آخرش من نفهمیدم باید پول بدم بخرم واسه پی سی یا میشه دانلود کرد !
آخرش من نفهمیدم باید پول بدم بخرم واسه پی سی یا میشه دانلود کرد !
برای PC باید انلاک بشه ظاهرا کسی فعلا نتونسته آنلاکش کنه به محض اینکه انلاک بشه روی نت فایل هاش قرار داده میشه ظاهرا برای استفاده یه ریدیم کد می خواد روی PC فعلا دارم سرچ می کنم
یه توضیح بدم در مورد موزیک ابتدایی شروع ورود به قسمت اکسپنشن : یه موزیک فوق العاده تاپ پخش می کنه که واقعا خداست! فعلا دارم دنبال فول ورژنش می گردم
سایت دانلودها لینک های بازی رو به صورت مستقیم در چند پارت قرار داده
دانلود پارت ۱ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت ۲ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت ۳ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت ۴ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : در لینک های مستقیم به جای نقطه چین ها: d o w n l o a d h a رو قرا بدید. نقطه چین دوم D با حرف بزرگ انگلیسی نوشته شود (اونی که داخل پرانتز هست)
توضیحات نصب: پس از دانلود و اکسترکت کردن پارت ها ، دقت داشته باشید که آنتی ویروس شما غیر فعال باشد. حال دقت داشته باشید که حتما ابتدا بازی Fifa 12 بر روی سیستم شما نصب باشد. حال به نصب بازی بپردازید. دقت داشته باشید که هنگام نصب ، اگر زبان نصب بازی برای شما مشکل داشت ، از روی زدن دکمه های پیشروی به نصب بپردازید و دقت داشته باشید که محل نصب DLC را حتما فولدر اصلی محل نصب بازی انتخاب نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند
+
تورنت دی ال سی هم اومد سید خوبی داره [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
Last edited by Spaniuly; 25-04-2012 at 09:33.
سلام داداش این فقط واسه نسخه اورجیناله؟
سلام..........
چرا این قدر حجمش زیاده؟............مگه 635 مگ نیست؟.................یعنی کرک و پچش 2.5 گیگه؟
نه دوست عزیز. شما این 3.5 گیگ را دانلود کنین با همون نسخه ی Reloaded خودتون جواب می گیرین.
دانلودها لینک مدیافایر با پارت های 200 مگی هم قرار داده:
محتوای مخفی: UEFA Euro 2012
ممنونم.اخ تو یه سایتی دیدم یه نسخشو گذاشته 635 مگه جریان چیه خودشم میگه کامله
اون نسخه 635 مگی در واقع همین DLC هست ولی فقط در صورتی که شما بازیتون آپدیت شده باشه یعنی نسخه ی اریجینال داشته باشین و Patch رو دانلود کرده باشین ... و گرنه باید کل 3.5 گیگ را دانلود کنین.
سلام
من بازیم اورجیناله
کدوم نسخه رو دانلود کنم که بتونم همه قسمتاش مخصوصا آنلاینشو بازی کنم ؟
فعلا لینکی از دی ال سی آنلاک نشده ندیدم اگه پیدا کردم می ذارم... ولی در کل ارزششو داره واقعا حال میده این مود اگزپدیشنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)