فکر کنم پر طرفدار ترین برنامه نوروز 91 بشود دی:
فکر کنم پر طرفدار ترین برنامه نوروز 91 بشود دی:
امروز اون تیکه که فکرا رو می خوند، خیلی باحال بود!
مخصوصاً فکر ببعی و خواهرزاده پسرعمه زا:
ببعی: کاهو... کرفس... کُندر... کاهو........
خواهرزاده هه (وای چقدر خوردنیه!) : هه... هه... هه... عیدی بده.... اِه... اِه... اِه... عیدی بده
بعد آقای مجری هم گفت: همـــــــــــــین! (یعنی فکرش فقط در همین حده؟؟!!)
در کل ...![]()
فکر برقکار چی بود؟ فحش میداد؟
آقا تکرارش ساعت چنده ؟!
شب ساعت 8 و تکرارشم روز بعد ساعت 2:30 بعد از ظهر.آقا تکرارش ساعت چنده ؟!
دیروز ته خنده بود همه دعوا گرفتن به خاطر یک کیسه پلاستیک هر کی میگفت ماله منه. پسر عمه زا دعوا گرفته بود و داد میزد نه ماله منه بعد که پلاستیکو میبرد دوباره بر میگشت مبگفت این چه به درد من میخوره!
تو بخش اخرشم هم خر نقش پدر داماد رو داشت و پسر عمه زا نقش پدر عروس بعد برگشته میگه چرا پدر داماد خره؟
Last edited by altair; 27-03-2012 at 17:05.
این همساده خیلی باحال بود! " داغونم ها! هه هه هه هه هه..."![]()
بنده خدا میگفت من اصلا زن نداشتم رفته بودم محضر برای سند ماشین ، ولی اونجا نمیدونم چی شد ازم طلاق گرفتن و هنوزم داره مهریه میدم !!! ولی نمیدونم به کی
ویرایش : بزرگواران دست اندر کار هنر هفتم لطف کنن تگها رو ادیت کنند ، من بیشتر از 2 تا نتونستم اضافکنم :
آقای مجری
ببعی
ایرج طهماسب
حمید جبلی
فامیل دور
دختر بچه
خواهرزاده زا
همساده![]()
Last edited by Ezel; 26-03-2012 at 21:57.
جداً دم ایرج طهماسب، حمید جبلی و تمامی عوامل این مجموعه گرم ...
امروز وقتی جناب هم سادهوارد شد، داشتم فکر میکردم که چقدر روی شخصیت ها و عروسکهای تازه وارد ، خوب و ظریف کار شده که مخاطب در دقایق اول باهاش ارتباط برقرار میکنه.
معمولا برقراری ارتباط با شخصیت های جدید زمان بر هست، ولی در مجموعه ی کلاه قرمزی، تمامی شخصیت ها در بدو ورود در دل مخاطب جا باز میکنن.
و از این جهت دست مریزاد داره ...
از طرفی عروسک گردانی فوق العاده است. امروز که فامیل دور داشت با آقای مجری درد و دل میکرد، حرکت دستها و صورتش واقعا عالی بود.
خیلی کار محترمی ست...
این "هم"(زیاد باهاش ارتباط برقرار کردم ... احساس نزدیکی بهش میکنم.. برا همین با اسم کوچیک صداش میکنم) توی حرفاش چی میگفت؟
لِلـِ ام ؟ لِلَم ؟ لِهَم ؟
چی میگفت دقیقا؟
+
دمشون گرم ... خیلی کرکر خندست![]()
کلاه قرمزی جنسی است گران قیمت - ارزشمند و بی نظیر در بازار سوت و کوری که در اون تکرار و دلزدگی بیداد میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)