تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: HP Probook 4530S Vs Acer Aspire 5755G

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

انتخاب خیلی راحته . چرا کارو سخت میکنی
    اولا این عکسی که گذاشتی مال لبتاب زشت 5750 هست نه 5755 که خیلی شیکتر شده
    با این حال
    اگه اهل گیم هستی ایسر 5755 ، در ضمن این به این معنانیست که گرافیک 4530 ضعیف باشه. بازیهای معمول و حتی بازیهای روز رو با رزولیشن کمتر راحت اجرا میکنه
    در غیر این صورت اچ پی 4530 لبتاب بسیار خوبیه .
    مزایا:
    کیبورد خوب
    صدای خوب
    ظاهر شیکتر
    صفحه نمایش بهتر و از همه مهمتر مــات
    تاچ پد خوب

2. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

انتخاب خیلی راحته . چرا کارو سخت میکنی
    اولا این عکسی که گذاشتی مال لبتاب زشت 5750 هست نه 5755 که خیلی شیکتر شده
    با این حال
    اگه اهل گیم هستی ایسر 5755 ، در ضمن این به این معنانیست که گرافیک 4530 ضعیف باشه. بازیهای معمول و حتی بازیهای روز رو با رزولیشن کمتر راحت اجرا میکنه
    در غیر این صورت اچ پی 4530 لبتاب بسیار خوبیه .
    مزایا:
    کیبورد خوب
    صدای خوب
    ظاهر شیکتر
    صفحه نمایش بهتر و از همه مهمتر مــات
    تاچ پد خوب
    والا ما بی تقصیریم از سایت دیجی کالا برداشتیم
    نه اهل بازی نیستم اخرین بازی هم که تو سیستم خودم ریختم و بازی کردم شورش در شهر سگا و قارچ خور میکرو بود
    emulator شو گرفتیم اجراش کردیم خاطرات کودکی زنده شد :اخرین بازی کامپیوتری هم که نصب کردم و بازی کردم 4 سال پیش بود pes2008 بود که اونم dvd بازیشو تو یه سایت قرعه کشی بود برنده شدم و نصب کردیم بازی کردیم یکی دو ماهی بعد اون دیگه هیچ بازی نکردم رو سیستم خودم
    ولی خوب لپتاپ دو سه تا بازی مثه همین pes2012 یا gta ای فقط بخوام بازی کنم اونم سرچ کردم دیدم مشکلی نداره
    من بیشتر سروکارم با اینترنت و وبگردی و دانلودو برنامه نویسی هست که از صبح تاشب بخوام با لپتاپ کار کنم که از این نظر 4530 مشکلی نداره

راستی کاظم جان این 4530 cor i7 ش ایران وارد نمیکنن ؟ تو سایتش دیدم زده بود cori7 هم داره ولی هیچ جا ندیدم تو سایت های ایرانی cori7 زده باشن واسه فروش البته واسه ما همون i5 هم بسه همینطوری سوال پیش اومد

4. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

والا ما بی تقصیریم از سایت دیجی کالا برداشتیم
    نه اهل بازی نیستم اخرین بازی هم که تو سیستم خودم ریختم و بازی کردم شورش در شهر سگا و قارچ خور میکرو بود
    emulator شو گرفتیم اجراش کردیم خاطرات کودکی زنده شد :اخرین بازی کامپیوتری هم که نصب کردم و بازی کردم 4 سال پیش بود pes2008 بود که اونم dvd بازیشو تو یه سایت قرعه کشی بود برنده شدم و نصب کردیم بازی کردیم یکی دو ماهی بعد اون دیگه هیچ بازی نکردم رو سیستم خودم
    ولی خوب لپتاپ دو سه تا بازی مثه همین pes2012 یا gta ای فقط بخوام بازی کنم اونم سرچ کردم دیدم مشکلی نداره
    من بیشتر سروکارم با اینترنت و وبگردی و دانلودو برنامه نویسی هست که از صبح تاشب بخوام با لپتاپ کار کنم که از این نظر 4530 مشکلی نداره

راستی کاظم جان این 4530 cor i7 ش ایران وارد نمیکنن ؟ تو سایتش دیدم زده بود cori7 هم داره ولی هیچ جا ندیدم تو سایت های ایرانی cori7 زده باشن واسه فروش البته واسه ما همون i5 هم بسه همینطوری سوال پیش اومد
    برای کاربر معمولی در عمل تفاوتی بین i5 و i7 نیست!
    در واقع شما حدود 200-300 تومان هزینه اضافه میکنید بابت چیزی که نه میتونید ببینید و نه میتونید ازش استفاده کنید
    تفاوت اینا (حالا بستگی به نوعش) حدود 15 درصده که قسمتی از اون به مسائل امنیتی برمیگرده.

یه مثال دیگه بزنم که ملموس تر باشه. فرض کنید شما مقداری جنس دارید، یه انبار 70 متری کار شما رو راه میندازه، همچنین یک انبار 120 متری در بالاشهر هم کار شما رو راه میندازه. حتی اون انبار 70 متری هم برای شما بزرگه

برای شما hp4530 مناسبتره
    وزن کمتر، ظاهر بهتر، صفحه نمایش بهتر و مات،کیبورد بهتر و تا حدودی قیمت پایینتر، کفه ترازو رو برای کاربرد شما به نفع 4530 سنگین تر میکنه. در کل از خرید جفتشون پشیمون نمیشی

پیشنهاد میکنید رم6 گیگ بگیرید

6. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

برای کاربر معمولی در عمل تفاوتی بین i5 و i7 نیست!
    در واقع شما حدود 200-300 تومان هزینه اضافه میکنید بابت چیزی که نه میتونید ببینید و نه میتونید ازش استفاده کنید
    تفاوت اینا (حالا بستگی به نوعش) حدود 15 درصده که قسمتی از اون به مسائل امنیتی برمیگرده.

یه مثال دیگه بزنم که ملموس تر باشه. فرض کنید شما مقداری جنس دارید، یه انبار 70 متری کار شما رو راه میندازه، همچنین یک انبار 120 متری در بالاشهر هم کار شما رو راه میندازه. حتی اون انبار 70 متری هم برای شما بزرگه

برای شما hp4530 مناسبتره
    وزن کمتر، ظاهر بهتر، صفحه نمایش بهتر و مات،کیبورد بهتر و تا حدودی قیمت پایینتر، کفه ترازو رو برای کاربرد شما به نفع 4530 سنگین تر میکنه. در کل از خرید جفتشون پشیمون نمیشی

پیشنهاد میکنید رم6 گیگ بگیرید
    ا واقعا ممنون ازت از همون 6-7 ماه پیش تا الان هر موقع تاپیکی یا پستی زدم واسه خرید و سوال از لپتاپ اومدی و با مشاوره های خوبت کارمو راحت تر کردی
    بازم خیلی خیلی ممنون

8. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه puma7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم بدونم بالاخره لپ تاب و گرفتی؟ کدوم شد؟ acer or hp؟؟؟

منم میخوام یکی از این دو مدلو بگیرم ممنون میشم خبر بدی.
    فقط یه چیز دیگه، این دو مدل با کانفیگ مشابه تفاوت قیمت زیادی دارن (HP خیلی گرون تره) این طور نیست؟؟
    Last edited by puma7; 16-07-2012 at 11:30.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم بدونم بالاخره لپ تاب و گرفتی؟ کدوم شد؟ acer or hp؟؟؟

منم میخوام یکی از این دو مدلو بگیرم ممنون میشم خبر بدی.
    فقط یه چیز دیگه، این دو مدل با کانفیگ مشابه تفاوت قیمت زیادی دارن (HP خیلی گرون تره) این طور نیست؟؟
    نه عزیز این برادر ما کلا سرکار گذاشته مارو از پارسال هی گفت میارم میارم اخرم نیورد منم دیگه به کل بیخیالش شدم و دیگه حرفی از لپتاب باهاش نزدم میخواست بیاره تا حالا اورده بود از یکی پول طلب داشت قرار بود به جاش لپتاب بگیره که خبری نشد
    تو این یکی دو ماه هم باز با افزایش دلار کلی رفت رو قیمت
    از قیمت روز این مدل Acer خبر ندارم ولی دو سه ماه پیش هم هم کانفیگ مشابه 50-60 تومن ایسر ارزونتر بود که عادیه مثلا شما یه کرم ضدافتاب مای میگیری 7 تومن همون مشابهش از برند الارو رو 18 تومن در حالی که هر دو هم یه کار میکنن این که دیگه لپتابه
    حالا باید دید چی پیش میاد ببینم میتونم بخرم یا نه ولی اگرم بخرم نظر قطعیم رو همون hp 4530 هست

داره خودمونی میشه puma7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

نه عزیز این برادر ما کلا سرکار گذاشته مارو از پارسال هی گفت میارم میارم اخرم نیورد منم دیگه به کل بیخیالش شدم و دیگه حرفی از لپتاب باهاش نزدم میخواست بیاره تا حالا اورده بود از یکی پول طلب داشت قرار بود به جاش لپتاب بگیره که خبری نشد
    تو این یکی دو ماه هم باز با افزایش دلار کلی رفت رو قیمت
    از قیمت روز این مدل Acer خبر ندارم ولی دو سه ماه پیش هم هم کانفیگ مشابه 50-60 تومن ایسر ارزونتر بود که عادیه مثلا شما یه کرم ضدافتاب مای میگیری 7 تومن همون مشابهش از برند الارو رو 18 تومن در حالی که هر دو هم یه کار میکنن این که دیگه لپتابه
    حالا باید دید چی پیش میاد ببینم میتونم بخرم یا نه ولی اگرم بخرم نظر قطعیم رو همون hp 4530 هست
    امیدوارم هرچه سریع تر جور شه همون HP رو بگیری.
    Last edited by puma7; 16-07-2012 at 14:21.

12. این کاربر از puma7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

hp 4530
    رو بخر

14. این کاربر از artyst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •