دوست عزیز...در اصل این مدل سامسونگ کنتراستش 1 به 10000000 هست...اون کنتراستی که شما از مدل BX2280 دیدید مگا کنتراست DCR بوده ... نه کنتراست واقعی!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
دوست عزیز...در اصل این مدل سامسونگ کنتراستش 1 به 10000000 هست...اون کنتراستی که شما از مدل BX2280 دیدید مگا کنتراست DCR بوده ... نه کنتراست واقعی!
Last edited by Xenon360; 02-04-2012 at 18:57.
اصلا این کنتراست چیکار میکنه ؟؟ توضیح علمی نامفهوم نمیخوام تو عمل میخوام بدونم فرق مانیتور کنتراست پایین و بالا چیست ؟
شما اینو چند ساله دارین .چون من پرسیدم گفتن دیگه این مدل با 22 اینچ تولید نمیشه
سلام دوستان
من یک مانیتور (ترجیحا ال جی یا سامسونگ) می خوام
سایزش از 15-16 اینچ بزرگ تر باشه و فول اچ دی باشه
تا 150 تومن چیزی پیدا میشه.
لطفا فوری کمک کنید.
مانیتور 931Sn AOC با گارانتی مادیران حدود 140 تومنه که با توجه به بودجت گزینه مناسبی هست ولی
full hd نیست و از برندهایی هم که میخوای نیست چون بودجت کافی نیست ولی aoc هم برند خوبیه و قیمتهاش مناسبتره ...
دوست عزیز هرچقدر کنتراست بیشتر باشه عمق رنگهای بین رنگهای سیاه و سفید بیشتر میشه...
مثلا رنگ مشکی تو کنتراستهای بالا مشکی تره...
یا اینکه به زبون عامیانه رنگها طبیعی تر و چشم نواز تره...
کافیه دوتا تلوزیون LCD و LED رو در کنار هم مقایسه کنی... اون موقع متوجه منظورم میشی
داداش گلم با این بودجه مانیتور FHD گیرت نمیاد... چون این رزولوشن نیاز به سایز 22 به بالا رو داره که همه ی این سایزها قیمتاشون از 200 بالا میزنه...!
کنتراست به زبان ساده در واقع همون تفاوت بین روشنترین رنگ و تیره ترین رنگ در تصویر هست . هر چه رنگ مشکی ، مشکی تر و رنگ سفید ، سفیدتر باشه تصویر دارای کنتراست بالاتری هست .
هرچه کنتراست تصویر بالاتر باشه رنگ تصاویر زیباتر و زنده تر به نظر میرسد و در نتیجه تصویر به چشم مخاطب بهتر و زیباتر به چشم می آید .
امروز از دو جا آمار گرفتم گفتن این مدل تولیدش متوقف شده . شانس ماست دیگه .
کجا متوقف شده بابا... اتفاقا اول تولیدشه...محکم میزنن در حد تیم ملی...!
بازار شیراز که فتو فراوونه... من خودم سری اولش رو اول مهر ۹۰ گرفتم ۲۴ اینچش ۴۲۰۰۰۰
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)