تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 77

نام تاپيک: برآورد قیمت این سیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

واقعا ممنونم دوست عزیز
    والا عرض کردم بودجم محدوده در واقع دارم لپ تاپم رو میفروشم که بجاش یه سیستم ببندم چون لپ تاپم همیشه تو منزل استفاده میشه!
    من احتمالا سی پی رو تا 4 گیگاهرتز اور میکنم چون شنیدم خیلی راحت و پایدار به این سرعت میرسن سری های سندی بریج
    بازم ممنون بابت سیستم پیشنهادی،فقط کارت گرافیک رو نمیشه از یه شرکت دیگه انتخاب کرد؟ آخه زیاد از این برند تعریف نشنیدم

2. این کاربر از mostafa_maca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ۀ
    من احتمالا سی پی رو تا 4 گیگاهرتز اور میکنم چون شنیدم خیلی راحت و پایدار به این سرعت میرسن سری های سندی بریج
    sandy brdige با یه فن حتی بهتر تا 5 هم میره.

بازم ممنون بابت سیستم پیشنهادی،فقط کارت گرافیک رو نمیشه از یه شرکت دیگه انتخاب کرد؟ آخه زیاد از این برند تعریف نشنیدم
    از کدوم برند؟Gainward یا Power Color؟ اگه آره این 2 تا مشکلی ندارن فقط موقع خرید دقت کنید همه چی درسته(دقت کنید روش نوشته باشه 1GB GDDR5 Memory)و Sapphire هم برند معتبریه ولی 10-20 تومن گرون تره

4. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

جدا؟! خب اگه تا 5 اور بشه که راحت میتونه i7 2600k رو قورت بده در حالت عادی! دمای سی پی یو باید تا چند درجه باشه تا عمرش کم نشه؟
    والا گرافیک رو منظورم Gainward بود البته چیز بدی نشنیدم راجع بهشون منتها نمیخوام کارتم مشخصاتش مرجع باشه،میخوام یکم اور شده باشه چون میترسم خودم اور کنم! اگه اور کردن گرافیک هم آسونه یه مرجع ارزون تر میگیرم و خودم یه 100 تا فرکانس و حافظشون اور میکنم
    این هاردهای SSD چقدر تو سرعت سیستم تاثیر میزارن؟ مثلا تو یه بازی مثله GTA iv که هارد توش تاثیر داشت میتونه تا 15-20 درصد تاثیر گذار باشه؟

آهان راستی قطعات کارکرده رو از یه شخص معتبر و با انصاف تهیه میکنم و همشون تمیز و سالم هستن ازین بابت مطمئن هستم

واقعا راجع به کارت گرافیکی که معرفی کردین نمیتونم حرفی بزنم!! بدجوری اور شده خودش بنده خدا دستت درد نکنه
    راستی این کارت در مقایسه با یه 6950 2 گیگ چطوره؟ البته من خیلی اهل بازی کردن خفن نیستم،فقط میخوام بازی های جدید رو هر از گاهی بازی کنم حالا 1080 نشد،نشد!
    Last edited by mostafa_maca; 05-05-2012 at 12:51.

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

جدا؟! خب اگه تا 5 اور بشه که راحت میتونه i7 2600k رو قورت بده در حالت عادی! دمای سی پی یو باید تا چند درجه باشه تا عمرش کم نشه؟
    آره کولر خوبتر هم منظورم تا 135 تومن هستش که فکر نکنم به صرفه باشه.....
    i7 هایپر تریدینگ داره و i5 نیمتونه ازش جلو بزنه.
    دمای سی پی یو در حالت فول لود نباید از 65 بالاتر باشه وگرنه عمرش کم میشه....
    والا گرافیک رو منظورم Gainward بود البته چیز بدی نشنیدم راجع بهشون منتها نمیخوام کارتم مشخصاتش مرجع باشه،میخوام یکم اور شده باشه چون میترسم خودم اور کنم! اگه اور کردن گرافیک هم آسونه یه مرجع ارزون تر میگیرم و خودم یه 100 تا فرکانس و حافظشون اور میکنم
    خوب میتونید MSI N560Ti TfII OC بگیرید.ولی اورش کاری نداره فقط فرکانس ها کم کم باید بره بالا دور فن هم همینطور...
    این هاردهای SSD چقدر تو سرعت سیستم تاثیر میزارن؟ مثلا تو یه بازی مثله GTA iv که هارد توش تاثیر داشت میتونه تا 15-20 درصد تاثیر گذار باشه؟
    هارد های خیلی سریعی هستن ولی بیشتر بدرد کانورت و رندر میخورن البته اگه ویندوز روش نصب بشه سرعت کامپیوتر به صورت محسوس بالا میره
    آهان راستی قطعات کارکرده رو از یه شخص معتبر و با انصاف تهیه میکنم و همشون تمیز و سالم هستن ازین بابت مطمئن هستم
    OK!
    راستی این کارت در مقایسه با یه 6950 2 گیگ چطوره؟ البته من خیلی اهل بازی کردن خفن نیستم،فقط میخوام بازی های جدید رو هر از گاهی بازی کنم حالا 1080 نشد،نشد!
    6950 که حدود 600 تومن هست خیلی گرونه.... اگه بودجه دارید بگیرید چون قوی تره ولی به شخصه 560 رو میپسندم چون فیزیکس داره و توان اجرای هر بازی رو داره

7. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه کاربرد اصلیتون بازی هست، روی کارت گرافیک قوی تمرکز کنید، یه I3 2100 برای بازی های فعلی کاملا کفایت میکنه ولی کارت گرافیک هر چه قدر قوی تر باشه بهتره.

9. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بله i7 هایپر تریدینگش واقعا کمک میکنه مخصوصا تو برنامه های کاربردی...
    نه من همین تا 4 اور بشه کافیه برام،یه کارت گرافیک 6950 2 گیگ Twinn Frozen III هست طرف میگه 340 تومن،کارت سالمه سالمه نه اور شده نه اشکال دیگه ای داره میخواد بفروشه بره 590 انویدیا بخره
    ولی ازون طرف شما میگی انویدیا فیزیکس داره که مورد علاقه خودمم هست منتها نمیدونم تو بازی ها کاربرد داره یا نه؟ چون تا حالا قوی ترین کارتی که داشتم Geforce 5500 بود!!
    سپاسگذارم دوست من

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

اگه کاربرد اصلیتون بازی هست، روی کارت گرافیک قوی تمرکز کنید، یه I3 2100 برای بازی های فعلی کاملا کفایت میکنه ولی کارت گرافیک هر چه قدر قوی تر باشه بهتره.
    سلام دوست عزیز
    ممنونم که نظرتون رو فرمودین
    والا چون قراره قطعات رو کارکرده بگیرم میخوام یه چیزی بگیرم که دیگه نیاز به تعویض نداشته باشم بعدها...
    بابت گرافیک هم من واقعا اون چنان درگیر بازی نیستم چون ایکس باکس دارم و معدود بازیهاییش رو تموم کردم!
    کلا علاقه زیادی به سیستم بستن پیدا کردم این چند وقته!! چون رفتم لپ تاپ خریدم اما همش خونه افتاده و تو خونه باهاش کار میکنم،گفتم چه کاریه میرم یه سیستم میبندم 10 ها بار قوی ترم هست تازه هر ویندوزی هم خواستم میریزم روش دردسر درایور هم نداره.

11. این کاربر از mostafa_maca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نه من همین تا 4 اور بشه کافیه برام،یه کارت گرافیک 6950 2 گیگ Twinn Frozen III هست طرف میگه 340 تومن،کارت سالمه سالمه نه اور شده نه اشکال دیگه ای داره میخواد بفروشه بره 590 انویدیا بخره
    ولی ازون طرف شما میگی انویدیا فیزیکس داره که مورد علاقه خودمم هست منتها نمیدونم تو بازی ها کاربرد داره یا نه؟ چون تا حالا قوی ترین کارتی که داشتم Geforce 5500 بود!!
    قیمت خوبی داره بهتون میده!
    فیزیکس انویدیا توی حدودا 15 بازی استفاده شده.ولی به این معنی نیست که با 6950 نشه اونارو بازی کرد فقط اون آپشن خاموش میمونه....

13. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

توی تحقیقاتی که بعمل آوردم دیدم تفاوت فاحشی بین عملکرد 560 و 6950 نیست! فک کنم همون سیستم پیشنهادیه شما بهترین سیستمی باشه که میتونم تهیه کنم،بنده که خیلی خوشم اومد
    فقط الان بازی هایی مثل شیفت 2 و دیرت 3 رو میشه با نهایت گرافیکشون بازی کرد دیگه؟ Skyrim با مد تکستچر های اچ دی چطور؟
    ممنونم از شما که واقعا زحمت همه سوالای بنده رو میکشین

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

درسته خیلی با 6950 تفاوت نداره ولی با 6970 چرا!
    6950 رو میشه به 6970 آنلاک کرد... با توجه به اینکه TFIII کولربسیار خوبه مشکلی ایجاد نمیشه
    dirt , shift2 رو 70 فریم میده Skyrm هم 40 تا رو میده
    شما اینجارو ببینید:

16. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز طبق تحقیقاتی که کردم مشاهده کردم i3 2100 یه مقداری GTX 560 ti رو Bottleneck میکنه

18. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •