تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: بعد از نصب ویندوز 7 توی داس دوتا استارت آپ ویندوز 7 دارم .چطوری یکشو پا کنم ؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوتا سوال دارم ... ویندوز من از روز اول 64 بیت بود که حالا به دلایلی 32 نصب کردم ولی دیدم رم من که 6 گیگ هستش جلوش پرانتز باز کرده نوشته 2.9 گیگ usable .... برای همین دوباره خواستم 64 بیت بریزم آیا روی 32 6 گیگ شناخته شده ؟ یا باید 64 بیت بریزم ؟ اصلا فرق 32 بیت و 64 چیه ؟ آیا با هم مساوی هستن یا 64 نسبت به 32 ارجعیت داره ؟

سوالم دومم .. آیا نصب ویندوز از طریق ویندوز نصب شده کار درستیه ؟ یعنی منظورم اینه که ویندوز وقتی فعاله سی دی رو بزاریم و از طریق اتوران ویندوز جدید رو نصب کنیم آیا اینکار عقلانی که بخوایم ویندوز جدیدی داشته باشیم ؟ یا بهتره از طریق داس اینکارو کنیم ؟
    جواب 1 :
    ویندوز 32 بیتی فقط تا 4 گیگ حافظه رو میتونه آدرس دهی کنه که مقداری از اون هم برای آدرس دهی مموری کارت گرافیک و ... مصرف میشه . بنابراین هر چقدر باقی بمونه رو به رم اختصاص میده . به عکس پایین دقت کن :

یعنی سیستم شما با ویندوز 32 بیتی نمیتونه از گل 6 گیگ استفاده کنه . فقط 2.9 گیگ رو استفاده میکنه . بنابراین برای استفاده ی بهینه از منابع سخت افزاری ، شما بهتره 64 بیت بریزی .

جواب 2 :
    کار دور از عقلی نیست ، چون در هر صورت سیستم خودش اتوماتیک ریستارت میشه . ولی خوب چه کاریه ، شما dvd یا فلشی که ویندوز روش هست رو بذار و از طریق دکمه ی بوت منوی دستگاهت (توی هر مادربوردی متفاوته مثل توی مادربوردهای دسکتاپ asus دکمه ی f8 هست) dvd یا فلش رو برای بوت انتخاب کن . اگر هم نشد برو توی bios و first boot device رو روی اون چیزی که میخوای تغییر بده و بعد خیلی راحت قبل از بالا اومدن ویندوز قبلی ، پارتیشن primary رو فرمت کن و ویندوز رو روش نصب کن که به مشکلات احتمالی هم نخوری .
    Last edited by imanpod; 20-03-2012 at 21:30.

2. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مرسی از جواب ... پس حتما 64 بیت نصب میکنم ...

یه سوال دیگه ... وقتی در لپ تاپم رو میبندم لپ تاپ میره روی حالت اسلیپ وقتی درشو باز میکنم صفحش روشن میشه و صفحه ی یوزرها رو جلوم ظاهر میشه .. ولی من میخوام وقتی درشو باز میکنم دسکتاپم فعال شه ... نا گفته نماند که من هیچ پسوردی روی لپ تاپم ندارم که بخواد روی صفحه یوزرهام بیاد ... یه دونه یوزر هم بیشتر ندارم ...

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

مرسی از جواب ... پس حتما 64 بیت نصب میکنم ...

یه سوال دیگه ... وقتی در لپ تاپم رو میبندم لپ تاپ میره روی حالت اسلیپ وقتی درشو باز میکنم صفحش روشن میشه و صفحه ی یوزرها رو جلوم ظاهر میشه .. ولی من میخوام وقتی درشو باز میکنم دسکتاپم فعال شه ... نا گفته نماند که من هیچ پسوردی روی لپ تاپم ندارم که بخواد روی صفحه یوزرهام بیاد ... یه دونه یوزر هم بیشتر ندارم ...
    سلام

5. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منوی run اجرا داخل دستور msconfig بزنید اینتر کنید بعدشم به سربرگ boot برین اونجا گزینه ای که اضافه هست روی کلیک کنید بعدشم گزینه Delete بزنیدتایید کنید بیاین بیرون
    سلام
    خیلی ممنون
    چند وقت بود دنبال همین بودم.
    یا علی ع

7. این کاربر از hassan232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ببخشید یه مشکل دیگه دارم ... موس لپ تاپم طوری که وقتی یه دکمه از کیبور رو فشار میدم برای 1 تا 2 ثانیه تاچ پد لپ تاپم کار نمیکنه .... که واقعا برای من که تند با کامپیوتر کار میکنم آزار دهندست ... اینطوری بگم که اگه من یکی از دکمه های کیبورد رو همینطوری هی بزنم تاج پدم اصلا کار نمیکنه .... ایم موضوع زمانی پیش میاد که من برنامه Elan که ماله موسم هستش و امکانات مالتی تاج رو برای تاچ پدم راه میندازه بوجود میاد ...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مشکل قبلیم که فکر کنم جواب نداشت
    میشه بگید با این یکی مشکلم باید چکار کنم ؟ حتی ویندوز هم نصب میکنم برنامه هام رو که نصب میکنم این ارور بعد از هر روشن کردن کامپیوتر میاد البته این c++ رو هم از اول نصب کردم ولی درست نمیشه

اول این میاد

بعد این میاد ( با اومدن این ارور موس گیر میکنه و تیک تیک حرکت میکنه )

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ...

لطفاً برای نظم بیشتر,برای سوالهای خودتون تاپیک جدید با عنوان مناسب انتخاب کنید تا کسانی که مشکل مشابهی دارند
    دسترسی به جوابهای داده شده راحتتر باشه.شما در این تاپیک سوالهایی پرسیدید که بی ارتباط با عنوان تاپیک هستش!!!
    در ضمن اگه در انجمن لپ تاپ سوالهای مربوط به لپ تاپ رو بپرسید بهتر جواب می گیرید.

11. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکل قبلیم که فکر کنم جواب نداشت
    میشه بگید با این یکی مشکلم باید چکار کنم ؟ حتی ویندوز هم نصب میکنم برنامه هام رو که نصب میکنم این ارور بعد از هر روشن کردن کامپیوتر میاد البته این c++ رو هم از اول نصب کردم ولی درست نمیشه

اول این میاد

بعد این میاد ( با اومدن این ارور موس گیر میکنه و تیک تیک حرکت میکنه )
    اگر با این روشهایی که گفتم جواب نگرفتین تو همون انجمن لپ تاپ که گفته شده سئوال خودتون مطرح کنید زودتر به جواب میرسین

روش اول

این برنامه Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package
    که برای شما پایین لینک کردم دانلود کنید روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدش نصب کنید سیستم ریستارت کنید ببینید فیکس شده همین ورژن دانلود کنید

روش دوم

منوی run اجرا کنید داخلش دستور msconfig تایپ کنید اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل اول عمل کنید تیک گزینه های مورد نظر بزنید بعدشم تایید اوکی کنید روی گزینه restart که میاد کلیک کنید تا سیستم ریستارت بشه بعدشم طبق شکل دوم به مسیری که قرار دادم برین تیک گزینه مورد نظر بزنید تایید اوکی کنید بیاین بیرون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقای جعفریان ممنون تست میکنم میگم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ...

لطفاً برای نظم بیشتر,برای سوالهای خودتون تاپیک جدید با عنوان مناسب انتخاب کنید تا کسانی که مشکل مشابهی دارند
    دسترسی به جوابهای داده شده راحتتر باشه.شما در این تاپیک سوالهایی پرسیدید که بی ارتباط با عنوان تاپیک هستش!!!
    در ضمن اگه در انجمن لپ تاپ سوالهای مربوط به لپ تاپ رو بپرسید بهتر جواب می گیرید.
    این چیزی رو که شما میگید میدونم ولی دقت کردید توی همین تاپیک چندتا سوال پرسیدم اگه قرار بود برای هرکدوم یه تاپیک جدا باز کنم که خیلی شلوغ میشد .تازه این مشکل لپ تاپ نیست مشکل سیستم عامل ویندوز 7 هستش که باید توی این تاپیک مطرح بشه .. من این مشکل رو روی دسکتاپم هم دارم طوری که کامیپوتر خونه و همیشه slpeep میکنیم تا این ارور نیاد ...من برام سوالات زیادی بوجود میاد ... من بیشتر تو فکر سایت بودم که علکی برای یه سوال تاپیک باز نشه .... ولی از این بعد باشه تاپیک باز میکنم ...

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوتا سوال دارم ... ویندوز من از روز اول 64 بیت بود که حالا به دلایلی 32 نصب کردم ولی دیدم رم من که 6 گیگ هستش جلوش پرانتز باز کرده نوشته 2.9 گیگ usable .... برای همین دوباره خواستم 64 بیت بریزم آیا روی 32 6 گیگ شناخته شده ؟ یا باید 64 بیت بریزم ؟ اصلا فرق 32 بیت و 64 چیه ؟ آیا با هم مساوی هستن یا 64 نسبت به 32 ارجعیت داره ؟

سوالم دومم .. آیا نصب ویندوز از طریق ویندوز نصب شده کار درستیه ؟ یعنی منظورم اینه که ویندوز وقتی فعاله سی دی رو بزاریم و از طریق اتوران ویندوز جدید رو نصب کنیم آیا اینکار عقلانی که بخوایم ویندوز جدیدی داشته باشیم ؟ یا بهتره از طریق داس اینکارو کنیم ؟

برای سوال اول باید بگم اگه از نرم افزار های خاص استفاده نکنی و رمت کمتر از 4 گیگ باشه خیلی 32 و 64 بیت فرقی نداره ولی برای رم 6 گیگ باید 64 بیتی نصب کنی تا بتونی از همه توان سیستمت استفاده کنی

فرق نصب از طریق ویندوز و داس فقط در اپگرید کذدنه اگه از داس نصب کنی فقط میتونی یک ورژن تازه بریزی ولی اگه از ویندوز قبلی بنصبی میتونی ویندوزتو به ویندوز جدید تبدیل کنی و همه برنامه های قبلیتو داشته باشی البته فقط بعضی از ویندوزها به هم اپگرید میشن

16. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •