تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: دانلودرها که سفارش دانلود میگیرند از چه اینترنتی استفاده میکنند؟

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    ببخشید دوستان من هر چی جستجو کردم نتونستم جواب سوالم رو پیدا کنم
    سوال من اینه که افرادی که در سایتها سفارش دانلود فایل قبول میکنن و فایلهای حجیم رو برای افراد دانلود میکنن و به ازای هر گیگ مبلغ دریافت میکنن این افراد از چه سرویس اینترنتی استفاده میکنند؟
    چطوری سرعتشون به چندین مگ میرسه؟!
    من تا اونجایی که جستجو کردم یکی گفته بود از دانشگاهه یکی گقته بود در شرکت isp کار میکنند
    یکی گفته بود اینترنت م....ا.....ه...واره ایی استفاده میکنند , اینا که همه شون دردسر داره!
    حتما از یه راه دیگه به این سرعت دانلود دست پیدا میکنن
    میخواستم اگر کسی اطلاعی از این موضوع که افراد دانلودر از چه نوع اینترنتی استفاده میکنند داره خواهشا بگه.
    سلام
    شما هم چه دغدغه هایی داریا
    خوب بالاخره شیر فلکه باید یک جایی باز باشه دیگه!
    از دیتا سنتر ها که سرور ها توزیع و شبکه می شن و خود سرور ها و شبکه تا می رسه به روتر و کلاینت که من وشما باشیم سرعت و پهنای باند محدود تر می شه و همون شکل هم قیمت این سیر نزولی رو طی می کنه.
    یکی از دوستان باهاش صحبت می کردم 500 میلیون دیتا سنتر زده بود و سرور هاش هم الان دیگه همه آبادن!
    تا برس به کسی که یه سرور مجازی گرفته برای لیچ یا دانلود یا سید باکس یا شاید دی داس! یا با سی سی ------ اکانت س اک س برای من و تو ماهی 3000 تومان جنریت می کنه و ما استفاده می کنیم.

خود شما هم همون طور که می گی در دسر داره ! برای افراد دانلودر جوری امکانات و دسترسیشون هست که دانلود اقتصادی از نظر مالی و زمانی براشون هست و این دردسر رو نداره!
    یعنی دسترسی به سرور رایگان با هزینه ای خیلی ناچیز دارند که دانلود برای اون ها هزینه و زمان زیادی رو نمی گیره!
    مثل همون دانشگاه ...این همه موسسات وشرکت های دولتی مختلف !
    برای مثال این عکس سرعت دانلود من رو از سرور یه دانشگاه نشون می ده (ماله دو سال پیشه):
    حدود 12 مگابایت در ثانیه سرعت .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حقیقتش از اینترنت ماهواره ای خیلی وقته خبر ندارم ولی چند سال پیش هم این طوری بود یک گروه آفلاین تشکیل می شد و پول جمع می کردند یکی می شد لیدر و مک می گرفت و جهت و ...به همه اطلاع داده می شد و یکی دانلود می کرد و همه ما با هم می گرفتیم و بسته به پولمون حق درخواست داشتیم.
    خود اکانت ماهواره ای اصلا به صرفه نیست مگر این که همون طور که گفتم دسترسی مقرون به صرفه داشته باشی .
    خیلی اکانت 30 40 تومانی هست که خیلی هاشون ه ک شدن و حالا دارن فروخته می شن.

مگه تو اینترنت ماهواره ای میشه فایل مورد نظر برای دانلود رو خودت انتخاب کنی؟ میگفتن نمیشه
    توی افلاین شما فقط یک گراف داری و حتی خوده فایل رو هم نمی دونی چیه ولی فرمتش معلومه چیه!
    دانلود شد معلوم می شه چه فیلمیه! چه اهنگیه!

ممنون از همگی
    پس مشخص شد دوستان دانلودر به احتمال بسیار زیاد از اینترنت م...ا....ه...واره ایی استفاده میکنند
    ببخشید دوست عزیز این دانلود آفلاین هم نیاز به د....ی....ش و م...ا....ه.....واره داره؟
    تمام شرایط و تجهیزاتشون مشترکه فقط در انلاین اکانت داری و خودت انتخاب می کنی چی دانلود کنی ! چه پیجی رو باز کنی !
    اگر مشخصات جهت دیتا و مک رو بقیه هم داشته باشن به کمک یه نرم افزار کمکی یه اسم اسکاینت هرچی شما می گیری برای همه دیش هایی که کلشون رو به جهت شما تنظیم و اطلاعاتشون ست شده می ره حتی اگه تنظیم ذخیره فایل رو در حد کیلو بایت بیاری تمامی پیج هایی هم که باز می کنی برای اون ها میره .
    این ها رو ازقدیم یادم بود.
    اما چاره این هست برای دانلود یه دسترسی رایگان به یه سروری با بند پ یا ه ک یا هر چیزی ایجاد کنی .
    البته الان یه 512 یا 1 مگا بایت نامحدود هم کاملا جواب گوی دانلود معمولی و شخصی! هست اگر سالم بزارن بمونه
    یا این که تبادل آرشیو و یا درخواست آرشیو می کنی این خودش خیلی کم هزینست و عالی اگر طرفت مطمئن و منصف باشه.
    فعلا که مشکل قیمت هارد هست که بیش از دو برابر شده !
    من که 800 گیگ بیشتر دیگه خالی ندارم و هارد دو ترا که قبل 150 می گرفتم شده بالای 300 برام نمی صرفه!
    %#! یکی دو تا که نیست!

2. 4 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •