من با 2800 میتونم این لبتاب رو برای شما فراهم کنم...
من با 2800 میتونم این لبتاب رو برای شما فراهم کنم...
اگه قرار بود 2800 واسه این لپتاپ پول بدیم که میرفتیم مک بوک اپل میخریدیم! این لپتاپ واسه این فوق العادست که
قیمتش 1199 دلاره(سایت آمازون آمریکا) که با نرخ دلار(قیمت روز 1665) میشه 1.996.335 تومن! و همچنین بیشترین
شباهت رو به مک بوک پرو داره و از لحاظ کانفیگ حتی قویتره! ولی خوب اپل اپله و کاریش نمی شه کرد قیمت
بالایی داره! علت انتخاب این لپتاپ شباهت زیادش به مک بوک،سخت افزار قدرتمندتر و مهمترین عامل
قیمتش بود! به عنوان مثال منی که عاشق اپلم ولی پول اپل ندارم بهترین گزینست واسم! حالا اگه قراره
پول لپتاپی در حد قیمت اپل بدم! خوب چه کاریه میرم اپل میخرم!![]()
Last edited by mrm88; 09-05-2012 at 11:18.
امازون فقط سایته فروشه
سایت معتبر واسه لپ تاپ نیست
توی سایت خود hp مدل cori5 و 14.5 اینچ را زده بود 795 دلار !
کسی میدونه کی به بازار ایران میاد؟
سلام به همه بچه های فروم.
من خودم لپ تاپ HP Pavilion دارم. از همه چیش راضیم ولی باطریش منو خیلی اذیت میکنه چون سیستمش قویه و زیادی زور میزنه.
این لپ تاپ که معرفی کردی خیلی خیلی باحاله. ولی یه چیزی هست آخه یه چنین چیزی چجوری میتونه 8 ساعت کار کنه. حالا نمیدونم این عدد واسه چه وضعیتی هستش. لپ تاپ من در حالت idle تا 5 ساعت نگه میداره باتری رو ولی موقع فیلم دیدن حداکثر 2 ساعت.
این آرزوی هر کسیه که لپ تاپش 8 ساعت کار کنه. این میتونه یه تحول باشه. میدوارم کمپانی محبوبم راست گفته باشه که اگه گفته باشه اینجوری واقعا میتونه جلو بیفته.
تو سایت آمازون لینک به سایت اچ پی بود،اتفاقا سایت معتبری هم هست و ودرسته که سایت فروشه ولی
اطلاعاتش با اون همه حجم خرید و تعداد کاربر خیلی بعیده نادرست باشه
متاسفانه از ورود این محصول به بازار ایران هیچ اطلاعی در دسترس نیست،سایت اچ پی
امارات(تو این سایت میشه مدل های موجود در ایران رو دید) 17 اینچش رو گذاشته اما با توجه به
ابعاد و وزن یک لپتاپ 17اینچی فقط برای محیط های ثابت مناسبه نه برای کسی که میخواد لپتاپشو حمل کنه
معمولا سایتای سازنده لپتاپ عمر باطری رو بر حسب حالت Idle میگن! اگه لپتاپ شما در استفاده تا 2ساعت
رو نگه میداره خوب طبیعتا میتونی روی این مدل تا 4ساعت یعنی 2برابر لپتاپ خودت حساب کنی
با سلام
دوستان محبت میکنن یه راهنمایی در ارتباط hp مدل Envy15 داشته باشن. من یک کانفیگشو از روی سایت hp انتخاب کردم به قیمت $1259! می خواستم ببینم اگه انشاالله یه چند روز دیگه رفتم اونور مناسبه از روی سایت بخرمش! نظرتون راجع به کیفیت، کارایی و طراحیش چیه؟ خودم دنبال یه سیستم قوی هستم واسه کار مداوم گرافیکشم میخوام خوب باشه (اگه عالی نبود!). اینم مشخصات کانفیگ مورد نظر:
Operating system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphics card [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Memory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hard drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Office software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Primary battery [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Primary optical drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Personalization [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Networking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Keyboard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Included Software Bundle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Security software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Included Warranty Services [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ميگيري چندتا بگير بيار با خودت
يا علي
با این اشفته بازار ایران
دلار ارزون و بازاری با انصاف بهتره بجا خرید لبتاب
بریم بخوابیم شاید تو خواب بشه دید خرید این مدل لبتابی رو
اگه اومد منم خبر کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)