تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: لطفا برای خرید لپ تاپ با مشخصاتی می خوام راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مورد پستهای طولانی خوب من توضیح دادم بدونید چی می خوام.
    برای usb3 فقط تئوری نیست به شما یک کاری رو میگم برید تست کنید ببینید واقعا حداقل 5 برابر هست یا نه...

وقتی اطلاعات ریز ریز و زیاد باشه خودش رو نشون میده. شاید اگر یک فایل بزرگ 1 گیگی داشته باشید تفاوت محسوس نباشه. (که باز هم هست) اما شما بک آپ آنتی ویروس کاسپر که پر از فایلهای چند کیلوبایتی هست از سیستم کپی کنید روی هارد . فکر کنم حدود 20 دقیقه طول میکشه.
    حاال همون رو با usb3 تکرار کنید. فکر کنم حدود 3 یا 4 دقیقه میشه. اصلا سرعتش خیلی فرق میکنه. این که دیگه همه جا اثبات شده. در هر صورت من می خوام usb3 داشته باشه. (من خودم تخصص دارم ولی با مدلهای جدید زیاد آشنایی نداشتم و انتظارم اینه شما که وارد هستید و یک ناشی میاد سوال میپرسه نگید بهش usb3 مهم نیست این هم تو سال 2012 چیزهایی رو بگید که سلیقه ای نباشه لااقل)

در مورد رم آره میشه اضافه کرد ولی خیلی سیستمها قابلیت بیشتر از 4 گیگ رو ندارند. همین ایسوس خودم 4 تا روشه ولی یک دو گیگ دیگه هم ساپورت میکنه اما به چه قیمتی؟ اسلات اون زیر سیستم هست باید تمام سیستم رو بریزید بیرون که اون دو گیگ رو جا بزنید. یعنی این دو تا اسلات رو هست اون یکی زیر همه وسایلها!
    تازه مشکل کار اینجاست گارنتی باطل میشه باید حتما بری بدی خودشون اضافه کنند و ....

شاید من یکم حاشیه رفتم ولی شما هم مدلی تو چند پست آخر اصلا معرفی نکردین و من هنوز نمیدونم چی بخرم...
    Last edited by nekooee; 29-04-2012 at 15:27.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببینید در مورد اون آقا که اول خرید بعد پشیمون شده جریان همین موبایلهای چینی هست. همشون خرابی زیاد دارند و هیچکدوم نیستند که بگی عالیه خراب نمیشه!
    گذشت اون زمانی چیزی میگرفتی برا ت یک عمر کار میکرد الآن همشون مشکل دارن و شانسیه یکی براش بیشتر کار میکنه یکی کمتر! مثل ماشینهای ایران خودرو هست من همیشه این مثالمه که کاملا شانسیه

الان مگه سونی و ایسوس و بقیه مارکها خوبن؟؟ پول کمتر میدی لااقل دلت کمتر میسوزه خراب شد! لپ تاپ داداشم مگه سونی نیست؟ خیلی هم گرون خرید الآن پیکسل سوخته داره گارنتی هم زیر 5 پیکسل فکر کنم گفته هیچکاری نمیکنه
    لپ تاپ برای مشتریم خریدم سونی بعد از چند ماه خدا شاهده فن لپ تاپش سوخت رفت داد باز کردن عوض کردن!
    لپ تاپ خودم ایسوس n61jq (تو ارزونی ها 1800 پول دادم که خیلی گرون بود) تا حالا دو بار رفته گارنتی و به این زودی رنگ کیبوردش رفته. البته داغ هم میکنه که به 80 درجه هم میرسه تو تابستون که این ایرادی نیست شرکت سازنده گفته این قطعاتش مناسب با این حرارت ساخته شده. پس سوالتون که از اون طرف پرسیدید تو بازی چقدر داغ میکنه سوال اشتباهی هست و زیاد مهم نیست. مهم اینه قطعات اون برای چه درجه جرارتی ساخته شدن

والا همشون چینی هستن و خرابی زیاد دارن. قول میدم هر مدلی رو بخرید بعد میگید کیفیت مورد نظر شما رو نداشته و فکر میکنید مدل دیگه بهتر بوده اما اگر باز عوض کنید به همین نتیجه میرسید که اون هم کیفیت نداشته
    بهترین کارت گرافیک تو بازار رو بستم رو سیستم مشتری بعد یک مدت کلا سوخته.

متاسفانه الآن هیچکدوم خوب نیستند. نمیخوام بگم اون دل هم دقیقا با کیفیت این hp یکیه ولی می خوام بگم اینجورم نیست یکی خراب شده همشون خراب بشن یا یک اچ پی خوب در آمده همشون یک عمرکار کنن
    Last edited by nekooee; 29-04-2012 at 15:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نظر من شما اگه میتونی یه مقدار صبر کن تا این گرونیها یذره بخوابن هم یه مقدار به بودجه ت اضافه کن که بتونی مدل زیر رو بگیری.که سال 2011 جزو یکی از بهترین لپتاپها بود.همه چیزایی که شما بخوای روهم داره...فقط ایرادش اینه که 14 اینچیه ولی وزنش مال 15 اینچی هاس.

HP ENVY 14-2011

4. این کاربر از Alireza.Malek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان ایراد های وارده به dell 5110 core i7 چیه ؟
    پیشنهاد میدیدش ؟
    باتشکر

6. این کاربر از behnmah66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من جوابتون رو میدم چون در این مورد زیاد صحبت کردم با بقیه. ایرادهایی کی میگن مربوط به کیفیت ساخت هست نه امکانات و قیمت. میگن کیفیت ساختش کمه و زود خراب میشه.
    ما یکی داریم 4 یا 5 ماهی هست خریدیم هنوز خراب نشده ولی فعلا زود هست در موردش قضاوت. یکی دیگه هم خریده که دوستان بالا لینک دادن ظاهرا خراب شده حالا پشیمونه... البته ننوشته کجاش خراب شده فقط اظهار پشیمانی کرده بود از خریدش

دیگه خودتون تصمیم بگیرید. یک نکته مهم هم بهتون میگم فکر نکنید من یا بیشتر افرادی که تو انجمن نظر میدند نظرشون خیلی تخصصی هست هر کسی تجربیات خودش و میگه ممکنه خیلیهاش یا غلط باشه یا با سلیقه شما جور در نیاد
    مثلا بالا به من گفتن usb3 خیلی مهم نیست! در حالی من میگم بدون usb اصلا نخر که تمام دستگاه های جدید usb3 هستند و تفاوت سرعت کاملا محسوس هست. در واقع نظرات کارشناسی نیست و فقط بحث تجربه هست یکی یک چیز استفاده نکرده یا بدردش نخورده به بقیه هم میگه بدرد نمیخوره. یا یک چیز خیلی استفاده کرده براش مهمه یک لپ تاپ که همون رو داره بهش میگه این خوبه حتما این رو بخر. به نظرم بهترین کار اینه کاتالوگها رو بردارید اول اونی که دوست دارید انتخاب کنید بعد در مورد کیفیت ساختش و عمرش بیاید با بچه هایی که اون مدل رو دارند تو انجمن مشورت کنید اینجوری بهتره
    Last edited by nekooee; 30-04-2012 at 14:21.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب حالا من پیشنهاد و تعریف خیلی زیاد دوستان رفتم لپ تاپ hp 6190 رو با قیمت 2.200.000 تومان خریدم ولی الآن پشیمونم که چرا asus N55SF نخریدم!
    ایرادهایی که این مدل دار:
    1- ایسوس یک قسمتی داره که شما اگر ویندوزتون خراب باشه و بالا نیاد یا اصلا هاردتون هم خراب باشه باز هم میتونید با سرعت بسیار بالا وارد اون قسمت بشید و اینترنت کار کندی و چت کنید و خیلی کارهای دیگه که HPاصلا چنین چیزی نداره.
    2- HP حتی وقتی ویندوز اولین بار بالا میاد پارتیشن ریکاوری مخفی نیست و نشونش میده!! اگر آدم مبتدی باشه ظرف یک ساعت اول ریکاوری رو خراب میکنه
    3- چراغ هاردش و روشن بودن سیستم خیلی مسخره هستن چون سمت راست کنار در سی دی رام هستند. من همیشه چشمم به هارد هست وقتی می خوام ببینم سیستم در چه حال هست این همش باید لپ تاپ و بردارم بچرخونم نگاه کنم ببینم هارد داره کار میکنه یا نه!! خیلی این موردش مسخره هست
    4- کیبورد فارسی نداره و کیبورد عربی داره که علاوه بر نداشتن حروف فارسی بعضی حروف مثل "د" هم جا به جا نوشته
    5-در دی وی دی رامش فقط باید با سر ناخون باز کندی چون با گوشت دست هر چی هم فشار بدید باز نمیشه انگار باید یکم بیشتر از سطح اطرافش به داخل بره که قطعا بعد از مدتی موجب رفتن رنگ اون قسمت میشه. چون یکی از دوستان قبلا هم این مورد رو نوشته بود پس همشون همینطورن
    6- LED اون بی کیفیت ترین LED هست که تو لپتاپها دیدم. (تقریبا شبیه لپ تاپ dell 5110) از فاصله یک متری میتونید پیکسلها رو از یکدیگر تفکیک کنید. در حالی تو لپ تاپپ ایسوس من تا چشم رو به فاصله چند سانتیمتری LED نزدیک نکنی نمیتونی پیکسلها رو تشخیص بدی. رنگهاش هم به هیچ عنوان شفاف و جالب نیست.
    7- ظاهرا اصلا زیبا نیست دیگه من تخصصم گرافیک و اینجور چیزاست تعجب میکنم کسایی میگن خوشگله! فقط چراغ پشتش براتون خوشگله؟؟ ایسوس و سونی یک سر و گردن از نظر زیبایی بالاتر هستند
    8- مثل بعضی مدلهای دل کلیدهای f اون کار دوم هست و حتما باید فانکشن رو بگیرید. فرض کنید ت اینترنت برای هر بار رفرش باید fn رو با f5 بگیرید حالا شیف هم بخواین بزنید... درحالی کار اول کم و زیاد کردن صدا و این چیزاست که ایسوس برای اون کلید جدا گونه بالاش هم داره.
    9-کلیدها بالا و پایینش اصلا خوشدست نیستن
    10- صداش با کیفیت هست ولی بلندی صدا در حد یک لپ تاپ کاملا معمولیه و سونی که 4 سال پیش خریدیم دو برابر این حجم صداش هست
    11-در مولتی تاچ ایسوس من با سه انگشت میشه راست کلیک کرد اما این مولتی تاچش دو انگشتی هست و سه انگشت هیچ کاری نمیکنه
    12-کلید numlock اون اصلا چراغ نداره باید حتما تایپ کنید تا بفهمید خاموش هست
    13- موقع تایپ کلیدهاش صدا میدن و نرم نیستن
    14- کلیدهای کیبورد هیچ بک لایتی نداره و تو تاریکی اصلا نمیشه کار کرد
    15-بین دو تا کارت گرافیک که سوییچ میکنه اگر یادت نباشه روی کدوم هستی هیچ علامتی برای فهمیدنش نیست!
    16- وب کمش کیفیت خوبی نداره و ایسوس من وب کمش به مراتب کیفیتش بهتره با اینکه دو سال پیش خریدم. نه اینکه بی کیفیته ولی در حد لپ تاپ 2.200.000 تومانی اصلا نیست. جالبه تو مشخصاتش مینویسه HD این HD بودنش من و یاد گوشی های چینی 5 مگاپیکسلی میندازه که عکساش بزرگن ولی اندازه یک مگا پیکسل هم کیفیت ندارند
    اگه بخوام بازم بگم هنوز هم دارررررم
    خلاصه دوستان Asus و هیچوقت ول نکنید بیاید hp بگیرید اصلا همون کیفیت LED ایسوس به تمام این HP میرزه این LED خیلی داغونه
    Last edited by nekooee; 04-05-2012 at 21:43.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

یک نکته مهم هم بهتون میگم فکر نکنید من یا بیشتر افرادی که تو انجمن نظر میدند نظرشون خیلی تخصصی هست هر کسی تجربیات خودش و میگه ممکنه خیلیهاش یا غلط باشه یا با سلیقه شما جور در نیاد
    مثلا بالا به من گفتن usb3 خیلی مهم نیست! در حالی من میگم بدون usb اصلا نخر که تمام دستگاه های جدید usb3 هستند و تفاوت سرعت کاملا محسوس هست. در واقع نظرات کارشناسی نیست و فقط بحث تجربه هست یکی یک چیز استفاده نکرده یا بدردش نخورده به بقیه هم میگه بدرد نمیخوره. یا یک چیز خیلی استفاده کرده براش مهمه یک لپ تاپ که همون رو داره بهش میگه این خوبه حتما این رو بخر.

فقط میتونم بگم براتون متاسفم !!!

شما پست های مارو با دقت نمیخونید و بعد گناه رو تقصیر ما میندازید ، اگر ما چیزی رو ندونیم ، جواب نمیدیم .

شما گفته بودی بودجت " قیمت تا سقف 1.500.000" هست ، و چون میگفتی CPU و رم برات اهمیت بیشتری داره ، پشنهاد هامون رو بر همون اساس دادیم ، و من گفتم :

برای شما که هارد اکسترنال USB 3 داری ، بهتره لپ تاپتون هم این امکان رو داشته باشه . ولی اگر من جای شما بودم زیاد به USB 3 اهمیت نمیدادم ، چون پردازنده و رم بیشتر برام اهمیت داره تا USB 3 !!!
    کامل بخونید !!! گفتم بهتره USB 3 بخرید ، ولی من جای شما بودم ، اولویت رو به پردازنده و رم ( طبق گفته ی خودتون گفتم ) میدادم .

در ضمن ما اگر میدونستیم شما میخوایی بودجه رو به 2200 افزایش بدی مدل های بهتری رو پیشنهاد میدادیم .

ختم کلام : هر کسی به حرف کاربران فعال لپ تاپ گوش نده ، ضرر میکنه !!!

خوب حالا من پیشنهاد و تعریف خیلی زیاد دوستان رفتم لپ تاپ hp 6190 رو با قیمت 2.200.000 تومان خریدم
    مبارکتون باشه
    انشاالله که فنش برات بچرخه .

موفق باشید.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

2200 پول دادی اینو گرفتی؟!!
    خب y570 میگرفتی با هارد SSD!!!!
    با گارانتی 2 ساله + کیف و موس+ آنتی ویروس و ...

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشکلاتی که من گفتم 99 درصد لپ تاپهای اچ پی دارند. درضمن تمام دوستان گفتند فقط hp بخر. اون دوستی که گفته براتون متاسفم باید دقیق بگم این من هستم که براتون متاسفم اول اینکه درست صحبت کنید دوما من خودم یک متخصص کامپیوترم که مطمئن باشید از شما یک سر و گردن بالاترم اگر اینجا سوال پرسیدم برای اشتراک گذاری اطلاعاتم با بقیه بود نمیدونستم اینقدر نظرات ابتدایی میدین.
    کی گفته کسی که اینجا فعاله از همه بیشتر سرش میشه؟ و کسی حرف به گوشش نکنه ضرر میکنه؟ این چیزی که من متوجه شدم کسایی که اینجا فعالا هیچ اطلاعاتی ندارند و خیلی اطلاعاتشون ضعیفه و باز باید بگم براشون متاسفم. من فعالیتم تو انجمن خودمه و اینجا کمتر میام چون مدیر درست و حساب ینداره و هر کاربری برا خودش نظر میده و بقیه رو گمراه میکنه.

من هیچوقت اولویت به سی پی یو نمیدم و یو اس بی 3 رو ول کنم. چون سی پی یو کر آی تری با کر آی سون حتی برای من گرافیست فرقی نداره ولی یو اس بی 3 خیلی فرق داره

در هر حال من دیگه اگر اینجا بیاید و حرفی هم بزنید جوابی نمیدم فقط میخواستم بدونید اون لپ تاپیی که خیلی ازش تعریف میکردید این همه ایراد داره
    خدانگهدار همتون

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مشکلاتی که من گفتم 99 درصد لپ تاپهای اچ پی دارند. درضمن تمام دوستان گفتند فقط hp بخر. اون دوستی که گفته براتون متاسفم باید دقیق بگم این من هستم که براتون متاسفم اول اینکه درست صحبت کنید دوما من خودم یک متخصص کامپیوترم که مطمئن باشید از شما یک سر و گردن بالاترم اگر اینجا سوال پرسیدم برای اشتراک گذاری اطلاعاتم با بقیه بود نمیدونستم اینقدر نظرات ابتدایی میدین.
    کی گفته کسی که اینجا فعاله از همه بیشتر سرش میشه؟ و کسی حرف به گوشش نکنه ضرر میکنه؟ این چیزی که من متوجه شدم کسایی که اینجا فعالا هیچ اطلاعاتی ندارند و خیلی اطلاعاتشون ضعیفه و باز باید بگم براشون متاسفم. من فعالیتم تو انجمن خودمه و اینجا کمتر میام چون مدیر درست و حساب ینداره و هر کاربری برا خودش نظر میده و بقیه رو گمراه میکنه.

من هیچوقت اولویت به سی پی یو نمیدم و یو اس بی 3 رو ول کنم. چون سی پی یو کر آی تری با کر آی سون حتی برای من گرافیست فرقی نداره ولی یو اس بی 3 خیلی فرق داره

در هر حال من دیگه اگر اینجا بیاید و حرفی هم بزنید جوابی نمیدم فقط میخواستم بدونید اون لپ تاپیی که خیلی ازش تعریف میکردید این همه ایراد داره
    خدانگهدار همتون
    شما هر كسي ميخواي باش واسه خودت هستي
    سر هر بحث كامپيوتري و نرم افزاري و شبكه هم داري من كه هيچي خيلي از بچه هاي ديگه اينجا 100 باره واردتر از من هستن كه مسلما فاصله اطلاعاتشون تا ادعاي شما از يه سر و گردن بالاتره
    اول فروم ميايد تو ننوشته كسايي كه اينجا جواب ميدن حاليشونه
    اينجا نه كسي تورينگ هست نه تو تيم طراحي گجت هاي جديد
    تو فرومهاي خارجي هم بريد غير از بنچمارك ها و ريويو ها هيچكدوم اعتبار علمي نداره
    تازه سايت با اون همه عظمتش برگشته از 6 تا دونه نوتبوك يه مدل تست گرفته و ريويوو نوشته آخرش مينويسه مطمئن نيستيم بايد رو چند مدل ديگه هم تست كنيم
    شما متوجه شدي اينجا هيچكي هيچي حاليش نيست فقط شما حاليته
    و اگه سي پي يو core i3 با core i7 براي شما فرقي نداره دليل نميشه واسه بقيه فرقي نداشته باشه
    رندر پردازشي ميگيريد؟

دیگه خودتون تصمیم بگیرید. یک نکته مهم هم بهتون میگم فکر نکنید من یا بیشتر افرادی که تو انجمن نظر میدند نظرشون خیلی تخصصی هست هر کسی تجربیات خودش و میگه ممکنه خیلیهاش یا غلط باشه یا با سلیقه شما جور در نیاد
    اينم ديگه جديد ميشنويم كه كيفيت رو تخصصي دست بيارن
    هميشه اين بحث كه كيفيت دستگاه چجوريه تجربي بوده همه جا هم همينطوره قرار هم نيست اتفاقي رو كه من نديدم بلد باشم پس چيزي رو ميگم كه يا تجربه كردم يا ديدم يا موثق شنيدم
    شما تخصصي بررسي ميكني كيفيت رو؟ ميندازي لپ تاپ رو زير تانك؟

احيانا سرتون گرفت اينجا تشريف آورديد اينو بخونيد جوابشم كه گفتيد نميديد ما هم كاريش نداريم
    در ضمن اون ايرادهايي كه نوشتيد خيلي خوب بود
    بيا پيشمون يه دس فوتبال بزنيم
    Last edited by Xilevens; 08-05-2012 at 13:57.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •