امیدجان 560 رو بی خیال شو!!!
بهترین گزینه خرید 560Ti هست نه 560!!!
560Ti هم از لحاظ کارایی از 460 جلوتر هست:
![]()
امیدجان 560 رو بی خیال شو!!!
بهترین گزینه خرید 560Ti هست نه 560!!!
560Ti هم از لحاظ کارایی از 460 جلوتر هست:
![]()
حامد جان منم منظورم از 560 همون 560Ti بود دیگه Ti آخر رو ننوشتم![]()
دوستان الان یکی از بچه ها به من گفت اگه 2 تا 460 رو SLI کنم بهتر از یه 560Ti میشه درست گفته؟
و اگه بخوام اینجوری کنم باید مادر بورد رو هم عوض کنم به نظر شما مادر بورد رو عوض کنم و یه 460 دیگه با این سیستم SLI کنم بهتره و به صرفه تره
یا اینکه یه 560Ti بگیرم؟
درسته. ولی خوب مولتی-کارت یه سری مشکلات هم داره مثل مصرف برق و ...
560ti رو که به نظرم بی خیالش شید بهتره.(مگه این که به قیمت خیلی خوب بتونید تهیه کنید و کارت خودتون رو هم خوب بخرن)
از چه نظر میگی بی خیال بشم؟
از نظر گرونی؟
از این نظر میگم که اگه قرار باشه هزینش زیاد بشه، خیلی زیاد نسبت به 460 شما افزایش پرفرمنس نداره. البته افزایش پرفرمنس خوبی داره، ولی به نظرم اون قدری نیست که ارزش هزینه و ... داشته باشه.
خب به نظرت تا چه قیمت پیدا کردم بگیرم؟
از چه برندی بگیرم؟ اگه خواستم بگیرم؟
دوست من مگه شما با 460 مشکلی دارید...!
یکم اورش کن راحت به همین 560 میرسه و صبر کن سری جدید بیاد....
اما اگه اصرار دارید من اینو پیشنهاد میکنم...
gtx 560ti inno3d 1g ddr5 =334
فکر نکنم از این ارزونتر گیر بیاد .....
(460 هم رده ی 5850 هست و من با این کارت دارم روی led 42 تمام بازیها رو روی حداکثر جزییات بازی میکنم . البته یکم هم اورش کردم . شما هم با یکم اورکلاک میتونید کل پولتون رو save کنید ....!)
اگه مدلی که دوستمون پیشنهاد کردن همین قیمت باشه عالی هست.
+ به نظرم برای شما SLI بیشتر جواب میده تا 560ti! البته اگه بتونید با مشکلاتش کنار بیاید!
البته نظر خودم اینه که فعلا با اور سر کنید و بعدا با هزینه بیشتر مدل بهتری تهیه کنید.
پیروز باشید.
به نظر من هم 460 gpu خوبیه.یه کم اصراف تو پوله به نظرم بخواین 560 بگیرید.مگه واقعا وضعتون خیلی خوب باشه و براتون مهم نباشه!
حالا اگه می خواستین 570 یا 580 بگیرید یه چیزی.تازه ریزولوشن مانیتورتون هم که فول نیست و hd+ هست.فکر نمی کنم فعلا مشکلی تو بازیها با این کارت داشته باشید.به نظرم با توجه به اختلاف پرفورمنس اصلا معقولانه نیست.مگه واقعا پول براتون مهم نباشه که اون بحثش جداست.بابا 460 تازه موبیلیتیش الان تو لپتاپهای سری گیمینگ ایسوسه!می خواید چی کار کنید مگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)