دوستان لطفا یک پینگ 4.2.2.4 با wiamx تون بگیرین و ضمنا منطقه ای که هستید رو هم مشخص کنید
مرسی.
دوستان لطفا یک پینگ 4.2.2.4 با wiamx تون بگیرین و ضمنا منطقه ای که هستید رو هم مشخص کنید
مرسی.
دوستانی که wimax دارن می شه مدل مودمشون رو بنویسن اینایی که بیرون می دن خیلی ها اونایی که تو خود سایت مبین هستش نیست....
اگر جاییم می شنایسین قیمت مناسب می دن رو هم ذکر کنید
با تشکر
عصری رفتم خیابان فرودسی تا از شرکت مبین که البته نمایندش هست در اونجا اینترنت بگیرم ....
با وجود رفتار نه چندان خوب دروغینی که داشتن از شون سرویس گرفتم که در اخر یک از مسوولین اون شرکت که یک پسر 26 27 ساله بود به خاطر سوال من در مورد چگونگی سیستمشون و این که در صورت نصب مودم به وسیله ی خودم چرا باز خواستار گرفتم پول راه اندازی هستند به شکلی با من حرف زد که فکر کرد سر گردته هست و اونم لات سر میدونه....
منم حالم به هم خورد از این مردم که شعور و اگاهی جذب مشتری رو در حد سخن گفن که ساده ترین و اولیه ترین ویژگیش هست رو ندارند....
منم که با این اوضاع adsl و فروشنده هاش اگاهی داشتم اشتراکم رو باطل کردم ...
با این شخصیت هایی که من دیدم اگر روز بعد مودم دچاره مشکل می شد پولشم از من می گرفت
خواهشا دوستان تمام موارد رو به شرکت های اصلی گزارش بدید
کمال بی فرهنگی مردم در قبال مردم هستش...
من مبین نت دارم آره اون یارو تو فردوسی خیلی مزخرفه مدارکم رو پس گرفتم رفت امام جمعه گرفتم خواستی بگیری برو از آقای کلانتری 2234002 بگیر بچه خوبیه نماینده پشتیبان کرمان هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)