تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 60

نام تاپيک: حدود 2 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون

اگه بخوام سیستم دومی رو بخرم امکانش هست همون اول بگم رمش رو 8 کنه رم گرافیک هم 2 کنه ؟
    اگه بشه الان قیمتش 1/700 هست اون وقت چقدر اضافه میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

گرافیک این دوتا اصلا قابل مقایسه نیست دوست عزیز.555 خیلی قویتره.610 حتی از 540 هم ضعیفتره و به درد بازی نمی خوره.635 یه کم از 540 قویتره.ولی 555 خوبه واسه بازی.بابا هنوز شما معیارتون واسه گرافیک رم گرافیکه!می خوای یه گرافیک معرفی کنم بالای 400 تومن با گرافیک 512 یا 1!خود gpu مهمه نه مقدار رمش.البته اونم تا حدودی مهمه.ولی در حد 4-5 درصد.رم گرافیک 610 ده گیگ هم باشه باز واسه بازی ضعیفه
    چی می گی 610 = 555 هست البته 610 هم دو نوع داریم البته اگ معیار بازی هست خدا وکیلی 525 همه اینا رو سواره پس الکی پول حروم نکنید

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

ممنون

اگه بخوام سیستم دومی رو بخرم امکانش هست همون اول بگم رمش رو 8 کنه رم گرافیک هم 2 کنه ؟

مگه کیس خونگیه نه اقا جان در بعضی لب تاب ها که رم سازگار فرکانس دارن میشه اما اون هم در حد 2 گیگ نه بیشتر گرافیک رو هم اصلا نمی شه دست زد

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چی می گی 610 = 555 هست البته 610 هم دو نوع داریم البته اگ معیار بازی هست خدا وکیلی 525 همه اینا رو سواره پس الکی پول حروم نکنید

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

مگه کیس خونگیه نه اقا جان در بعضی لب تاب ها که رم سازگار فرکانس دارن میشه اما اون هم در حد 2 گیگ نه بیشتر گرافیک رو هم اصلا نمی شه دست زد
    پس اینکه نوشته چیه جریانش

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 555M DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB

تا 4 گیگ میشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

یعنی اگه شیر کنه خودشم بترکونه تا 4096 می تونه حافظه گرافیک شما بشه یعنی گرافیک شما در هنگام یه بازی میشه4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون

منم دفيق همين سوال را داشتم تا حالا فكر ميكنم k53 sd خيلي بهتر از n55 هستش اما انگار حسابي اشتباه ميكردم
    بعدش n55 كامفيكي نداره كه خودش رم 8 باشه و گرافيكش 2 باشه ؟؟؟؟ چه قيمته ؟؟؟

بعدش من با ظاهر اينn55 يكم مشكل دارم زياد جالب طراحي نشده جالب نيستش
    اين HP Pavilion DV6-6190 و اين HP Pavilion DV6-6B
    دوتا هم گرافيك
    کارت گرافیک
    ATI سازنده کارت گرافیک

Radeon HD 6770M DDR5 مدل کارت گرافیک

2048 MB حافظه اختصاصی کارت گرافیک

4096 MB کل حافظه گرافیکی
    و اينكه قشمتوشن الان چقدر ه ؟؟؟؟؟ تو ديجيكالا موجود نيستش

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بعدش n55 كامفيكي نداره كه خودش رم 8 باشه و گرافيكش 2 باشه ؟؟؟؟ چه قيمته ؟؟؟
    منم منظورم همین بود

خودش همچین کانفیگی نداره ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوست عزیز 610m کلاس 3 هست!از 520 یه مقدار جزیی قویتره!اون 635 که تو رده 555 ه.نه این.بعد 525 چه جوری حساب کردین تو بازی کم نمی اره!من الان black ops رو بخوام تنظیماتش رو تا اخر اخر بالا ببرم با amd 6770 فریم زیر 25 میاد.شما می گی 525 واسه بازی خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما 555 رو با 610 یکی میکنیین؟اصلا خودتون قضاوت کنین...برین سایت نوت بوک چک از اونجا مقایسه کنین...555=6770 با یکم اختلاف تو بعضی گیم ها....در ضمن 525 به زور mw3 رو تو مدیم باز میکنه...چه جوری سواره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

شما 555 رو با 610 یکی میکنیین؟اصلا خودتون قضاوت کنین...برین سایت نوت بوک چک از اونجا مقایسه کنین...555=6770 با یکم اختلاف تو بعضی گیم ها....در ضمن 525 به زور mw3 رو تو مدیم باز میکنه...چه جوری سواره؟

اقا چرا دروغ می گی من الا ن اساسین رولوشن رو دارم با 5110 با گرافیک 525 بازی می کنم روی HIGH و اساسین که دیگه کرافیکش از بلک اوپس بالاتر نیس تازه بلک اوپس رو هم با HIGH اجرا کردم من نمی دونم شما چرا اینطوری هستید یا اطلاع ندارید یا دارید از خودتون سر هم می کنید واقعا دردی شده توی این پی سی ورد افراد نااگاه می ان نظر می دن از خودشون می نویسن من تو اکثر تایپیک ها این مسئاله رو دیدم اگه اینطوری باشه وای امید وارم ا مشکلات حل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا چرا دروغ می گی من الا ن اساسین رولوشن رو دارم با 5110 با گرافیک 525 بازی می کنم روی HIGH و اساسین که دیگه کرافیکش از بلک اوپس بالاتر نیس تازه بلک اوپس رو هم با HIGH اجرا کردم من نمی دونم شما چرا اینطوری هستید یا اطلاع ندارید یا دارید از خودتون سر هم می کنید واقعا دردی شده توی این پی سی ورد افراد نااگاه می ان نظر می دن از خودشون می نویسن من تو اکثر تایپیک ها این مسئاله رو دیدم اگه اینطوری باشه وای امید وارم ا مشکلات حل بشه
    ببخشین ها...شما اطلاعات ندارین یا من که 555 رو با 610 یکی میگیرین...اگه به بی اطلاعی باشه ماله شما بدتره..منم دوستم 5110 داره خودشم فول کانفیگشو....میگفت mw3 رو تو مدیوم باز میکنه منم چیزی بیشتر از این نگفتم....حقیقتو.....تازه 555 با اون قدرت میتونه mw3 رو تو های اجرا کنه...نچه برسه به 610

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •