تو این دماغت خوب نشد هنوز؟
تو این دماغت خوب نشد هنوز؟
LCD دیگه منقرض شد و از امسال دیگه تولید نمیشه چون نیمه عمر نور پس زمینش کمتر از LED هست و زودتر کدر میشه. پلاسما هم فکر کنم تا یکی 2 سال آینده فاتحش خوندست و با این بودجه ای که دارید احتمالا نمی تونید فول اچ دیشو بگیرید. بنابراین به نظر من شما LED بگیر.
با این بودجه ای که مد نظر دارید فقط سامسونگ 40 اینچ 5550 و ال جی 42 اینچ که معرفی کردم بهترین گزینه هستند.
میدونید که هنوز عمر ال ای دی ها تست نشده ؟ فقط پیش بینی کردند عمرش بیشتر از CCFL تو lcd باشه.
عمر یه ال سی دی 60000 ساعت است یعنی اگه روزی 8 ساعت روشن باشه میشه 20 سال !!!! البته این عمر یعنی زمانی که روشنایی صفحه به نصف میرسه ولی هنوز قابل استفاده است !
با این پیشرفت تکنولوژی فکر نمی کنم کسی بیشتر از 5 سال یا دیگه حداکثر 10 سال بخواد یه تلویزیونو داشته باشه !!!
با اینکه ال سی دی ها را دارن دارن از رده خارج میکنن ولی مشکلات کمتری نسبت به ال ای دی داره. از جمله مشکلات ال ای دی میشه به یکنواخت نبودن نور صفحه و نشت نور تو ال ای دی اشاره کرد .
مصرف برق هم توی ال ای دی های فول ال دی دی بیشتر از ال سی دی هست ولی توی ال ای دی های با نوردهی کنار مصرف برق کمتر از ال سی دی هست ولی ال ای دی های نور دهی کناری کیفیت تصویرش حتی از ال سی دی هم کمتره !
Last edited by behrouz206; 25-03-2012 at 14:53.
دوست من الان اکثرا سلیقه ای پیشنهاد میدن ، بهترین کار اینه که شما زیاد حرف های مردم رو جدی نگیری و 50 درصد رو سلیقه خودت مدنظر قرار بدی نه اینکه هرکی از راه رسید هرچی گفت بگی باشه بری همون رو بخری
ما خونمون پلاسما ال جی داریم مدل 50pw3500 یه سامسونگ LED هم داریم مدل UA46C5000 باور کن ال جی ما بهتره . البته این ها با هم قابل مقایسه نیستن یکی پلاسما اون یکی LED .. ال جی 50 اینچه اما سامسونگ 46
این یه واقعیته ، کسی که تلویزیون پلاسما داره میگه پلاسما خوبه ، کسی که LED داره میگه این خوبه
اما تلویزیون های LED معمولا امکانات بیشتری دارن ، مثلا واسه یو اس بی فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنن و از این حرفا
اکثر این اختلاف مدل ها هم ترفند تولید کننده ها هست که بتونن همیشه رونق بازار داشته باشن و تنوع بیارن و جنس بفروشن
اگر میخوای خرید اقتصادی داشته باشی تلویزیون پلاسما بخر
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
راستی فامیل های ما متحول شدن همه رفتن تلویزیون اچ دی خریدن
ما و داییم ال جی خریدیم ، یکی دیگه از دایی هام سامسونگ خریده ، صدای ال جی خیلی بلند تر و با کیفیت تر از سامسونگ هست.. اون داییم هم میخواد به خاطر کیفیت پایین صداش و همینکه میگه تصویر خیلی تاریکه ببره بده از مال ما بخره خخخخخخخ
خیلی از شرکتهای بزرگ هنوز LCD تولید میکنند.
سال 2012 منظورمه.
CRT که مال 50 سال پیشه هم هنوز تولید میشه چه برسه به LCD.
نمیدونم این اطلاعات عجیبو از کجا بدست میاری آخه داداش گلم...![]()
Last edited by parham511; 25-03-2012 at 19:05.
بهروز جون اطلاعاتت خوبه ولی....
یکنواخت نبودن نور صفحه پدیده ایست که در LCD ها با نوردهی فلوروسنت(بقول شما LCD) و در LCD ها با نور دهی edge LED (بقول شما LED) قیمت متوسط و ارزان قیمت مشاهده میشه،
نشت نور هم که متاسفانه افتخار LCD ها با نور دهی edge LED ارزان و متوسط قیمته.
اما در LCD های Full LED نور صفحه کاملا یکنواخت است و نشت نور اصلا وجود ندارد.![]()
Last edited by parham511; 25-03-2012 at 16:31.
مصرف بیشینه برق بیشتر است، نه مصرف برق در شرایط یکسان دوست من،
علت این مصرف کمی بیشتر هم اینست که Full LED بخصوص Local Dimming دارها اکثرا دارای کنتراست بمراتب بالاتر و نور زمینه ی بیشتر هستند و بهمین علت به مقدار خیلی کمی بیشتر برق مصرف میکنند تا تصویر بهتر ارائه دهند.![]()
Last edited by parham511; 25-03-2012 at 16:04.
edge LED ها یا همون LCD ها با نور دهی LED کناری فقط با هدف نازکتر کردن پنل تلویزون و تسهیل نصب دیواری ساخته شدند.
این حرف شمارو نمیشه به این شکل و بصورت کلی تامیم داد، چون مدل به مدل و کارخونه به کارخونه کیفیت تصاویر محصولات فرق میکنه، حال چه LCD با نور دهی فلوروسنت(بقول شما LCD)، و چه LCD با نور دهی کناری توسط LED(بقول شما LED نور دهی کناری)
شاید در مواردی درست باشد ولی در مواردی هم برعکس هست.
Last edited by parham511; 25-03-2012 at 16:20.
تایید میشه
منم پیشنهاد میکنم، ازینجا اطلاعات بگیر اما تو بازار هم خودت خوب بگرد و تحقیق کن، چون میخوای حداقل 5-6 سال استفاده کنی ازش...![]()
Last edited by parham511; 25-03-2012 at 16:35.
داداش اين همه به اين بنده خدا بهروز 206 گير دادي ، 206 شد پيكان
گفتم الان به من ميخواد چي بگه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)