نگران نباشید! ظاهرا از طریق سریال میشه مشکل لاک رو حل کرد.تو اینترنت آموزشاش هم موجوده.یکی رو هم دیدم بابت همین کار 50 تومان میگرفت!![]()
نگران نباشید! ظاهرا از طریق سریال میشه مشکل لاک رو حل کرد.تو اینترنت آموزشاش هم موجوده.یکی رو هم دیدم بابت همین کار 50 تومان میگرفت!![]()
خوشبختانه دایی بنده تصمیمش عوض شد و یک آیفون 4s unlock برام فرستاد
دوستان اگه نکته مهمی برای اول استفاده هست بگین لطفا
سعی کن جلبریک نکنی ، برنامه ارجینال نصب کن ، چون باتریت رو به شدت میخوره و رم گوشیت رو هم تقریبا به یک چهارم کاهش میده مخصوصا 4 اس .
سیری رو خاموش کن و برایت نس رو روی نصف بزار ( مصرف باتریت پایین تر میاد )
Last edited by Pourya-pc; 18-05-2012 at 02:57.
چرا جیل بریک نکنن ؟!
هزینه اضافه برای نرم افزار پرداخت کردن به نظرم اشتباهه
اصلا نصف باطری هم بخوره بازم اشتباهه
این نظر شخصی من بود ، آیفون 4 اس سی پی یوش دو هسته ایی هست در حالی که باتریش با آیفون 4 یکی هست و سیری و لوکیشن هم همیشه در حال مصرف باتری هستن . در نتیجه مصرفش در حالت عادی بالاست ، حالا جیل هم بشه ...
و رم گوشی طوری اشغال میشه که بیشتر از دوتا برنامه توی مالتی تسک نمیمونه .
من اصلا دوست ندارم شارژر تو دستم باشه و از صبح تا شب دنبال پریز برق باشم .
شما 4 اس دارید ؟ جیل کردید ؟ راضی هستید ؟
دوست عزیز میشه بگید 4s رو دقیقا چند دلار خریده و چطوری براتون پست کرده ؟ هزینه پستشو هم اگه میدونید بگید![]()
من 4s دوستم دستم بود (متنفرم از آیفون ) که براش جیل بریک کنم
به نظرم زیاد مصرف باطری بدی بعد جیل نداشت و توی دو هفته ای که دستم بود 2روز بدون جیل و بقیش با جیل بریک بود
قبول دارم مصرف باطری آیفون 4 خیلی غول بود ولی این با جیل حداقل 2روز رو نگه میداره
برایتنس حدود 15درصد مصرف رو بیشتر میکنه که اصولا روی اتومات باشه بهتره
سی پی یو هم زمانی که روش فشار نباشه مثل بازی با کلاک پایینی کار میکنه و زیاد به باطری فشار نمیاد
در ضمن شبکه ما 2g هست و به مراتب مصرف کمتری داره
خوشبختانه ورژن های جدید i-os هم مصرف باطری کمتری دارند و این که هر روز بخواد شارژ بشه اینطور نیست
موفق باشید
دوست عزیز بهتره کمی اطلاعات کامل تر بدید ، 2 روزتوی حالت استند بای شاید شارژ نگه داره اما محال ممکنه شما استفاده معمولی داشته باشی و 2 روز شارژ نگه داره . نهایت 20 ساعت ( استند بای و کاربری )
مصرف باتری ربطی به نوع استفاده سی پی یو نداره چون سی پی یو از زمانی که روشن هست در حال مصرف مشخصی از باتریه و رم گوشی روی مصرف تاثیر گذاره ، وقتی رم اشغال باشه باتری نابود میشه .
من 4 سال آیفون دارم و در 4 اس هرروز شارژ لازمه ، اگر هم خیلی استفاده کنید روزی 2بار
شما که از آیفون متنفرید ، و نداشتید چطور درمورد ورژن های ios قاطعانه نظر میدید ؟
درضمن جلبریک به مرور زمان در سیستم عامل رخنه میکنه و سرعت و شارژ رو ازبین میبره .
.......................
من مدیر بازنشسته انجمن تخصصی آیفون هستم ، اگر دوست داشتید در مورد سیدیا و جلبریک چیزی بدونید در انجمن در خدمتتون هستم ( البته بیشتر دوستان هستند )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)