آره ...اصله .... قبلا با شرکت چکش کردم و استعلام گرفتم و پایان گارانتیو 93/9/26 اعلام کردن....
بازم ممنون
البته از یه فن قویه usb هم میشه واسه خنک کردنش استفاده کرد...
آره ...اصله .... قبلا با شرکت چکش کردم و استعلام گرفتم و پایان گارانتیو 93/9/26 اعلام کردن....
بازم ممنون
البته از یه فن قویه usb هم میشه واسه خنک کردنش استفاده کرد...
سلام من DWM-156 A6 را اواخر بهمن ماه 1391 به قیمت 130 هزار تومان خریدم گاراننتی رو هم ازطریق سایت ایزی و پیامک چک کردم و تا 1393/07/28 گارانتی داره.و باید بگم عالیه و اصلا هم گرم نمیکنه و عالی کار میکنه این رو هم بگم که ویندوز من 8 هستش فقط مشکل من اینه که وقتی به پورت های USB جلوی کیس وصل میکنم و نرم افزار اجرا میشه توی مرحله ی جستجوی شبکه دستگاه قطع و دوباره وصل میشه و راه اندازی نمیشه اما با پورت های USB پشت کیس مشکل نداره .در مورد USSD هم وقتی کد رو میفرستی یک کم جوابش طول میکشه تا بیاد حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه .لطفا کسانی که این مودم رو خریدن دو مشکل بالا را امتحان کنن و به ما هم بگن و کسانی هم که مودم GSM دیگری دارن مثل هاووی یا vodafone یا alfex یا شاتل و غیره یا بین دوستاشون کسی داره این دو مشکل بالا را امتحان کنن و جواب رو همین جا بگن تا کسانی که مودم نخریدن بهترین انتخاب رو داشته باشن و ما هم بفهمیم که کلاه سرمون رفته یا نه.کسانی که از اینترنت رایتل با آخرین سرعت استفاده میکنن ممنون میشم که سرعت دانلودشون رو بر حسب کیلوبایت پر سکند به ما بگن.با تشکر...
Last edited by saeidelectronic; 01-03-2013 at 17:20.
سلام ، از دوستان کسی می دونه چطور می تونم firmware مودم DWM-156 A6 رو آپدیت کنم؟ ورژن فریمور من 6.0.3ME هست و می خوام به 6.0.5ME آپدیت کنم چون توی ورژن جدید سرعت نرم افزار در اجرا و دریافت پاسخ USSD و سرعت اطلاع رسانی پیامک های دریافتی خیلی زیاد شده یعنی واقعا عالی شده.
Last edited by saeidelectronic; 14-05-2013 at 15:57.
شما نسخه 6.0.5ME را دارید؟ از کجا تهیه کردید؟ میشه بزارید برای دانلود؟
از اینجا فریمور مودم یو اس بی رایتلو آپدیت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سمت چپ DWM
و قسمت سمت راستی 156 رو انتخاب کنید
سلام دوستان
من به مشکل برخوردم
از وقتی فرمور مودم رو ( هواوی ای303) که رایتل گذاشته رو روی مودم ریختم ، mobile partner به برنامه RighTel Connection Manager تغییر پیدا کزده..... بدیش اینه که دیگه نمیشه اس ام اس فرستاد...... یکی راهنماییم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)