تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: 6630 چجور گوشيه

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

6630 مگه نسل سومه؟
    سري n نسل سوم بودند كه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا این مساله خز بودن گوشی که داره یک مساله بغرنج میشه فقط در ایران وجود داره یا کشورهای دیگه یا حداقل جهان سومی ها هم دچار این مشکل هستند؟ می خوام 6630 بخرم با توجه به بودجه و نیازم .ولی وقتی دست بعضیها می بینم یکم ناامید میشم می گم اگر مثلا این گوشی رو دستم بگیرم دیگران هم همینطور راجع به من فکر می کنند؟ یا شاید بستگی به ادمی داره که اون گوشی رو دستش می گیره و در حقیقت ممکنه شخص به گوشیش اعتبار بده .. الان وضعیت جوریه که گوشیها به ادمها شخصیت می دهند.و این خیلی بده وقتی ادمهایی گوشیی می خرند که شایستگی اونو ندارند خب گوشی بی اعتبار میشه و همون طرف میره و گوشیش رو عوض می کنه و این زمانیه که به اون گوشی انگ خز خورده یعنی گوشی نوع خاصی از ادمها .در صورتیکه اون گوشی خیلی خوبی است ولی دیگه ازش فرار می کنند ...

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط symbian-freak
    اقا این مساله خز بودن گوشی که داره یک مساله بغرنج میشه فقط در ایران وجود داره یا کشورهای دیگه یا حداقل جهان سومی ها هم دچار این مشکل هستند؟ می خوام 6630 بخرم با توجه به بودجه و نیازم .ولی وقتی دست بعضیها می بینم یکم ناامید میشم می گم اگر مثلا این گوشی رو دستم بگیرم دیگران هم همینطور راجع به من فکر می کنند؟ یا شاید بستگی به ادمی داره که اون گوشی رو دستش می گیره و در حقیقت ممکنه شخص به گوشیش اعتبار بده .. الان وضعیت جوریه که گوشیها به ادمها شخصیت می دهند.و این خیلی بده وقتی ادمهایی گوشیی می خرند که شایستگی اونو ندارند خب گوشی بی اعتبار میشه و همون طرف میره و گوشیش رو عوض می کنه و این زمانیه که به اون گوشی انگ خز خورده یعنی گوشی نوع خاصی از ادمها .در صورتیکه اون گوشی خیلی خوبی است ولی دیگه ازش فرار می کنند ...
    سلام . .

دوست گرامي / . . به قول يكي از هم كلاسي هاي من . . ميگفت الان هركي كه ديگه آه نداره با ناله سودا كنه . . برا كلاس ميره يك گوشي مدل بالا ميگيره . . و اينه كه اين جور گوشي ها دست همه هسـتش و هرچقد كه پولش هم باشه ميدند . . مثل خوده من . .

موفق باشي

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

بالايي 100 تا تاييدي رو به خودش ميگيره

اگه نباشه جاش خالی می مونه alir3za's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

كاش اينجا دكمه ي سپاس داشت تا براي symbian-freak و حميد 110 دويست بار فشار ميدادم.
    نكته بسيار جالب بود.
    آدم بايد به گوشي اعتبار بده نه برعكس.

بخدا شايد باور نكنين من هرچي آدم پولدار اصيل ديدم كه از همون اول موبايل داشتن گوشيشون معمولي و متوسط بوده.

داره خودمونی میشه dalma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سلام

نقل قول نوشته شده توسط symbian-freak

شما میتونین یه ابتکار خیلی ساده بخرج بدین. قاب گوشی رو عوض کنین .اونیکه دوست دارین بخرین.

گوشی فوق العاده خوبیه. خریدن مدل هایی مثل N70 یا N90 فقط یه پز عالیه. پول دور ریختنه.

هر کس هر جور دوست داره میتونه پولشو خرج کنه.

اما تو این دوره زمونه خیلیها هستند که اسراف بیخودی نمیکنند. گوشی باید به درد بخوره. من از 6630 خیلی راضیم. هر 4 ماه یه بار هم قابشو عوض میکنم.

از لحاظ ارگونومی، خیلی خیلی بهتر از 7610 یا بعضی مدلهای بالاتر هست. دسترسی خو بی رو برای کلیدها فراهم کرده.

واقعا حرف شما درسته.شما میتونین 6630 داشته باشین. ولی میتونین شبیه دیگران نباشین.

چیزی که مطرح هست اینه که، شکل و شمایل گوشی شخصیت و نوع انتخاب و افکار صاحبشو میتونه نشون بده. و ا ین قضیه جدیدیه.

کلام آخر اینکه وقتی قاب طوسی رنگ گوشیمو رو میزارم، حالم بد میشه. یاد افغانیها میافتم. چون واقعا شکل و شمایل فابریک اونو دست خیلیها دیدم.
    Last edited by dalma; 09-08-2006 at 20:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alir3za's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

حرفات جالب بود فقط اگه ميشه توضيح بده چرا N70 يا N90 پول دور ريختنه؟
    ما نبايد برا دفاع از يك گوشي از اوناي ديگه بد بگيم.
    دوست من كيفيت دوربين ان 70 يا 90 با 6630 يكيه آيا؟ يا نسخه ي سيستم عاملشون؟

بنظر من هيچ گراني بي علت نيست و فقط در بعضي موارد بندرت يه جنس الكي گرونه.
    از قديم گفتن هرچي پول بدي همونقدر آش ميخوري

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

درسته با ان 70 يكي نيست ولي كيفيت عكس ان 70 نسبت به 2 مگاپيكسلي هاي ديگه در حد پايينتري هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از توجه دوستان ایا 6630 با 1 گیگ رم بدون مشکل کار می کنه یا افت سرعت داره و این مربوط به فیرمور میشه یا مارک حافظه. کسی با ترنسند کار کرده..

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

با رم يه گيگ افت سرعت پيدا ميكنه با 512 هم وقتي رم پر ميشه افت سرعت پيدا ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •