تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: شبکه کردت pc با led فقط برای پخش مدیا(موزیک- فیلم -عکس)

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه تو سیستم NET Framework 4 نصب کردم از اون نیست اصلا نمیزاره نصب شه.
    من نمیخوام با کابل لن وصل شم با روتر وایرلس میخوام وصل شم اما اول این برنامه نصب شه که نصب نمیشه بعدش هم خدا کریمه امااولش این باید نصب بشه دیگه !نه ؟؟
    به نظرتون ایرادش از کجا میتونه باشه؟
    والا من تست کردم کلا زدم لن رو disable کردم ولی بازم همچین پیغامی نمی داد. می خوای یه پرس و جو از سام سرویس بکن شاید بدونن. در ضمن برنامه های دیگه DLNA هم بگردی هست. حتما لازم نیست با AllShare فایل ها رو به اشتراک بگذاری.
    اینجا رو ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by smhsh121; 29-04-2012 at 19:34.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حل شد از همگی ممنونم اما دوستان رفاقتی یه چیز میگم خواهشا 18- برخورد نکنین!!

فایروال (zoon alarm ) بلاکش کرده بود!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

من یک دنیا از شما ُSMHSH121 بابت راهنمائی که به سایر کاربران در مورد allshare نمودی تشکر می کنم بدلیل اینکه من دانگل جانبی سامسونگ تهیه کرده بودم ولی نمی توانستم به تلویزیون سامسونگ ام سری 5 از طریق لپ تاپ ام متصل شوم خداوند شما را حفظ نماید - یاد دادن بزرگترین پاداش از طرف خالق خود دریافت می نماید ممنونم

5. این کاربر از علی رایان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

ممنون از راهنمائی

7. این کاربر از علی رایان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من يه ماه پيش تلوزيون سامسونگ 40D6940 گرفتم واسه وصل كردن PC به تلوزيون مشكل داشتم آخه من اينترنت ندارم كلي تحقيق كردم ولي به جايي نرسيدم هر كس يه چيزي ميگفت اخرسرهم ميگفتن بايد اينترنت داشته باشي
    من چند روز پيش بصورت اتفاقي و ابتكاري تونستم ال شير تلوزيون رو فعال كنم الانم فايلهاي PC تو تلوزيون شير شده
    من يه كابل لن گرفتم با يه سويچر كه قيمتش حدودا" 30000 تومنه البته در هر صورت واسه من ارزش داشت
    اگه هنوز مشكلت برطرف نشده بهم ميل بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من يه ماه پيش تلوزيون سامسونگ 40D6940 گرفتم واسه وصل كردن PC به تلوزيون مشكل داشتم آخه من اينترنت ندارم كلي تحقيق كردم ولي به جايي نرسيدم هر كس يه چيزي ميگفت اخرسرهم ميگفتن بايد اينترنت داشته باشي
    من چند روز پيش بصورت اتفاقي و ابتكاري تونستم ال شير تلوزيون رو فعال كنم الانم فايلهاي PC تو تلوزيون شير شده
    من يه كابل لن گرفتم با يه سويچر كه قيمتش حدودا" 30000 تومنه البته در هر صورت واسه من ارزش داشت
    اگه هنوز مشكلت برطرف نشده بهم ميل بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نیازی به سوییچ هم نبود. کافی بود با کابل کراس مستقیم وصلش می کردی به PC و به تلویزیون و PC آی پی دستی توی یک رنج میدادی.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •