بلنده و مشکلی نداره
    راستش سابش مگنت هست ولی خوب جای کیس که نباید بزاری میلرزونه از لحاظ مین هم هیچ مشکلی نیست اصلا فرقی نمیکنه که اسپیکرت چی باشه شما اگه یه موبایل هم بزنی هیچ مشکلی نیست فقط قضیه کیفیت هست که اگه یه کارت صدای حرفه ای باشه احتمالا صدا بهتر میشه ولی من خودم با کارت صدا تست نکردم ولی ps3 که من زدم خیلی خوب جواب میده کیفیت عالی یه سی دی پلیر 3 دیسک سامسونگ هم هست مال 10 سال پیش بدک نیست میشه باهاش گوش کرد یه دی وی دی پلیر 130 هزار تومانی پایونیر هم تست کردم افتضاح یعنی اشغال به تمام معنا موبایل در مقابل اون خداست

500 که می ارزه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

500 که می ارزه؟
    500 به نظر من زیاده بگو فاکتور نمیخوام تا 5 درصد مالیات رو ازت نگیره

9. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مگه ضعیفه یا برای افزایش قیمت میگید (( تورم رو هم در نظر بگیرید))؟؟

شما قویتر از اسپیکر سراغ داری که یه مقدار بیشتر براش هزینه کنم؟؟

((نهایتآ 200 بالاتر))
    من شهرستانم--یکی از این خدمات کامپیوتریها که اشنا هستم باهاش داره واسم میاره---با گارانتی ماتریس--- تازه گفت داره تعداد میاره که ارزونتر حساب کنن
    البته هزینه تیپاکسم تو این 500 تومنه
    Last edited by kar11; 15-05-2012 at 17:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه ضعیفه یا برای افزایش قیمت میگید (( تورم رو هم در نظر بگیرید))؟؟

شما قویتر از اسپیکر سراغ داری که یه مقدار بیشتر براش هزینه کنم؟؟

((نهایتآ 200 بالاتر))
    من شهرستانم--یکی از این خدمات کامپیوتریها که اشنا هستم باهاش داره واسم میاره---با گارانتی ماتریس--- تازه گفت داره تعداد میاره که ارزونتر حساب کنن
    البته هزینه تیپاکسم تو این 500 تومنه
    والا داداش اون موقعی که دلار 1900 بود من خریدم 425 حالا که دلار شده 1600 این قیمت غیر طبیعی هست
    قویتر از این که همون s550 هست لاجیتک z5500 هم هم هست ولی کمیابه
    خلاصه اگه چشمتو گرفته بگیرش از لحاظ ضعیفی هم که خاطر جمع باش قویه

12. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

والا داداش اون موقعی که دلار 1900 بود من خریدم 425 حالا که دلار شده 1600 این قیمت غیر طبیعی هست
    قویتر از این که همون s550 هست لاجیتک z5500 هم هم هست ولی کمیابه
    خلاصه اگه چشمتو گرفته بگیرش از لحاظ ضعیفی هم که خاطر جمع باش قویه

مطلبی رو که شما فرمودی رو از فروشنده پرسیدم --- بحث هولوگرام شبنم رو وسط آورد و گفت تعزیرات گفته بلاجبار باید رو تمام قطعات نصب کنن و با این این اوصاف هر کدومم 50 تا 100 میکشن روش --مثه بازار آشفته گوشی موبایل که رو تمام جعبه ها یه هولوگرام برچسب شبنم نصب کردن-

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطلبی رو که شما فرمودی رو از فروشنده پرسیدم --- بحث هولوگرام شبنم رو وسط آورد و گفت تعزیرات گفته بلاجبار باید رو تمام قطعات نصب کنن و با این این اوصاف هر کدومم 50 تا 100 میکشن روش --مثه بازار آشفته گوشی موبایل که رو تمام جعبه ها یه هولوگرام برچسب شبنم نصب کردن-
    این جا که به ما میدن ولی اگه 500 گفته بگیر قیمتش خوبه فقط مواضب باش ضرب خورده نباشه و اک باشه

15. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •