پس در كل نظر شما سونيه؟منم خيلي اين مدلشو دوست دارم ولي امروز چندتا از تعميركاراي طبقه دوم پاساژ علاالدين توي دلمو خالي كردن كه سونه فقط كيفيت تصوير داره و زود خراب ميشه و تو ايران گارانتي نداره و ...اين حرفا خيلي گيجم كردن.
پس در كل نظر شما سونيه؟منم خيلي اين مدلشو دوست دارم ولي امروز چندتا از تعميركاراي طبقه دوم پاساژ علاالدين توي دلمو خالي كردن كه سونه فقط كيفيت تصوير داره و زود خراب ميشه و تو ايران گارانتي نداره و ...اين حرفا خيلي گيجم كردن.
Last edited by BabakM; 08-07-2006 at 20:02.
خوب مگه مدلی که شما داری میگیری گارانتیه چه شرکتیه؟؟
بستگی داره کاربردتو چی باشه واسه خونه میخواین یا واسه مسافرت یا...نوشته شده توسط BabakM
امروز مادیران فروش اقساطی برای لب تاپ تو جام جم گذاشته بود شرایطش خوب بود بد نیست یک سری بزنید
از همه خيلي ممنونم كه به فكرين و ببخشيد دو روز دير جواب دادم. vampire_viper جان گارانتي ها همه International هست و تو ايران گارانتي معتبري نيست.هر كي 5% از قيمته كل رو ميگيره و در عوض يكسال گارانتي ميفروشه كه ظاهرا اكثرشون هم دستگاه خراب رو ميفرسن دبي براي تعمير و دو سه ماهي هم طولش ميدن.
عزيز جان من يه دستگاه سبك و قوي ميخوام كه همه جا همراهم باشه.هم كاره Desktop رو تو خونه برام بكنه هم تو دانشگاه و شركت همراهم باشه...نوشته شده توسط m654
اگه دو ميليون به بالا پول داري سوني بگير وگرنه اگه پايين تر داري ال جي از نمايندگي ماديران بگير.
Money Talks...نوشته شده توسط BabakM
یعنی کار مولتیمدیا باهاش نمیکنین یا کارای سنگین؟
Last edited by m654; 21-07-2006 at 12:36.
نه چندان عزيز...نوشته شده توسط m654
دوستان چي ميشه خريد با اين بودجه الان؟؟؟ و از كجا ميتونم بخرم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)