تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: بهترین گوشی لمسی آندروید تا قیمت 400.000 تومان

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آندروید فقط سری گالاکسی اما اگه بخوای از سری گالاکسی یه گوشی خوب بخری باید به بالای 600 فکر کنی !!!
    تا 400 تومن قیمت مناسب ایکسپریا مینی و لایو هست که اینا هم عیبی که دارن اینه که کاستوم رام و رام و .... کم واسشون پیدا میشه ...
    درضمن ایکسپریا مینی ها من شنیدم داغ میکنن و بعد از یه مدت دکمه بک شون هم کار نمیکنه ( همینطور شنیدم که مدل 62 یا یه همچین چیزیش ، آپدیت کردنشون سخته !!!! )
    لایو هم من که توی ارومیه هستم کم پیدا میشه تو مغازه ها و وسایلش هم تقریبا کم یابه ، نسبت به ایکسپریا مینی هم کمتر ازش پشتیبانی میشه !!! من خودم گالاکسی جیو دارم ، به فکرم زده بود که برم بفروشمش و 90-100 تومن بذارم روش لایو بگیرم که بعد از کلی تحقیق متوجه این عیب و ایرادات شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آندروید فقط سری گالاکسی اما اگه بخوای از سری گالاکسی یه گوشی خوب بخری باید به بالای 600 فکر کنی !!!
    تا 400 تومن قیمت مناسب ایکسپریا مینی و لایو هست که اینا هم عیبی که دارن اینه که کاستوم رام و رام و .... کم واسشون پیدا میشه ...
    درضمن ایکسپریا مینی ها من شنیدم داغ میکنن و بعد از یه مدت دکمه بک شون هم کار نمیکنه ( همینطور شنیدم که مدل 62 یا یه همچین چیزیش ، آپدیت کردنشون سخته !!!! )
    لایو هم من که توی ارومیه هستم کم پیدا میشه تو مغازه ها و وسایلش هم تقریبا کم یابه ، نسبت به ایکسپریا مینی هم کمتر ازش پشتیبانی میشه !!! من خودم گالاکسی جیو دارم ، به فکرم زده بود که برم بفروشمش و 90-100 تومن بذارم روش لایو بگیرم که بعد از کلی تحقیق متوجه این عیب و ایرادات شدم
    اینا ک شما میگی عیب نیست. چون لایو نسبت به جیو خیلی جدیدتره پس باید صبر کنی تا کاستوم رام بیاد تازه شما کدوم گوشی رو میینید که تو این قیمت به انروید 4 آپدیت بشه....گوشی سامسونگ گلکسی W که تقریبا تازه اومده با اون سخت افزار قوی به آندروید 4 آپدیت نمیشه.شما به نسبت پول بسنج.چون تو ارومیه کم یابه دلیل نشد که جایی دیگه نباشه تو تهران هم زیاده هم ازش استقلال خوبی شده
    Last edited by karikator; 15-04-2012 at 13:20.

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

فیت که اصلا بدرد نمیخوره با اون سی پی یو پوکیدش فقط لایو بهترین گوشی که شما میتونید با این رنج قیمتی بخرید فقط لایو هست.
    ولایو از مینی خیلی بهتره چون هم صفحش بزگتره و هم از نظر شارژ خیلی بهتره تا مینی و این دو مشخصه در اندروید یه مزیت محسوب میشه .

داره خودمونی میشه marshal2600's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

Sony Ericsson introduces Live with Walkman

5. این کاربر از marshal2600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو مدل هم هست

sony ericsson xperia mini
    xperia mini pro

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •