موتور پردازش که همه LCD و LED دارن . کنتراستم که زیاد مهم نیست . مثلا اگه میگفتن 1 به 2 میلیون میگفتین بهتر شده؟ بنظرم فقط باید از نزدیک دید و مقایسه کرد
موتور پردازش که همه LCD و LED دارن . کنتراستم که زیاد مهم نیست . مثلا اگه میگفتن 1 به 2 میلیون میگفتین بهتر شده؟ بنظرم فقط باید از نزدیک دید و مقایسه کرد
منظورم اینبود که همه میدونن کنتراستی که الجی و سامسونگ اعلام میکنن جنبه تبلیغاتی داره و سونی هم اصلا کنتراست اعلام نمیکنه
دوست عزیز بله که قبول دارم چون نمیشه ایکس ویژن یا ال جی یا سامسونگ رو با پنلهای ژاپنی مثل سونی ، پاناسونیک ، شارپ مقایسه کرد ولی من حرفم اینه که با توجه به قیمت ایکس ویژن و اینکه کیفیت تصویرش در حد همون سامسونگ و الجی هست و حتی به نظر من نسبت بعضی مدلهای هم قیمتش توی الجی کیفیت تصویر بهتر و رنگهای طبیعیتری داره ، گزینه خوبیه .
ایکس ویژنو آره،
ولی تو ال ای دی تا الآن سامسونگ تا الآن جلوتر از پاناسونیک بوده و حتی سونی، شارپو نمی دونم.
سال 2012 پاناسونیک وارد رقابت جدی تو LED ها شده با سری WT ش.
نباید احساسی برخورد کرد هر برند خوب و بد داره.
ایکس ویژنم خوب و بد داره اما ایکس ویژن شرکت تولیدی که نیست، شرکت مونتاژه، یه سال پنلای 2 سال پیش AOC میزاره، یه سال پنل از یه شرکت کره ای، یه سال از چین پنل می خره و در کل همون مونتاژ قطعات شرکتای معمولا گمنام چینی و کره ای رو انجام میده به استثنای AOC.
اسم و رسم جهانی نداره که بگیم این برند از ال جی بهتره یا از سامسونگ بدتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)