صداش که خوبه! کیفییت خوبیم داره
با X3 کار نکردم ولی این خوبه
قیمتش هم بای 340-350 باشه
صداش که خوبه! کیفییت خوبیم داره
با X3 کار نکردم ولی این خوبه
قیمتش هم بای 340-350 باشه
سلام دوستان. ببخشید من تو یه سایتی دیدم یه نفر نوشته که باید سریال گوشی xperia mini بالاتر از 11w45 باشه.
یعنی چی؟ سریال گوشی چیه؟ چه جوری باید فهمید که بالاتر از 11w45 هست یا نه؟
یه نفر دیگه نوشته بود که حواستون باشه سری گوشی پایین تر از 11w45 نباشه. سری و سریال که باهم فرقی ندارن؟
ممنون میشم.
Last edited by javad196; 07-04-2012 at 17:28.
کسی جواب مارو نمی ده؟
اقا جواد یکم به پولت اضاف کن تا بتونی یه گوشی خوب یعنی live with walkman بخری. مطمئن باش از خریدنش پشیمون نمیشی.
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
اقا جواد این سریال برای اینه که اگه سریال گوشیتون زیر 45 باشه میتونید اتنلاکش کنید به عبارت دیگر میتونید بوت لودر گوشیتون رو باز کنید و با این کار میتونید امکاناتی خیلی زیادی رو به گوشیتون اضافه کنید و گوشیتون از این رو به اون رو میشه 11 دبلیو 45 یعنی ساخت سال 2011 و هفته 45 و اگه میخواید کمتر از دبلیو 45 باشه باید گوشیس دسته دوم بخرید و این سریال رو میتونید با برداشتن باتری ببینید در ضمن گفتم که لایو خیلی بهتره .
البته نمیدونم برای باز کردن بوت لودر ایکسپریا مینی باید کمتر از 45 باشه یا بیشتر ولی برای ایکس 8 باید کمتر از 26 باشه منم به همین خاطر گفتم شاید باید برای اینم باید کمتر از 45 باشه برو تو تایپیک ایکسپریا و بپرس بینم برای باز کردن بوت لودر باید سریال گوشی کمتر از چه عددی باشه.
Last edited by adel.alizadeh1994; 08-04-2012 at 18:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)