با تشکر از امیر رضا عزیز بابت پخش خبر.
دوستان عزیز خیلی دوس دارم همتون رو تو همایش ببینم . بجه هایی که شهرستانند واقعا جاتون خیلی خالیه اونجا . قول می دم حسابی عکس و خبر بدم تا شما هم در جریان قرار بگیرید.
با تشکر از امیر رضا عزیز بابت پخش خبر.
دوستان عزیز خیلی دوس دارم همتون رو تو همایش ببینم . بجه هایی که شهرستانند واقعا جاتون خیلی خالیه اونجا . قول می دم حسابی عکس و خبر بدم تا شما هم در جریان قرار بگیرید.
سلام
آقا یه آدرس مترویی بگید ! یعنی من با مترو میامی کجا پیاده بشم و چجوری بیام ؟
یک ادرسم بگید که من از مشهد چجوری بیام؟ (بچه ای تنها در شهری غریب)
دمتون گرم اگه فیلمو عکس بگیرید.
پارسا جان شما نرو ، تو راه میدزدنت!!!![]()
احسان جان ضمن عرض شرمندگی بی پایان .
و اینکه ما الان در گیر مقدمه نمایشگاه هستیم. از بنیادم چند بار تماس گرفتند و میدونی چقدر ما خاطرشون رو میخوایم..
به احتمال زیاد بنده نمیرسم بیام. چون امسال احتمالا 2 یا 3 بخش شرکت کنیم.
آتیش زدم به مالم .................![]()
این هم نظرات پرفیض یکی از دوستان در سایت بازیساز:
از آنجايي كه به عنوان يك علاقه مند به ساخت بازي نمي توانم در جمع شما شركت كنم ( آخه بچه تهرون نيستم ) پيشنهادات و انتقادات خودم را همينجا بيان مي كنم
الف - سايت شمارا بازديد كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به نظر مي رسد سايت فاقد هرگونه صفحه معرفي انجمن ، اهداف ، اولويتها و ... مي باشد .و يا اينقدر تو در تو هست كه من پيدا نكردم ( بابا يك تعريفي از خودتون بگذاريد ملت بفهمن با كيا طرفن )
ب- پيشنهاد مي كنم از اعضاي انجمن و علاقه مندان به ساخت بازي بخواهيد پيشنهادات خود را راجع به طرح هاي بازيهاي متن باز ارائه بكنند تا در آينده شاهد تولد چنين بازيهايي باشيم . ( گفتم بازي نه انجين ، حواست باشه ها )
ج - اميدوارم يكي از اعضا به عنوان دبير انجمن ، مباحث مطرح شده در گردهمايي را منعكس نمايد ( تا من هم بفهمم چه خبر بوده )
د - سعي كنيد نقد بيطرفي از حوزه هاي مختلف ساخت بازي در ايران داشته باشيد و نظراتتون را مطرح كنيد مثلا عملكرد بنياد ملي بازيهاي رايانه اي ، رسانه ها و بازي در ايران و...
دوستون دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون رادیویی تلوزیونی کتابی چیزی تشریف ندارن ؟
ایشون رادیویی تلوزیونی کتابی چیزی تشریف ندارن ؟
فکر نکنم چون با یوزر candc تو سایت بازیساز ثبت نام بود ()
من تا اینجاشو می دونم که باید خط کهریزک رو سوار شی و تا ایستگاه جوانمرد رو بیای از اونجا به بعد دیگه باید سوال کنی .سلام
آقا یه آدرس مترویی بگید ! یعنی من با مترو میامی کجا پیاده بشم و چجوری بیام ؟
شما هم که میای ترمینال جنوب متروی همونجا رو سوار شو و خط کهریزک همونجوری که به دوست قبلیمون گفتم.یک ادرسم بگید که من از مشهد چجوری بیام؟ (بچه ای تنها در شهری غریب )
ممنون خیلی وقته می خواستیم اهداق انجمن رو بزاریم حتما انجام می شه . ممنون امیر رضا جان از انعکاس نظر دوستموناین هم نظرات پرفیض یکی از دوستان در سایت بازیساز:
خبر همایش رو برای دنیای بازی فرستادم امیدوارم اونها هم حضور پیدا کنند.
اقا منم بلیط میگیرم میام ولی شب رو میرم خونه احسانچطوره؟ نه اصلا یه هفته مهمونش هستم کنفرانس پژدو گیم هم میرم بعد اگه خیلی اصرار نکرد وایسم برمیگردم.
(احسان اگه نه بیاری همین الان پا میشم میام از اون جو گیراشم
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)