کشور المان تو این زمینه بهترینه
و همین طور کشور امریکا
اما خودرو های ژاپنی تویوتا بالاترین کیفیت رو در دنیا دره
کشور المان تو این زمینه بهترینه
و همین طور کشور امریکا
اما خودرو های ژاپنی تویوتا بالاترین کیفیت رو در دنیا دره
هر کس سلیقه ای خاص داره .
در زمینه شاسی بلند من ماشین های شرکت Chevrolet امریکا رو به هر شرکتی ترجیح میدم .
در زمینه سواری ماشینهای شرکت bmw .
ماشینها اسپورت هم فقط لامبورگینی .![]()
به نظر میرسه که رقابت بین کشورهای المان و ژاپن وامریکا بیشتره.اگه چنتا کشور دیگه هم تو این کورس بیاد شاید بشه نظرسنجی راه انداخت.نظرتون چیه در این باره؟
سلام
ژاپن-تویوتا
كاش اين تاپيك رو نظرسنجي ميكرديد بچه ها
بنظ من آمريكا فعلآ برترين خودروساز دنياست
دوستان اگه میدونید نظر سنجی بهتره ایجاد کنین .به نظر من برسیم به یه تعداد کشور محدود و پر طرفدارتر بعد نظر سنجی کنیم.اما شما پیشکسوتان بهتر میدونین
نظر سنجی موجود بود که کلا بی نتیجه تموم شد
نظر من روی اینه که این تاپیک هم بی نتیجه هست ولی فعلا اجازه میدم باز بمونه ولی کلا تاپیک بی ارزشی هست هیچ بحث فنی توش انجام نمیشه .
هیچ بحث با ارزشی مثلا در مورد دلایل برتر بودن یک کشور در خودرو سازی یا دلایل برتری یک خودرو ساز مطرح نمیشه همتون میاید به فرض
تویوتا زاپن چرا ؟ چون شما خوشتون میاد
به این نمیگن دلیل منطقی به این میگن تفکرات دوران دبیرستان . چرا چون هیبت لندکروز خیلی خفنه .
اگه قرار از این دلایل بیارید بهتر که این تاپیک نباشه سنگینره .
من تا شنبه فرصت میدم اگه بحث رو سر روسامون ندین مستقیم میفرستم trash
اگه از لحاظ کیفیت بخواهیم رتبه بندی کنیم
اروپا
ژاپن
امریکا
ولی اگه از لحاظ قیمت ارزان تر بخواهیم رتبه بندی کنیم
امریکا
ژاپن
اروپا
ولی از لحاظ کیفیت وقیمت مناسب بخواهیم رتبه بندی کنیم
ژاپن
امریکا
اروپا
آمریکا برترین خودروساز دنیا بوده و هست (آینده رو نمیدونم!)
چرا؟
چون همیشه بهترین ها رو با نازل ترین قیمت ها روانه بازار کرده
اگر آمریکا نبود هیچ وقت در سرتاسر دنیا قشر متوسط جامعه توانایی خرید یه اتومبیل اسپرت رو نداشت و این آمریکا بود که با متولد کردن کامارو ماستنگ چارجر چلنجر پلیموث کودا و ... لذت سواری گرفتن ماشینهای اسپرت رو به تمامی اقشار جامعه فهموند.
از لحاظ تکنولوژی همیشه سرآمد و پیشتاز بوده به طور نمونه سیستم های کیسه هوا یا فرمان هیدرولیک یا ترمز ABS ساخته خودروسازان آمریکایی هست.
الان کامارو با قیمت پایه 24 هزار دلار فروش میره در حالی که اگر آرم بنز داشت عمرأ زیر 35 هزار دلار نبود(قیمت پایه) کلأ از خودروسازانی که پول برند و تبلیغاتشونو میگیرن متنفرم البته از بنز و بی ام و و امثالهم خوشم میاد ولی از سیاست هاشون نفرت دارم.
از لحاظ دوام هم آمریکایی ها هیچی کم ندارن همونطور که در سالهای دور در ایران مونتاژ میشدن و هنوز هم در شرایط خوبی در خیابون ها دیده میشن(اونایی که معقول نگهداری شدن) این اتومبیلهای امروزی آمریکا هم سالیانه زیادی عمر میکنن.
هیچ شکی نیست که اگر در دهه 80 میلادی بحران نفت پیش نمیومد صنعت خودروسازی آلمان فرصت عرض اندام مقابل آمریکا بهش دست نمیداد کمااینکه در دهه 70 میلادی پرطرفدارترین اتومبیلها در جهان آمریکایی بودند با اون طراحی ها چشم نواز
از لحاظ طراحی هم که هیچوقت طراحان آمریکایی طرفداراشون رو ناامید نمیکنن کافیه یه نگاه عمیق و تخصصی به کامارو ماستنگ چلنجر هامر و ... بندازین و اونو با محصولات مشابه آلمانی مقایسه کنید به طور مثال ببینید چقدر از طراحی اتومبیلهای جدید بنز و بی ام و انتقاد شده نظیر مدل بنز SL یا بی ام و سری 3 که به وضوح پسرفت رو در طراحی میشه دید و نظر عامه مردم همینه حتی در مقالات معنبر مجلات خارجی هم اشاره شده به این نکته.
این رو هم بگم که دلیل اینکه اینقدر با آلمان ها مقایسه کردم قصد تخریب نداشتم ولی جز آلمان بقیه سازندگان اتومبیل در اروپا یه هدف خاص دارن مثلأ ایتالیا و انگلیس سوای خودروسازی دنیا هستن چون ایتالیا روی سوپراسپرت ها متمرکز هست و انگلیس روی خودروهای اشرافی پس نمیشه مقایسه کرد.
نکته ی آخر اینکه صنعت خودروسازی ژاپن با الگوبرداری از صنعت خودروسازی آمریکا به جایگاه فعلی رسیده و اون هم تولید بهترین خودروها یا کمترین قبمتهاست و صنعت خودروسازی کره هم که میبینید چه پیشرفت خیره کننده ای داره و روز به روز پیشرفت میکنن از صنعت خودروسازی ژاپن الگو گرفتند.
سعی کردم با دلیل پست بزنم که مدیر هم ناراحت نشه![]()
جالب بود و قشنگ این پست چون همیشه با یاداوری کامارو خوشحال میشم چون واقعا با وارد شدنش به بازار تحول چشمگیری ایجاد کرد.
در باره طراحی در ماشینهای المانی فقط درباره ی بنز حرف شما رو قبول دارم.من مدتهاست که بین یک بنز جدید با اتومبیلهای ژاپنی تفاوتی قائل نمیشم.البته این روزها ژاپنی ها از بنز هم جلو زدن وطراحی های خوبی دارن مثل مزدا 3.ولی bmw و مخصوصا ائودی هنوز در طراحی صاحب سبک و قابل احترام اند.bmw در طراحیه موتورهای کم مصرف میشه گفت علاوه بر پیشگامی کم نظیر هم هست.روی دیزل کردن سواری ها خیلی کار کرده.در تکنولوژی های مدرن در موتور فوق العادست.و در طراحی ظاهری خودرو هنوز سبک خودشو حفظ کرده.وقتی یه bmwسری I ازکنارتون رد میشه چه حسی بهتون دست میده؟مخصوصا اگه 740 به بالا باشه.
ائودی هم که در بارش چیزی نمیگم و فقط شما رو دعوت میکنم از لینک زیر ویدئوی موجود رو ببینین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بقیه کمپانی های خودرو ساز المان رو بعدا ازشون دفاع میکنم با مطالب تخصصی تر و کاربردی تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)