تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مشکل تومخی بدسکتور لعنتی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تخیلی ترین جای دنیا ...

پيش فرض

راستی وقتی با Hdd Regenerator روی ویندوز 7 اسکن می کنم یه اتفاق هایی می افته وقتی Mode Repair فعال می شه و می گه از اطلاعات Back Up بگیرین اما در حالت Dos اتفاقی نمی افته ...
    ضمنا من فضای خالی یندارم که بخوام بک آپ بگیرم ....
    چیکار باید کرد ؟
    می دونم کسی بلد نیست ولی حالا بگین ببینم چی می شه ....

در آغاز فعالیت elegant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام،
    منم مشکل مشابهی دارم...
    یه هارد اکسترنال WD 500G معمولی MyPassport هست که چند روز پیش داشتم یه چند گیگ اطلاعات رو روش کپی کی کردم ولی به علت شل بودن اتصال یو اس بی چند باری هارد قطع و وصل شد وسط کپی...

بعداً دیگه سیستم با هارد کنار نیومدريال یعنی وقتی به سیستم متصل میشه دیگه به سرعت قبل شناسایی نمی شد... بعد سی ثانیه تازه شناسایی می شد و انوقت هم تازه به عنوان هارد فرمت نشده...

اطلاعات تو هارد طبعا برام خیلی مهم بود با هر برنامه ریکاوری و ... مثل RecoverMyFiles ، Hdd Regenerator و Acronis Disk Director و DiskPatch و ... اینها تست کردم تو کامند و تو ویندوز و ...

Hdd Regenerator که شروع به کار میکنه و یه بدسکتورایی پیدا میکنه ولی زمانی که تخمین میزنه تا 250، 300 ساعت پیش میره...
    RecoverMyFiles تا میاد یه چیزایی پیدا کنه زودی متوقف میشه و یه جورایی هنگ میکنه...
    DisckPatch هم که با بوت میاد بالا به محض انتخاب درایو مورد نظر کرش میکنه!

خب همه اینا باعث شد من تا حدودی قید اطلاعاتم رو بزنم و برم سراغ فرمت، ویندوز که اینقدر مشتاق فرمت کردن این درایو بود حالا که من قبول کردم فرمت کنه بعد یه دقیقه ای کلنجار رفتن میگه نمی تونه درایو رو فرمت کنه! چه تو کامند و چه با GUI و این حتی در مرود Quick Formater خود WD هم صادق هست!!! البته اون سعی بیشتری میکنه ولی بازهم Fail میشه!

خلاصه Acronis چه تو کامند داس و چه تو ویندوز فرمت میکنه (Quick) و ویندوز هم درایو رو خالی نشون میده ولی گویا هنوز ایراد داره چون باز هم ریکاور مای فایلز روش هنگ میکنه و ....

خلاصه موندم... نه هارد ضربه ای خورد نه اتفاق خیلی حادی افتاد فقط به دلیل شل بودن پورت وسط یه کپی dc شد!!!
    ممنون میشم راهنمایی کنید...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •