كار جالبيه ولي هرچي از هر موتور ياد گرفتي آخرش يادت ميره يا قاط ميزني ... مثل ويروس بيفت به جون گيم ميكر و همه فوت و فناشا ياد بگير ... مطمعن باش بهترين موتوره !من تصميم دارم هر چي موتور هست امتحان كنم و آخر سر از بهترينش استفاده كنم .
كار جالبيه ولي هرچي از هر موتور ياد گرفتي آخرش يادت ميره يا قاط ميزني ... مثل ويروس بيفت به جون گيم ميكر و همه فوت و فناشا ياد بگير ... مطمعن باش بهترين موتوره !من تصميم دارم هر چي موتور هست امتحان كنم و آخر سر از بهترينش استفاده كنم .
خوب اینجا جواب میدادین مام میفهمیدین منم رو این مساله خیلی مشکل دارمنوشته شده توسط mohsenkheradmandg
كار ها را با هر نرم افزاري داريد با فرمت 3ds زخيره كنيد و با فرمت 3ds هم در 3d game studio ايمپورت كنيد ... اگه باز هم مشكلي بود بگيد !خوب اینجا جواب میدادین مام میفهمیدین منم رو این مساله خیلی مشکل دارم
ممنون
ولی برنامه ای ندیدم 3DS داشته باشه
بنظرم این مخصوص 3d game s.. باشه
سوال ايشون هم درمورد همين برنامه بود !ولی برنامه ای ندیدم 3DS داشته باشهبنظرم این مخصوص 3d game s.. باشه
دادم كه ... به فرمت 3ds سيوش كن و با همان فرمت در تري دي گيم استوديو ايمپورت كن !
سلام! تاپیک جالبیه! میشه خود 3d Game Studio رو هم توش آموزش بدین.من آموزش نرم افزارش رو خوندم ولی درست نفهمیدم! ممنون!
آموزش برنامه نويسي اين برنامه به صورت كامل داده شده در يك تاپيك جداگانه ي منحصر به فرد استيكي شده ي خيلي جالب نوشته شده ي توسط خودمه ي چند صفحه اي به صورت خيلي ساده ولي پيشرفته !نوشته شده توسط zhoooozh
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)