تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لب تاپ تا 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

acer 5750

acer 5755

hp 4530

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان لب تاپ 5750 core i7 میتونه به 3 سالی کار کنه؟بدنش زود خراب میشه؟کسی از قیمت روزش خبر داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من یه hp 6080se مشخصات زیر دارم

CPU: INTEL i7 - 2630M (2.9 Ghz) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED hd / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6770 - 1GB GDDR5 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI + FINGERPRINT + USB3 / 2.7 Kg / DOS

هفت ماهه خریدم از نو هم بهتره فقط چون پول لازمم میخوام بفروشم
    اگه کسی رو میشناسین بگین ایمیل بزنه

قیمتشم 1200000

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان لب تاپ 5750 core i7 میتونه به 3 سالی کار کنه؟بدنش زود خراب میشه؟کسی از قیمت روزش خبر داره؟
    کسی جواب سوالمو نداره؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

بدنه ی لپ تاپ 5750 تقریبا با بدنه ی 5742 ( لپ تاپ خودم ) یکیه ، و تا الان که حدود 2 ساله دارم ، به مشکل بر نخوردم ، و البته زیاد بیرون نبردم ( شاید حدود 20 دفعه )

پیشنهاد میکنم اگر به بدنه خیلی حساس هستید از برند های دیگه خریداری کنید .

نکته » حتما برید بازار و بدنه ی 5750 رو از نزدیک ببینید ، و با کیبورد و . . . کار کنید ، حتی خاموش .

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

acer 5755

hp 4530

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بین 5750 core i7 و z570 core i7 کدوم بهتره؟یه چیزی می خوام بدرد کارهای مکس و دانشجویی بخوره!!!یعنی زود خراب نشه!!!!!!حالا این بدنه 5750 چه مشکلی داره فقط اثر انگشت میمونه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

بین 5750 core i7 و z570 core i7 کدوم بهتره؟یه چیزی می خوام بدرد کارهای مکس و دانشجویی بخوره!!!یعنی زود خراب نشه!!!!!!حالا این بدنه 5750 چه مشکلی داره فقط اثر انگشت میمونه؟
    جفتشون عملکردشون تو کارهای شما یکیه .

ولی چون داری core i7 میخری ، و انگار برای چند سال میخوایی ، من نظرم اینه که یه مقدار بیشتر پول بده و همون Z570 رو بخر که استحکام بیشتری برات داشته باشه . ( گرچه فکر میکنم قیمتشون زیاد باهم فرق نداشته باشه )

البته جفت مدل ها خوبه .

نکته » اثر انگشت رو بیشتر مدل ها میمونه ، ولی چون بدنه ی 5750 ضد خشه و براق نیست مثل z570 ، اثر انگشت خودش رو کمتر نشون میده .

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت مشاوره هایی که میدی.راستش چون برای دوران دانشجویی می خوام فعلا نمی خوام زیاد هزینه کنم چون بیرون میبرم می خوام یه چیزی باشه که بدرد کارهای مکس بخوره و تا 3-4 سالی اوضاش حوب باشه.خودت باشی کدوم مدل انتخاب میکنی؟ظاهر بدنه اصلا برام مهم نیست.راستی قیمت 5750 corei7 داری؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت مشاوره هایی که میدی.راستش چون برای دوران دانشجویی می خوام فعلا نمی خوام زیاد هزینه کنم چون بیرون میبرم می خوام یه چیزی باشه که بدرد کارهای مکس بخوره و تا 3-4 سالی اوضاش حوب باشه.خودت باشی کدوم مدل انتخاب میکنی؟ظاهر بدنه اصلا برام مهم نیست.راستی قیمت 5750 corei7 داری؟
    خواهش میکنم .

آخه وقتی شما داری برای core i7 پول میدی ، داری زیاد هزینه میکنی دیگه ، من اگه جای شما باشم ، مدلی رو برمیدارم که از استحکام بیشتری برخوردار باشه ، تو کیفیت بدنه ( نگفتم ظاهر ) Z570 اصلا با 5750 قابل قیاس نیست ، و خیلی بهتره .

قیمت core i7 شو ندارم ولی تو دیجی آنلاین با گارانتی الماس زده ، 1450 .

اگر شما بخوایی 1450 بدی ، 1000 تومن اضافه تر بده و Z570 رو بخر که یه لپ تاپه عمری هست .

در ضمن رقیب Z570 تو ایسر 5755 میشه ، بهتره اگر واقعا از نظر بودجه مشکل دارید ، مدل 5755 رو به جای 5750 خریداری کنید .

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •