تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: باور غلط-مطبی در مورد ویروس ها-مهم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1

در مورد فایروال میتونم تجدید نظر بکنم ولی انتی ویروس رو قانع نمیشم.
    سلام..
    البته دوست ندارم حرف نقض شمارو بزنم ، تا حدودی میشه بدون آنتی ویروس امنیت رو تامین کرد..
    اما کافیه یک فایل EXE آلوده به سالیتی-رو اجرا کنید..
    از طرفی فک کنم شما باید مقاله ی دوکو یا استاکسنت رو بخونید..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در اون شرایط میبینید که حتی آنتی ویروس هم کافی نیست و کاری از دستش بر نمیاد با روتکیتی که توی قلب ثبات مخفی شده..
    البته درست نیست کسی این حرفو از من بشنوه اما من خودم در حال حاضر هیچ نرم افزار امنیتی روی سیستم ندارم

موفق باشید..

2. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دقیقا من هم با پست اول موافقم. اینقدر کفرم در میاد طرف میگه: ایکسپلوررم باز نمیشه حتما ویروسی شده. یا سیستمم اینطوری شده حتما ویروس گرفته.

بیش از 97% موارد اینها ویروس نیستن, بیشتر به خاطر خرابی ویندوز هست. اگر ویندوز نباشه, سخت افزار.
    بله.کاملند درسته.من این مطلبی که گفتی رو یادم رفته بودم بگم.
    ویندوز و کرش کردن های اون دلیلی دیگر میتونه باشه.

در آغاز فعالیت darktarget's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام به نظر من هم بخشهایی از پست اول صحیح بود این باور غلط واقعا جا افتاده که تا سیستم کسی یه بازی مثلا بتلفیلد رو نمیکشه سریع نتیجه گیری میکنه که آره سیستم من ویروسی شده و میگه که تا چند وقت پیش درست کار میکرد ولی تازگیها چون ویروسی شده کند شده و ...
    این باور غلط رو باید درستش کرد باید گاهی سخت افزار سیستمو یه بازبینی کرد.

5. 2 کاربر از darktarget بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

چندوقت پیش یه بار احساس کردم ویروس نفوذ کرده به سیستمم.
    ولی خوب هیچ تاثیری توی کارهام نداشت.من کار خودم رو میکردم.اونم کار خودش.
    اون موقع هم به اینترنت دسرسی نداشتم.که مثلا اطلاعات شخصیم رو بخواد آپلود و ...
    خلاصه اینکه گفتم ولش کن بذار ترتیبشون رو بدم.
    آنتی ویروس نصب کردم.(یادم نمیاد چی بود ).از همون موقع که نصب کردم هم اونو و هم یک آنتی ویروس دیگه رو ( البته نه در کنار هم ) باعث شد که ویروس با من لج بشه و شروع بع خرابکاری میکرد و...
    خلاصه اینکه مجبور شدم که ویندوز رو عوض کنم و بعد هم بدون اینکه آنتی ویروس نصب کنم و از توی SAFE MODE همه ی ویروس ها رو خودم پاک کردم و دخلشون رو آوردم.
    نتیجه گیری از این موضوع :
    تا موقعی که آنتی ویروس نداشتم همه چیز عادی بود و هیچ مشکلی نبود ولی بعد از نصب انتی ویروس ... خدا به خیر کنه.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

چندوقت پیش یه بار احساس کردم ویروس نفوذ کرده به سیستمم.
    ولی خوب هیچ تاثیری توی کارهام نداشت.من کار خودم رو میکردم.اونم کار خودش.
    اون موقع هم به اینترنت دسرسی نداشتم.که مثلا اطلاعات شخصیم رو بخواد آپلود و ...
    خلاصه اینکه گفتم ولش کن بذار ترتیبشون رو بدم.
    آنتی ویروس نصب کردم.(یادم نمیاد چی بود ).از همون موقع که نصب کردم هم اونو و هم یک آنتی ویروس دیگه رو ( البته نه در کنار هم ) باعث شد که ویروس با من لج بشه و شروع بع خرابکاری میکرد و...
    خلاصه اینکه مجبور شدم که ویندوز رو عوض کنم و بعد هم بدون اینکه آنتی ویروس نصب کنم و از توی SAFE MODE همه ی ویروس ها رو خودم پاک کردم و دخلشون رو آوردم.
    نتیجه گیری از این موضوع :
    تا موقعی که آنتی ویروس نداشتم همه چیز عادی بود و هیچ مشکلی نبود ولی بعد از نصب انتی ویروس ... خدا به خیر کنه.
    حرفتون استدلال درستی نداره. ویروس اجرا بشه دستوراتش رو اجرا می کنه. ممکن هم هست که شرایطی براش مهیا نشده بوده که کامل اجرا بشه.
    من خودم از cis استفاده می کنم. آنتی ویروسش هم غیرفعال. چون نمی خوام سرعت سیستم بیاد پایین.(با اینکه آنتی ویروس سبکی هست) آنتی ویروسش رو پس برای چی نصب کردم؟ برای اسکن مثلا فلشی می زنم به لپ تاپ یا فایلی دانلود می کنم دستی اسکن کنم(اگر مشکوک بودم بهش)
    می تونم بزارمش روی On Access Scanner که همه چی رو اسکن کنه. ولی نیازی نیست. اطلاعات داخل لپ تاپ رو بایت به بایت برای من مطمئن و بدون ویروس هستند. بنابراین. من احتمال ورود ویروس رو میدم ولی احتمال ویروسی بودن فایل هام روی 1% هست و نیازی نیست که اکتیو پروتکشن فعال باشه.
    پس، سرعتم افت نمی کنه. امنیت هم دارم.
    فایروال ولی نه. روی سوال پیچ ترین درجه هست. بخاطر اینکه من نمی تونم دستی به مثلا یه بازی که اتوماتیک وصل می خواد بشه به نت بگم وصل نشو. پس به فایروال نیاز دارم. برنامه های امن هم براش تعریف شده. سوال نپرسه از اینا.
    کنار این ها هم من سیستم دفاعی کومودو رو دارم+سندباکس که البته خاموشه. دیفنس هم روی Safe Mode هست برای اینکه به فایل ها زیاد گیر نده. ولی وقتی فلش می زنم به سیستم یا ویروس رو خودم اجرا می کنم(برای تست عملکرد آنتی ویروس) روی آخرین درجه و سوال پیچ ترین درجه می گذارم.
    پس، امنیت رو همراه با سرعت دارم. هر وقت هم بخوام می تونم سوویچ کنم روی هر کدوم از اینها.
    گاهی وقتا اصلا یادم میره آنتی ویروس رو آپدیت کنم. چون استفاده ای ازش ندارم ولی بودنش خوبه چون هر وقت بخوام می تونم اسکن دستی کنم. چند وقتی هم هست که منتظر ورود یه ویروس هستم. ویروس های ایرانی و ویروس های داخل ایران ویروس های جالبی هستن منتظرم با فلشی چیزی بیارن برام. تستشون کنم. چون دیگه ترس از ویروس وجود خارجی برای من نداره.
    Last edited by pcsoft; 04-04-2012 at 17:34.

8. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

می تونم بزارمش روی On Access Scanner که همه چی رو اسکن کنه. ولی نیازی نیست. اطلاعات داخل لپ تاپ رو بایت به بایت برای من مطمئن و بدون ویروس هستند. بنابراین. من احتمال ورود ویروس رو میدم ولی احتمال ویروسی بودن فایل هام روی 1% هست و نیازی نیست که اکتیو پروتکشن فعال باشه.
    پس، سرعتم افت نمی کنه. امنیت هم دارم.

بله قبول دارم.حق با شماست.
    من منظورم توی همین مایه هاست.
    میگم نباید اونقدر ویروس رو گنده فرض کرد.
    من هم ناگفته نمونه.کسپراسکای 2012 رو نصب دارم با آپدیتش.
    ولی همه ی سرویس هاش رو غیر فعال کردم بجز فایروالش.
    هر از گاهی هم که لازم باشه یه اسکنی می کنم.
    ولی اینکه به قول خود شما رو On Access Scanner باشه نه.

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

خیلی جاها میرم و سیستماشون رو درست میکنم.
    اکثرا هم ویروسی هستند.
    ولی خوب میرم و بدون آنتی ویروس و دستی دخل همشون رو میآرم.

10. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بله قبول دارم.حق با شماست.
    من منظورم توی همین مایه هاست.
    میگم نباید اونقدر ویروس رو گنده فرض کرد.
    من هم ناگفته نمونه.کسپراسکای 2012 رو نصب دارم با آپدیتش.
    ولی همه ی سرویس هاش رو غیر فعال کردم بجز فایروالش.
    هر از گاهی هم که لازم باشه یه اسکنی می کنم.
    ولی اینکه به قول خود شما رو On Access Scanner باشه نه.

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

خیلی جاها میرم و سیستماشون رو درست میکنم.
    اکثرا هم ویروسی هستند.
    ولی خوب میرم و بدون آنتی ویروس و دستی دخل همشون رو میآرم.
    اولا خواهشا اون عکس امضاتون را بر دارید.از صفحه زده بیرون و حجمش فکر کنم بالا باشه.ولی ندیدم
    دوم شما وقتی ویروس گرفته بودید میخواهید به فکر چاره باشید که اسکن می کنید؟؟؟ زمانی که ویندوز خراب شد یا اطلاعات رفت!؟

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

اولا خواهشا اون عکس امضاتون را بر دارید.از صفحه زده بیرون و حجمش فکر کنم بالا باشه.ولی ندیدم
    دوم شما وقتی ویروس گرفته بودید میخواهید به فکر چاره باشید که اسکن می کنید؟؟؟ زمانی که ویندوز خراب شد یا اطلاعات رفت!؟
    85.79 KB (87,846 bytes)

12. 4 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

[/COLOR]
    85.79 KB (87,846 bytes)
    به عشق همین امضا زنده ایم.
    بعدشم حجمش که 98 کیلو بایت بیشتر نیست؟
    شما حتما مانیتورتون کوچیکه که میزنه بیرون!!
    من رزولوشن 1920*1080 دارم نزده بیرون.

داره خودمونی میشه kafe1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دقیقا من هم کاملِاُ با پست اول موافقم
    1-به خاطر اینکه انتی ویروس خودش باعث کندی سیستم میشه یا به نوعی سیستم سنگین میشه
    2- بیشتر آنتی ویروس ها هم با هم یه نوع جنگ (به نوعی رقابت ) دارند که همین باعث می شه که شما، از فلان آنتی ویروس استفاده می کنید اگه یه آنتی ویروس دیگه رو نصب کنید همون فایل های آنتی ویروس قبلی رو ویروس می شناسه پس آنتی ویروس ها هم برای رقابت خودشان هم ویروس تولید می کنند تا انتی ویروس رقیب نتونه شناسایی کنه و فقط آنتی ویروس برتر خودش باشه
    2- بیشتر سیستم هایی ویروسی می شند که از نظر سخت افزاری و نرم افزای به روز نیستند یعنی سیستمی با گرافیک آنبرد ، سی پی یو تک هسته ای و .... چی انتظار دارید اینکه بتونید با اون برید بازی سنگین یا به طور هم زمان چندین کا رو با هم انجام بدید خوب مسلَماُ نمی تونید چون سیستم کم میاره.
    3- برای کسانی هم که از اینترنت زیاد استفاده می کنند می تو نند از یه نرم افزاری استفاده کنند که به محضه ریست کردن سیستم به حاله اولیه در بیاد و اگه زیاد فایل از اینترنت دانلود می کنید میتونید یکه از درایو ها رو به طور پیشورز برای دانلود انتخاب کنید و هر وقت احساس کردید اون درایو ویروسی شده با یه آنتی ویروس حالا
    هر چی باشه حتی سنگین ترین آنتی ویروس ( با آپدیت ) اون درایو رو اسکن کنیدو به راحتی تمام ویروس ها رو پاک کنید.
    4 - بیشتر ویروس ها می تو نیم به طور دستی پاک کنیم از طریق Safe Mode
    Last edited by kafe1; 04-04-2012 at 18:24.

15. این کاربر از kafe1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

به عشق همین امضا زنده ایم.
    بعدشم حجمش که 98 کیلو بایت بیشتر نیست؟
    شما حتما مانیتورتون کوچیکه که میزنه بیرون!!
    من رزولوشن 1920*1080 دارم نزده بیرون.
    عزیزم همه ای دی اس ال ندارن که 98 کیلوبایت همین جوری دان کنن.
    آخه همه هم که مانیتور فول اچ دی ندارن!! مثل من که 19" هست
    شما هم لطف کن فکر دوستان رو هم کن که میخوام صفحه رو لود کنن.لاقل با Advanced JPEG Compressor حجم و اندازش رو کم کن.

17. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •