تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 52 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 512

نام تاپيک: Crysis 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این بازی رو باید رو PC تجربه کرد ....چون تفاوتش خیلی بیشتر از نسخه کنسولیه ...(از نظر گرافیک)

2. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من یکی از طرفداران این بازی هستم....کلا همیشه به چشم یک بازی خاص بهش نگاه میکردم و مجذوبش هستم.

البته عاملی که باعث شد تا زیاد مجذوب این بشم Crysis Warhead بودش خیلی از وارهد لذت بردم. از همه چیزش..
    در یکی از مراحلش یک هلیکوپتر دنبالم میکرد و ول کنم نبود و به شکل فوق العاده سینماتیکی زدمش طوری که موقعی که داشت سقوط می کرد به طرف من اومد و مثل یک فیلم سینمایی اکشن در کنار من منفجر شد این در حالی بود که چند بار اون تیکه رو رفتم و هر بار مدل جدیدی رو دیدم...

از لباس نانوسوئیت هم خیلی خوشم میاد و واقعا لذت میبرم از این لباس...

امیدوارم که در قسمت سوم هم بتونم خیلی خوب از بازی به اندازه وارهد لذت ببرم..

4. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من هم با نظر حامد عزیز موافقم لذتی که از warhead بردم رو اصلا با 2 تجربه نکردم
    ولی از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی داشت گرچه Warhead هم چیزی کم نداشت ولی واسه 2 همه چیز گرافیک نبود و امیدوارم سازندگان این رو از فیدبک های فهمیده باشن
    چه حالی بده این بازی وای وای گرچه اینقدر امسال بازی ریخته که واسه این روزشماری نمیکنم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چه خبر خوشحال کننده ای که شماره 3 این بازی هم میخواد بیاد .. کاشکی خبرایی هم از dead space 3 بشه ... هرجفتش به عنوان بهترین بازی هایی که انجام دادم

7. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من فقط خدا خدا میکنم آهنگساز این سری هم استاد زیمر باشه !

9. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ممنون از 2 دوست عزیز بابت پیشنمایش های کامل.

خوب، قبل از تریلر گیم پلی، هر چند تقریبا به طور کامل مطمئن بودم که Crysis 3 به هیچ عنوان نمیتونه موفقیت نسخه اول رو تکرار کنه، با این حال امیدی هر چند اندک به Crytek داشتم... دیگه هر جور حساب میکردم، اون انتقاداتی که به نسخه دوم وارد شد میتونستن باعث پیشرفت عنوان بشن...

اما نظر من بعد از دیدن تریلر؛

HUD با نسخه دوم مو نمیزنه، Ceph ها کپی شماره دوم هستند و محیط هم همون محیط شماره دوم + چاشنی محیط شماره 1 هست... در ضمن باید با تیر و کمان به جنگ موجودات فضایی بریم

گرافیک... چیزی که در Crysis انقلابی و در Crysis 2 بسیار کامل بود...

چیی که از این تریلر دستگیر من شد، همون گرافیک Crysis 2 با اندکی پیشرفت هست. کمی گل و گیاه + تعدادی افکت های سینمایی، برتری های گرافیکی نسبت به نسخه قبل هست.
    تریلر، با افکت های چشمگیر نور همراه بود و انصافا هم این افکت ها عالی کار شده بودن...

Crysis رو همه با گرافیکش میشناسن، نسخه دوم با وجود این که خیلی ها رو از این نظر ناامید کرد، با عرضه آپدیت DirectX11 برای PC تونست دل PC باز ها رو به دست بیاره و از نظر تکنیکی، قویترین عنوان تا به حال باشه...
    ولی با توجه به این تریلر، Crysis 3 میتونه بسیار بسیار ناامید کننده تر از Crysis 2 باشه... همین الآن، MOD های بسیار با کیفیتی در اختیار دوستان PC گیمر هست که میتونن Level گرافیکی بسیار عالی رو مشاهده کنن، اگه قرار باشه با محدودیت های بسیار شدید کنسول های نسل حاضر برای گرافیک بازی های مولتی-پلتفرم کنار بیایم، به هیچ عنوان نمیشه عنوانی خیلی فراتر از Crysis 2 ساخت، همون Crysis 2 هم برای کنسول ها با افکت کیفیت بسیار شدید و رزولوشن پایین که با افت فریم همراه بود عرضه شد، چه برسه به این که دار و درخت هم به این مجموعه گرافیکی اضافه بشه که دیگه اجرای اون با این توان پردازشی باید با افت کیفیت خیلی بیشتر همراه باشه...

تنها راه چاره از نظر من برای Crysis 3 اینه که ساختش موکول بشه برای نسل بعد.

به هر حال، گرافیک بازی بسیار عالی خواهد بود و در این شکی نیست. اما برای دوستانی که خواهان گرافیک انقلابی و متفاوت هستند، هیچ نکته قابل توجهی نخواهد داشت.

پیروز باشید.

11. 16 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب در مورد مساثل گرافیکی بحث شد.
    من میرم رویه گیم پلی.
    طبق معمول انتقاد میکنم
    گیم پلی شماره یک بازی ، خوب باید به چه دید بهش نگاه کرد؟ یک بازیه Stealth ؟ یک بازیه اکشن؟ هیجانی؟ سینمایی؟ یا شاید همه ی اینا؟
    بله این بازی همه ی اینا رو داره ، اما اصلا بینشون تعادل و ارتباط برقرار نکرده! با از هر کدوم یک کوچولو داره ، واسه همین یک جورایی گیم پلی سردرگم شده! شاید خواستن یک چیزه جدیدی باشه ، اما اصلا نتونستن اون چیزه جدید رو پولیش شده و با کیفیت رو کنند.
    Crysis 2 که یک جورایی کنسولیزه شده و پاستوریزه شده ی Crysis هست ادامه ی راهه همون 1 رو رفته اما اینجا خواسته اکشن و سرعت رو ببره بالا! به جاش بازی رو بشدت آسون کرده. کلا Crysis 2 خیلی خیلی بیشتر تویه اون سردرگمی بین یک بازی اکشن و Stealth مونده ! یک جورایی محیط بازی احازه ی Stealth رو نمیده و یک جورایی Level Design بده بازی هم اجازه ی اکشن زیاد رو نمیده.
    کلا یکی از مشکل هایه بزرگ Crysis همین Level Design نچندان خوبشه ( نخواستم ترول کنم دیگه کلمات خوب استفاده میکنم )

13. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تنها راه چاره از نظر من برای Crysis 3 اینه که ساختش موکول بشه برای نسل بعد.
    اونوقت اونی که دو تا کارت گرافیکی رو SLi بسته و 16 گیگ رم داره و Ivy Bridge رو OC کرده (ایشالله ما هم یه روز پولمون برسه اینجوری سیستم جمع کنیم) باید چه خاکی توی سرش کنه ؟ صبر کنه برادران سونی و مایکروسافت کنسول بدن بیرون ؟ :| نمیشه که ...

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من نه نسخه یک و نه نسخه warhead رو بازی کردم! فقط نسخه دوم رو بازی کردم خیلیم خوشم اومد ، بنظرتون ارزش داره برم دو نسخه قبلیرم بازی کنم؟

------------

بعد دیدن تریلر قسمت سومم تنها تغییری که دیدم اضافه شدن تیر و کمون بود ، همین!

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اونوقت اونی که دو تا کارت گرافیکی رو SLi بسته و 16 گیگ رم داره و Ivy Bridge رو OC کرده (ایشالله ما هم یه روز پولمون برسه اینجوری سیستم جمع کنیم) باید چه خاکی توی سرش کنه ؟ صبر کنه برادران سونی و مایکروسافت کنسول بدن بیرون ؟ :| نمیشه که ...
    دقیقا همین مسئله وجود داره دوست عزیز.

تا وقتی کنسول های نسل بعد عرضه نشن گرافیک بازی های مولتی-پلتفرم از یه حدی بالاتر نمیره...
    درسته روی PC همین Crysis 2 و بعدا Crysis 3 نسبت به کنسول، گرافیک بسیار بالاتری دارن، ولی به هر حال توی ساخت بازی محدودیت کنسول ها به شدت دست و پا گیر هست...

ولی فکر کنید کنسول های نسل بعد عرضه بشن، هر جور هم که حساب کنیم سازنده ها برای گرافیک خیلی بالاتر با هم رقابت میکنن... نه این که مثل الآن مجبور باشن در یک چارچوب محدود عمل کنن.

اون سیستم هم که ذکر کردید، هر تعداد فریم هم که در این بازی دریافت کنه، گرافیک بازی همینی هست که ساخته میشه و دقت داشته باشید که سخت افزار قوی، خود به خود باعث گرافیک و جلوه های قوی نمیشه.

من نه نسخه یک و نه نسخه warhead رو بازی کردم! فقط نسخه دوم رو بازی کردم خیلیم خوشم اومد ، بنظرتون ارزش داره برم دو نسخه قبلیرم بازی کنم؟

بله ارزش داره... نسخه اول با این که برای 2007 هست، از نظر تکنولوژی و گرافیک در مقایسه با عنوان های روز هنوز جزو برترین هاست... مخصوصا اگه با PC قوی بازی کنید که یکی از دلنشین ترین و قوی ترین عنوان های گرافیکی رو تجربه خواهید کرد...

17. 11 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •