ممنون
اگه بخوام سیستم دومی رو بخرم امکانش هست همون اول بگم رمش رو 8 کنه رم گرافیک هم 2 کنه ؟
اگه بشه الان قیمتش 1/700 هست اون وقت چقدر اضافه میشه؟
ممنون
اگه بخوام سیستم دومی رو بخرم امکانش هست همون اول بگم رمش رو 8 کنه رم گرافیک هم 2 کنه ؟
اگه بشه الان قیمتش 1/700 هست اون وقت چقدر اضافه میشه؟
چی می گی 610 = 555 هست البته 610 هم دو نوع داریم البته اگ معیار بازی هست خدا وکیلی 525 همه اینا رو سواره پس الکی پول حروم نکنید
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
مگه کیس خونگیه نه اقا جان در بعضی لب تاب ها که رم سازگار فرکانس دارن میشه اما اون هم در حد 2 گیگ نه بیشتر گرافیک رو هم اصلا نمی شه دست زد
پس اینکه نوشته چیه جریانش
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 555M DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB
تا 4 گیگ میشه ؟
یعنی اگه شیر کنه خودشم بترکونه تا 4096 می تونه حافظه گرافیک شما بشه یعنی گرافیک شما در هنگام یه بازی میشه4
منم دفيق همين سوال را داشتم تا حالا فكر ميكنم k53 sd خيلي بهتر از n55 هستش اما انگار حسابي اشتباه ميكردم
بعدش n55 كامفيكي نداره كه خودش رم 8 باشه و گرافيكش 2 باشه ؟؟؟؟ چه قيمته ؟؟؟
بعدش من با ظاهر اينn55 يكم مشكل دارم زياد جالب طراحي نشده جالب نيستش
اين HP Pavilion DV6-6190 و اين HP Pavilion DV6-6B
دوتا هم گرافيك
کارت گرافیک
ATI سازنده کارت گرافیک
Radeon HD 6770M DDR5 مدل کارت گرافیک
2048 MB حافظه اختصاصی کارت گرافیک
4096 MB کل حافظه گرافیکی
و اينكه قشمتوشن الان چقدر ه ؟؟؟؟؟ تو ديجيكالا موجود نيستش
منم منظورم همین بودبعدش n55 كامفيكي نداره كه خودش رم 8 باشه و گرافيكش 2 باشه ؟؟؟؟ چه قيمته ؟؟؟
خودش همچین کانفیگی نداره ؟
دوست عزیز 610m کلاس 3 هست!از 520 یه مقدار جزیی قویتره!اون 635 که تو رده 555 ه.نه این.بعد 525 چه جوری حساب کردین تو بازی کم نمی اره!من الان black ops رو بخوام تنظیماتش رو تا اخر اخر بالا ببرم با amd 6770 فریم زیر 25 میاد.شما می گی 525 واسه بازی خوبه
شما 555 رو با 610 یکی میکنیین؟اصلا خودتون قضاوت کنین...برین سایت نوت بوک چک از اونجا مقایسه کنین...555=6770 با یکم اختلاف تو بعضی گیم ها....در ضمن 525 به زور mw3 رو تو مدیم باز میکنه...چه جوری سواره؟چی می گی 610 = 555 هست البته 610 هم دو نوع داریم البته اگ معیار بازی هست خدا وکیلی 525 همه اینا رو سواره پس الکی پول حروم نکنید
اقا چرا دروغ می گی من الا ن اساسین رولوشن رو دارم با 5110 با گرافیک 525 بازی می کنم روی HIGH و اساسین که دیگه کرافیکش از بلک اوپس بالاتر نیس تازه بلک اوپس رو هم با HIGH اجرا کردم من نمی دونم شما چرا اینطوری هستید یا اطلاع ندارید یا دارید از خودتون سر هم می کنید واقعا دردی شده توی این پی سی ورد افراد نااگاه می ان نظر می دن از خودشون می نویسن من تو اکثر تایپیک ها این مسئاله رو دیدم اگه اینطوری باشه وای امید وارم ا مشکلات حل بشه
ببخشین ها...شما اطلاعات ندارین یا من که 555 رو با 610 یکی میگیرین...اگه به بی اطلاعی باشه ماله شما بدتره..منم دوستم 5110 داره خودشم فول کانفیگشو....میگفت mw3 رو تو مدیوم باز میکنه منم چیزی بیشتر از این نگفتم....حقیقتو.....تازه 555 با اون قدرت میتونه mw3 رو تو های اجرا کنه...نچه برسه به 610اقا چرا دروغ می گی من الا ن اساسین رولوشن رو دارم با 5110 با گرافیک 525 بازی می کنم روی HIGH و اساسین که دیگه کرافیکش از بلک اوپس بالاتر نیس تازه بلک اوپس رو هم با HIGH اجرا کردم من نمی دونم شما چرا اینطوری هستید یا اطلاع ندارید یا دارید از خودتون سر هم می کنید واقعا دردی شده توی این پی سی ورد افراد نااگاه می ان نظر می دن از خودشون می نویسن من تو اکثر تایپیک ها این مسئاله رو دیدم اگه اینطوری باشه وای امید وارم ا مشکلات حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)