یه ویدیو از بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه ویدیو از بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
با تعریفی که شما دوستان از این بازی کردید خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم اما متاسفانه سرعت اینترنتم بسار پایینه سوالم در مورد اینکه آیا این بازی در فروشگاهی به فروش می رسه چون هر جا گشتم نبود شاید به خاطر حجم کم بازی اما اگه شما دوستان نسخه ای از بازی دارید و امکان ارسال رو داشته باشید حاضرم تمام هزینه ها و لطف شما دوستان را جبران کنم ببخشید از اینکه این مطلب رو در اینجا عنوان کردم
با سپاس فراوان
ممنون.
دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
من تو این محیط که تصویرش این زیر هست گیر کردم.
البته دوستانی که تموم کردن میدونن چه جوری باید رفتش.
لطفا کمکم کنین.(اگه نفهمیدین کجاست بگید تا توضیح بدم.)
![]()
محتوای مخفی: راهنمایی
از ابتدا شروع میکنم و فرض میکنم توی این مکان هیچکاری نکردین و هیچ وسیله ای رو برنداشتین:ممنون.
دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
من تو این محیط که تصویرش این زیر هست گیر کردم.
البته دوستانی که تموم کردن میدونن چه جوری باید رفتش.
لطفا کمکم کنین.(اگه نفهمیدین کجاست بگید تا توضیح بدم.)
هدف شما توی این پازل تخلیه پارکینگ هستش و به ترتیب کشتن زامبی ها و بی سر و صدا کار کردن.در ضمن حین نگاه کردن از روی موانع اگر زیاد سرتون رو از کاور در بیارین زامبی ها شما رو می بینن.پس یه نگاه بندازید و برگردید به کاور.
اول از پشت همین دیوار به چپ خم بشید و بالش رو بردارید.بعد برین سمت راست و پشت ماشین قایم بشین.شیشه ماشین رو الان نشکنین چون صداش باعث خبردار شدن زامبی ها میشه فقط یه نگاه به پیچ گوشتی روی صندلی بندازید.حلا به سمت چپ و به زامبی که رو زمین خوابیده نگاه کنید و گزینه ی بالش رو انتخاب کنید.می بینید که بالش رو روی زامبی گذاشتین و دوستتون شلیک میکنه و صدای شلیک خفه میشه.بعدش در ماشین رو باز کنید و قطعه ی روی صندلی رو بردارید و ترمز دستی رو بکشید.بیاید بیرون و ماشین رو هل بدید.میبینید که یه زامبی به دیوار پرس میشه.بعدش برگردین به پشت همون ماشین اولیه.حالا شیشه رو با اون قطعه ای که برداشتین بشکنین تا صدا در نیاد.حالا پیچ گوشتی رو بردارین.
برگردین به سمت دیوار اولیه و زامبی که روی زمین هست رو با پیچ گوشتی بکشین.روش گزینه پیچ گوشتی رو انتخاب کنید.سریع عمل کنید و گرنه زامبی شما رو می بینه.حالا در سمت چپ پشت یه ماشین دیگه قایم بشید.توجه زامبی رو با یه سوت جلب کنید و بزارید نزدیک بشه.سپس با پیچ گوشتی کار این یکی رو هم تموم کنید.برین سمت زامبی که با ماشین پرس کردین به دیوار و با پیچ گوشتی اون رو هم بکشین می بینین که پیچ گوشتی توی سرش گیر میکنه ولی ایرادی نداره چون در کنارش یه تبر اتشنشانی
هست.تبر رو بردارین و از پله ها بالا برین و دو زامبی اخر رو بکشین.
موفق باشید.
Last edited by Little Sparrow; 27-04-2012 at 17:27.
منم بازی رو امروز شروع کردم،بازی واقعا جذاب و سرگرم کنندس(درست مثل کمیک ها و سریالش)،اصلا انتظار نداشتم بازی اینفدر خوب باشه.بازی روایت داستان خیلی خوبی داره و هر چقدر هم بازی کنید بازم دلتون میخواد ادامه بدید تا ببینید ادامه داستان چی میشه.
Telltale واقعا کارش رو خوب انجام داده و از همین الان منتظر اپیزود بعدی هستم!
توصیه میکنم حتما بازی رو دانلود کنید،واقعا ارزش 500 مگابایت رو داره...........
+
تاریخ انتشار اپیزودهای بعدی اعلام نشده؟
Last edited by Leon-117; 27-04-2012 at 18:57.
خیلی ممنون.
حالا نمیخواستید ایقدر توضیح بدید. من از همون توضیح دوستمون vampyre هم اون بخش رو رفتم.
انتشار یا انتظار؟(ولی راست میگی بازی خوبی بود و این اولین بازی بود که از حق انتخاب جمله اش خوشم اومد.)
بعد از اينکه اون دختره خود کشی کرد و رفتيم داخل بايد دقيقاً چيکار کنم ؟ راديو رو راه انداختم ، اون قفل در رو هم شکستم و با آجر شيشه اون مغازه رو شکستم اما اتفاق خاصی نيفتاد !
موقعی که بیرون هستی و شیشه رو شکستی و همه زامبیها دور تلوزیونها جمع شدن باید بری اونور خیابون یه زامبی افتاده که داداش lee هست. وقتی کشتیش کلیدو از جیبش برمیداری و میای تو و میری توی اون اتاق و درو وا میکنی و وقتی وا کردی آژیر زده میشه و ادامه ماجرا ...
Delete this
Last edited by Alishmas; 28-04-2012 at 01:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)