من قرار بود اوایل سال 90 اقدام کنم اما وقت کم اووردم و نتونستم
برام کرم لایه بردار با یه ضد افتاب 50 اسکین دار تجویز کرد و برای بعد هم واسه جای جوش یکم بزرگتر گفت همون عمل لیزر درمانی میکنه اما بهش گفتم که وقت ندارم چون بعد از عمل معمولا نباید زیاد در معرض عوامل محیط بیرون مثله آفتاب و ... قرار بگیریم
زیاد از لایه بردار استفاده نکردم اما مرور زمان باعث شده جای جوشها یکم صافتر شه اما عمل لیزر لازمه و در اولین فرصت باید اقدام کنم.فکر کنم جلسه ای 50 تمن باشه برای من 4 جلسه کافیه
سلام
در مورد لایه بردارها اطلاعاتی ندارم ولی جایی خوندم که باید دقت داشته باشن روی محل اسکار ها بزنن نه پوست سالم. زیاد تعریفی ازش نشنیدم.
البته لیزر داریم تا لیزر
من بایکی از دکترای جراح پلاستیک مشاوره کردم البته ایشون جراح پلاستیک بودن و به صرف شهرت ایشون برای مشاوره رفتم.
گفتن که درم ابریژن در زمستون باید انجام بشه و مراقبت های زیادی می خواد
اول بیا لیفت کنم صورت رو بعد درم ابریژن
که من تعجب کردم چون کسی ادم 20 سال رو صورتشو لیفت نمی کنه!!
با دکتر خودم صحبت کردم نظرش رو همون Co2 فرکشنال بود و گفت قبلا با لیزر های دیگه محدود به زمستون و مراقبت های خاص بود اما الان بعد از هرجلسه تا چند روز بعد دیگه قرمزی صورت بعد از عمل تقریبا محو می شه.
به من گفتن هر جلسه 300 هزار تومان !
خیلی ها رو تو یو تیوب دیدم فیلم های قبل و چند روز بعد از عمل تا یکی دو ماه بعد رو اپ کرده بودند به نظرم خیلی بهتر شده بودند
البته دکتر من بهم گفت درصد موفقیت بین 50 تا 70 درصد هست.
منطقا تغذيه خود درمان هست نه كمك درمان اين مصرف دارو هست كه كمك درمانه بر اساس طب قديم ايراني - اسلامي كه امروزه كشور هاي خارجي مثل كانادا دارن اونو جايگزين طب خودشون ميكنن
در مورد اکنه شدید تغذیه برای بیمار هرچقدر هم دقیق باشه کاری از پیش نمی بره و در سن خاصی هم تموم نمی شه.
من نظرم رو قبلا این جا گفتم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید