.اولا من اینجا نخواستم بحث راه بیاندازم که کدوم برند بهتره . دوما هر کسی از یه برند بیشتر خوشش میاد و بیشتر باهاش حال میکنه . سوما من میخواستم ببینم کدوم لپ تاب برای من بهتر و برای همین سوال کردم . چهارما اسوس با مک بوک برابری میکنه ؟ پنجما بد نیست تو همون یوتیوب مقایسه مک بوک ایر و ایسر s3 رو ببینی هر چند که مک او اس از ویندوز سریعتر هستش . در مورد تکنولوژی ساخت صحبت کردی : مهمترین قطعات لپ تابها چیپستها هستش که دو شرکت اینتل و ای ام دی تنها تولید کنندگان اون هستند . گرافیکها هم که ati و nvidia . حالا اینکه فلان لپ تاب از اون یکی چقدر قویتره به فاکتورهای دیگه ای بستگی داره مثل قیمت حالا ممکنه شما وضعت خوب باشه بتونی یه لپ تاب 4 .5 ملیونی بخری و در کشورهای پیشرفته یک سری استاندارد برای محصولات وجود داره و وقتی یک محصولی در سطح جهان تولید میشه و به فروش میرسه مطمعنا محصول بدی نیست . کلا تا دوتا محصول در شرایط کاملا مساوی و با مشخصات کاملا برابر با هم مقایسه نشند نمیشه گفت کدوم بهتره نمیشه مرسدس بنز با ژیان مسابقه بده بعد بگیم مرسدس بهتره .
.
شما هدفتون از طرح این سوال اینه که مک بهتر از ایسوس هستش ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد مقایسه باید بگم که تنها کارکرد در دراز مدت و همینطور بنچ مارک ها گویای توانایی میتونه باشه نه چیز دیگه
آمار فروش مهم نیست مهم کاری هست که شما قراره انجام بدید و اینکه نیاز و بودجتون چیه
در مورد سرعت ios هم باید بگم این سرعت به دلیل کار کردن سیستم عامل با هسته نرم افزار هست و این از مزیت های سیستم های متن باز هستش وچیز عادی هستش