وای خدا مردم از خنده
وای خدا مردم از خنده
asus n55sf البته از قیمتهای بازار الان اطلاع ندارم گمونم از ۱.۵ بالاتر رفته باشه.کارت گرافیکش هم واسه گیم عالیهیعنی مدلهای دیگه core i5 ها چهار هسته اند؟ اینطوری که زیاد خوب نمیشه چون الان گیمها تا مرز حداقل سیستم مورد نیاز دوهسته ای 2400 رسیدن. یه مدت دیگه فکر نکنم جواب بده، راستی 5755 توربو بوست هست یعنی خودش اتوماتیک تا 3 اورکلاک میکنه؟ قیمت نهایت صد-دویست تومن بالاتر یعنی تا حدود 1.5 یه لپتاپ بهتر و چهار هسته ای سراغ ندارین؟ ظاهرشم شیک باشه![]()
پردازنده Corei5 لپتاپ بعضیها دو هستهای و بعضیها چهارهستهای هستند باید مدلش رو تو سایت اینتل چک کنی خودت
توربو بوست تا جایی که میدونم روی تمام پردازندههای جدید اینتل هستش غیر از سری پنتیوم
مشکلی نداره اکثر لپتاپها رزولوشن صفحه نمایششون همینهسلام.دوستان به نظره شما رزولیشن 1,366x768 برای لپ تاپ 15.6 اینچی (5755) کم نیست؟ یا کافیه؟
چون من دگمه تشکر ندارم باید پست بدم تشکر کنم
خیلی ممنون از جوابتون
فقط نمیدونم چرا دوستان معمولا آخرهای تاپیک جواب نمیدن، اکثر تاپیکها رو که نگاه میکردم همینطوری بودن و نیمه تمام ول شده بودن، دوستان زحمت میکشن راهنمایی میکنن فقط کاش یخورده بیشتر حوصله به خرج بدن.![]()
سلام
ممنون از اینکه ایرادمو گرفتید .
موفق باشید.
از برند HP فکر میکنم بتونی 6160 رو بخری ، که هم ظاهر زیبایی داره و هم اینکه گرافیک قدرتمندی داره .قیمت نهایت صد-دویست تومن بالاتر یعنی تا حدود 1.5 یه لپتاپ بهتر و چهار هسته ای سراغ ندارین؟ ظاهرشم شیک باشه![]()
از برند ایسوس هم مدل های A53 SV و K53 SC میتونه گزینه های مناسبی باشه .
از لنوو هم مدل Z570 البته مثل اینکه سریه جدیدش اومده .
همه ی این مدل هایی که گفتم زیبا هستن .
موراد عمومی رو همه دارن .امکاناتی که باید داشته باشه چیزی توصیه نمیکنید که موقع خرید دقت کنم داشته باشه؟ مثل HDMI و ... من زیاد تو این موارد اطلاع ندارم.
شرمنده اطلاعات بیشتری ندارم .اون لینکی هم که در مورد کول پد دادین رو دیدم، آخه اونجا طرف کول پد سی تومنی خواسته. من میخوام حدالامکان مناسب باشه. البته اگه به نظرتون ارزششو داره بیشتر خرجش کنم لطفا بگید.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
دیگه الان اکثر لپ تاپ های 15 اینچی دارای همین رزولیشن هستن و برای کارهای معمولی مناسبه .
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
این مدل الان حدود 1700 هست ، تازه با گرافیگ 1 گیگ 555 و صفحه نمایش HD .
حرفتون رو کاملا قبول دارم ، ولی حق رو به ما هم بدید ، ما انقدر سوالهای تکراری جواب دادیم دیگه خسته شدیم ، یعنی به جرآت میتونم بگم ، هر کی که میخواد لپ تاپ بخره ، اگر 5 صفحه تمام مشاوره های "لپ تاپ های عادی / خونگی " رو بخونه به راحتی میتونه لپ تاپ مورد نظرشو انتخاب کنه و جواب همه ی سوالهاشو بگیره ، و حتی میتونه به دیگران هم مشاوره بده .
من خودم به شخصه ( البته همه ی کاربران فعال انجمن لپ تاپ این جورین ) جواب هارو کامل میدیم ، و از جون و دل مایه میذاریم .
ولی الان انصافا خسته شدیم .
فرض کن 6 ماه هی سوال تکراری جواب بدی ، چه حسی بهت دست میده ؟
من حتی تو امضام هم نوشتم ( جمله ی آبی زنگ )
راستی مراحل انتخاب لپ تاپ رو بخون .
موفق باشید.
با این قیمت این مدل ها رو پیشنهاد می کنم
samsung RV818 core i5 4 DDR3 500 HDD vga: GT520 1gb
acer 5750 g core i5 4 DDR3 640 HDD vga: GT520 1gb
hp G6 - 1256 core i5 6 DDR3 640 HDD
دیروز رفتم از یه جایی قیمت کنم تا اگه با قبل عید تفاوتی نکرده باشه بخرم، فروشنده یه حرف عجیبی در مورد کارت گرافیک accer 5755 بهم گفت که به نظرم کاملا مسخرست ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشم نظر اساتید رو هم بپرسم. وقتی ازش پرسیدم که کارت گرافیکی که زدین 4-2 گیگ، مدلش GT 540M هست یا 630 ؟ ، بهم گفت دوتاشون یکیند و اگه بخواید درایور 630 رو براتون نصب میکنیم! وقتی که من در جوابش گفتم یکی نیستن برگشت گفت، از نظر سخت افزار یکی هستن و مونده به اینکه ما کدوم درایور رو براتون نصب کنیم، اگه 540 بخواید درایور 540 رو براتون نصب میکنیم اگرم 630 بخواید درایور اونو! به شما مشتری ها وقتی ما بگیم یکیند قبول نمیکنید و باید بهتون بگیم فرق دارن و اینطور حرفا، خلاصه محکوممون هم کرد. تا جایی که من مطالعه کردم و دیدم، میدونم که این دو از لحاظ سخت افزاری فرق میکنن حالا باز دوستانی که اطلاع دارن لطفا نظرشونو در این مورد بگن ما هم مطلع بشیم کدوم درسته!
یکی هم اینکه یکی دو تا از دوستان میگن تا یکی دو هفته دیگه از اردیبهشت احتمالا قیمتها میشکنه، به نظرتون این حرف درسته و چقدر احتمالش هست قیمتها پایین بیاد؟ میخوام بدونم به ریسکش می ارزه صبر کنم یا نه.
با تشکر
راستی به سرم زده برای خرید لپ تاپ برم از تهران بگیرم، چون یک اینکه همه شرکتها از تهران میخرن و قیمتش مناسبتره (حالا هزینه سفر به کنار) و هم اینکه تنوع مارکها و کانفیگها زیاده، نظر شما چیه؟ کدوم پاساژ و مغازه رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
راست گفته گرافیک 540 با گرافیک 630 قدرتشون یکیه .دیروز رفتم از یه جایی قیمت کنم تا اگه با قبل عید تفاوتی نکرده باشه بخرم، فروشنده یه حرف عجیبی در مورد کارت گرافیک accer 5755 بهم گفت که به نظرم کاملا مسخرست ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشم نظر اساتید رو هم بپرسم. وقتی ازش پرسیدم که کارت گرافیکی که زدین 4-2 گیگ، مدلش GT 540M هست یا 630 ؟ ، بهم گفت دوتاشون یکیند و اگه بخواید درایور 630 رو براتون نصب میکنیم! وقتی که من در جوابش گفتم یکی نیستن برگشت گفت، از نظر سخت افزار یکی هستن و مونده به اینکه ما کدوم درایور رو براتون نصب کنیم، اگه 540 بخواید درایور 540 رو براتون نصب میکنیم اگرم 630 بخواید درایور اونو! به شما مشتری ها وقتی ما بگیم یکیند قبول نمیکنید و باید بهتون بگیم فرق دارن و اینطور حرفا، خلاصه محکوممون هم کرد. تا جایی که من مطالعه کردم و دیدم، میدونم که این دو از لحاظ سخت افزاری فرق میکنن حالا باز دوستانی که اطلاع دارن لطفا نظرشونو در این مورد بگن ما هم مطلع بشیم کدوم درسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو کارت گرافیک خیلی شبیه همه ، و به نوعی میشه گفت 630 آپدیت شده ی 540 هست . ولی اینکه میشه درایور 540 رو رو 630 نصب کرد ، اطلاعی ندارم .
احتمال داره بیاد پایین ولی فاحش نیست . فعلا که قیمت ها ثابته .یکی هم اینکه یکی دو تا از دوستان میگن تا یکی دو هفته دیگه از اردیبهشت احتمالا قیمتها میشکنه، به نظرتون این حرف درسته و چقدر احتمالش هست قیمتها پایین بیاد؟ میخوام بدونم به ریسکش می ارزه صبر کنم یا نه.
شما الان به چه مدلی رسیدی ؟راستی به سرم زده برای خرید لپ تاپ برم از تهران بگیرم، چون یک اینکه همه شرکتها از تهران میخرن و قیمتش مناسبتره (حالا هزینه سفر به کنار) و هم اینکه تنوع مارکها و کانفیگها زیاده، نظر شما چیه؟ کدوم پاساژ و مغازه رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
تو شهرتون چند ه ؟ آمارشو تو تهران هم در بیار بعد + هزینه ی رفت آمد کن ، ببین کدوم به صرفه تره .
الان بعضی از سایت های اینترنتی قیمت مناسبی برای فروش دارن . اون هارو هم یه سر بزن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)