منم تا حالا 3 بار این انیمیشن رو دیدم
آدم قشنگ جذبش می شه که حتما تا آخرش رو ببینه چیزی نیست که حوصله ی بیننده رو سر ببره .
کار بسیار احساسی و زیبایی که دارای داستانی قوی و پر کشش هست.
اون دفعه بابام نشست نگاه کرد کلی کیف کرد گفت خیلی قشنگ بود.
منم تا حالا 3 بار این انیمیشن رو دیدم
آدم قشنگ جذبش می شه که حتما تا آخرش رو ببینه چیزی نیست که حوصله ی بیننده رو سر ببره .
کار بسیار احساسی و زیبایی که دارای داستانی قوی و پر کشش هست.
اون دفعه بابام نشست نگاه کرد کلی کیف کرد گفت خیلی قشنگ بود.
انیمیشن بسیار بسیار زیبایی بود.به شخصه از دیدنش لذت بردم
از دوستان اگه کسی لینک دانلود سالم کیفیت 720 این انیمیشن رو داره برام پ.خ کنه
سلام؛
خیلی تصادفی به این تاپیک رسیدم:
همیشه فکر می کردم این فقط منم که افسوس مظلوم واقع شدن این انیمیشن بسیار دوست داشتنی رو میخوردم ولی حالا خوشحالم می بینم یه چند نفر با احساس و متفکر دیگه هم هستندکه به این مسئله رسیدند ..
آخه خداییش خیلی ستم بود که به هر کی می گفتی فلان انیمیشن باحال رو دیدی؟ نود درصد با بی تفاوتی می گفتند : نه ه ه ه ه ه ه ه !
بعدشم که می گفتی بابا پس نصف عمرت بر فناست میگفتند اووووووووووووووووه حالا مگه چی داره؟!!! و تنها دلیلشون هم این بود که اگه انقدر خوبه چرا سروصدا نکرده؟ ( که البته برای خودمم همیشه جای سواله!)
خداییش داستان بی نظیر و روایت بی نظیرترش جای هیچ گونه مقام دومی براش نذاشت و من که مطمئنم هرگز مثه اون تکرار نخواهد شد ( اون فداکاری آخرش اشک آدمو درمیاره و یه جورایی بهترین درس انسانیت و اخلاقه از یه ظاهرا غیر انسان !)
من هم چند سال پیش این انیمیشن را دیدم
ین انیمیشن مفاهیم انسانی را بخوبی منتقل میکنه و نگاه خوبی به ارتش آمریکا و نیروی نظامی نداره و فکر میکنم برای همین زیاد تحویلاش نگرفتند!
اون فداکاری آخرش هم زیبا بود و هم باعث شد این انیمیشن به یاد موندنیتر بشه!
متاسفانه اکثر انیمیشنهای امروزی بیشتر سرگرمکنندهاند تا اینکه به دنبال انتقال مفهومهای اخلاقی و انسانی باشند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)