دوست عزيز اينجا ميتوني ببيني مشخصات رو و مقايسه كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اينجا ميتوني ببيني مشخصات رو و مقايسه كني
علیک سلام
1. تفاوتشون طبق جدولهای لینکهای زیره :
vt30
ST30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. گارانتی بانیان ، نماینده پاناسونیک 12 ماهه است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. بهترین کیفیت سه بعدی را داره. بطور مثال VT30 به عنوان Reference (مرجع) 3D هست اما با سرگیجه و سردرد.
Last edited by poonel; 06-05-2012 at 21:00.
سلام دوستان من اطلاعاتم در مورد پلاسما خیلی پایینه..خواهش میکنم بگید پلاسمایی هست که 3d نباشه و full hd باشه ( کیفیت تصویرش توپ باشه) و 42 اینچ وقیمتشم حدود 1.5 ؟
3d بودن جزو قابلیتهایی هست که به صورت استاندارد در اکثر hdtvها از سال 2011 وجود داره و دیگه نمیشه مدلی پیدا کرد که خوب باشه ولی 3d نباشه.
vt50 سایز 42 فعلا نداره و در سبد فروش پاناسونیک دیده نمیشه.
در مورد صبر کردن برای مدلهای 2012 هم متاسفانه زمان ارائه این مدلها در ایران مصادف میشه به ارائه ی محصولات 2013 در جهان و این تصمیم رو سخت میکنه و نگرانی از اینکه مدل سال بعد انقلابی خواهد بود و عقب افتادن از قافله در حالی که الان سری vt30 و st30 در بازارهای جهانی با تخفیف های زیادی حتی تا نصف قیمت روبرو شده در ایران بر عکسه و به نظر بنده ی حقیر اگر بانیان صبر کنه و الان مدلهای 2011 رو وارد کنه هم سود خوبی میکنه هم کاربرا رو به مراد دلشون میرسونه!
هم اکنون 65vt30 زیر 2500 دلار به فروش میرسه در حالی که در ایران 12 میلیون!
42v20 پاناسونیک
مدل سال 2010 اگه گیرت بیاد تلویزیون خوبیه.
2تومن داشته باشی میتونی 42st30 بگیری که مدل 2011 و 3بعدی هم داره.
این مدل ال جی هم هست که تنظیمات حرفه ای داره، اما مثل پاناسونیک فیلتر ضد انعکاس نور نداره.
از پاناسونیک پایینتره ولی چیز بدی هم نیست. بدیش اینه که فقط 50 اینچ داره.
50PK760
فک کنم قیمتش حدود 1500 باشه.
بایت راهنمایی متشکرم ازتون... 42v20 پاناسونیک چقدر با ورژن جدید فرق داره؟ 3d رو تعریفش رو شنیدم ولی نمیخوام باری 3d هزینه کنم ویا اسمارت بودن تلوزیون برام مهم نیست بجاش میخوام کیفیت تصویرش توپ باشه و full hd باشه....
اینچ بالا خیلی حال میده ولی اگه کیفیتش در همین حد باشه... این مدلی که شما پیشنهاد کردی به نظر خوب میاد ولی یه سوال دارم خدمتت..شما از نزدیک تصویر شو دیدی؟ من همیشه عجله میکنم و جنس خوب گیرم نمیاد اینه که اگه میشه یکم تو این رنج قیمت تلوزیون در این سطح معرفی کنید تا سرمون کلاه نره..ظمنا اگه من برم مغازه جو منو میگیره!این مدل ال جی هم هست که تنظیمات حرفه ای داره، اما مثل پاناسونیک فیلتر ضد انعکاس نور نداره.
از پاناسونیک پایینتره ولی چیز بدی هم نیست. بدیش اینه که فقط 50 اینچ داره.
50PK760
فک کنم قیمتش حدود 1500 باشه.
__________________و از همشون خوشم میاد! اون پلاسما هم که رفیقمون گذاشت به نظر خوب میاد ..تفاوتشون در چی هست؟
از نزدیک این مدلو ندیدم، اما مدلای دیگه ال جیو دیدم،
تو نور کم تصویرشون خوبه، اما تو نور زیاد ندیدمشون،
واسه ال جی تو سایت گلدیران و ال جی سنتر میتونی جستجو کنی
سامسونگ ارزونترین full HD که پلاسما باشه قیمتش نزدیک 2 تومنه مدل d585 اگه اشتباه نکنم.
که 3بعدیه اما انتخاب خوبی نیست.
اگه بتونی تا 1,900 بودجه فراهم کنی
تو ال جی این گزینه هست که خوبه:
pz5500 که فیلتر true black داره و انعکاس نورو کم میکنه
ولی اینا همه بخاطر بالا رفتن دلار افزایش قیمت داشتن، قبلش هرکدوم 100 تا 200 تومن ارزونتر بودن.
اگه هدفت پلاسماست واقعا حتما صبر کن تا مدلای جدید برسه و کاهش قیمت دلار هم اثرشو بزاره.
موفق باشی.
البته گویا قیمتش 10.500 شده ولی بازم غیر عادی زیاده
تازه بانیان مستقیم از خود پانا به قیمت نمایندگی و عمده جنس میخره، نه از فروشگاهای تک فروشی اینترنتی.
بعید می دونم همین مدل براش بیشتر از 2300$ آب بخوره که داره 10.500 میده تو بازار!
Last edited by parham511; 09-05-2012 at 03:45.
کیفیت تصویر عالی full hd را با ST30 میتونی تجربه کنی.
اختلاف قیمت چندانی با مدل های بدون 3d نداره و خریدش مقرون به صرفس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)