داداش اگر از نزدیک n55 رو دیده باشی و باهاش کار کرده باشی متوجه داغ کردنش هم میشی در ضمن n55 الان حدود 1900 هست (یه سر به تاپیک های کلوپ بزنید متوجه مشکلات فعلی n55 میشید...)
انتخاب با شماست...
داداش اگر از نزدیک n55 رو دیده باشی و باهاش کار کرده باشی متوجه داغ کردنش هم میشی در ضمن n55 الان حدود 1900 هست (یه سر به تاپیک های کلوپ بزنید متوجه مشکلات فعلی n55 میشید...)
انتخاب با شماست...
مشکلات کدوم مشکل ؟داداش اگر از نزدیک n55 رو دیده باشی و باهاش کار کرده باشی متوجه داغ کردنش هم میشی در ضمن n55 الان حدود 1900 هست (یه سر به تاپیک های کلوپ بزنید متوجه مشکلات فعلی n55 میشید...)
انتخاب با شماست...
درجه حرارتش چنده مگه ؟!
به خاطر مشكلات صفحه نمايش و كيبود Acer رو بيخيال شدم
و به خاطر خرابي زياد Dell رو هم بيخيال شدم
و به خاطر قيمت الكي زياد Vaio رو هم بيخيال شدم!
از مارك HP هم خوشم نمياد كلا! چون كيلويي كار ميكنه!
از بين بقيه برند ها بيشتر از ASUS خوشم مياد. چي پيشنهاد ميكنين؟ يه چيز امتحان پس داده شده ميخوام بگيرم
Last edited by ariax77; 29-03-2012 at 01:32.
به خاطر مشكلات صفحه نمايش و كيبود Acer رو بيخيال شدم
و به خاطر خرابي زياد Dell رو هم بيخيال شدم
و به خاطر قيمت الكي زياد Vaio رو هم بيخيال شدم!
از مارك HP هم خوشم نمياد كلا! چون كيلويي كار ميكنه!
از بين بقيه برند ها بيشتر از ASUS خوشم مياد. چي پيشنهاد ميكنين؟ يه چيز امتحان پس داده شده ميخوام بگيرم
گفته بودم همه چي رو قبلا!
Last edited by ariax77; 29-03-2012 at 01:51.
مشکلات عرض شد در پست های قبل اما دوباره میگم
لرزش دستگاه هنگام روشن شدن(هم خودم حس کردم و هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته
دوما مشکلات کیبورد(که البته سلیقه ای هست و بعضی ها برای اینکه خودشون رو راضی کنند گفتند که""بهش عادت می کنیم!!!"""
سوما دمای بالا در حالت معمولی (اگر به پایتخت برید بعضی فروشگاه ها هستند که لپ تاپ ها رو روشن در معرض نمایش گذاشتند معمولا n53 و بقیه ی مدل های دیگر از اسوس رو دارند با کمی نمازش و لمس لپ تاپ به گرمای بیش از حد n55 نسبت به سایر مدل های اسوس پی میبرید
چهارما اونجوری که عرض شد دوست ما اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به نیاز کاری (مکانیک) لپ تاپی رو میخوان که حداقل در روز سر یه طراحی کوچوله (نه فیکسچر های سوراخ کاری و ...که ساعت ها مخ رو لگد میکنه تا یه گوشه ی کار انجام بشه)3 ساعت با سیستم کار کنه
سیستمی که در حالت عادی (n55)اینطور داغ کنه سخته که بشه ازش 5 یا 6 ساعت کار حرفه ای کشید
(بقیه مشکلات n55یادم نمیاد اگر یادم اومد در پست های بعدی عرض می کنم...)
در ضمن بنده خودم دنبال این لپ تاپ ها بودم با توجه به نیازم(catia ...pdms...Hysys) و ""همچنین خوره ی بازی بودن"" دنباله g53 اسوس رفتم مگر نه همین n53 یا k53 هم به خوبی برنامه های کاربردیم رو اجرا می کرد....
سلام
با توجه به اينكه هم رشته خودم هستي لپ تاب Lenovo Y570 يا Lenovo Z570 را پيشنهاد ميدهم در ضمن در زمان اقامت اينجانب در آلمان جزء برند هاي بسيار معروف و كاربردي بود در ضمن اگر خواستي از ايران خريد كني حتما از نمايندگي سازگار ارقام يا الماس بخر.
موفق باشي
ببین دوسته عزیز شما کارتون بیشتر پردازشی هستش نه گرافیکیمشکلات عرض شد در پست های قبل اما دوباره میگم
لرزش دستگاه هنگام روشن شدن(هم خودم حس کردم و هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته
دوما مشکلات کیبورد(که البته سلیقه ای هست و بعضی ها برای اینکه خودشون رو راضی کنند گفتند که""بهش عادت می کنیم!!!"""
سوما دمای بالا در حالت معمولی (اگر به پایتخت برید بعضی فروشگاه ها هستند که لپ تاپ ها رو روشن در معرض نمایش گذاشتند معمولا n53 و بقیه ی مدل های دیگر از اسوس رو دارند با کمی نمازش و لمس لپ تاپ به گرمای بیش از حد n55 نسبت به سایر مدل های اسوس پی میبرید
چهارما اونجوری که عرض شد دوست ما اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به نیاز کاری (مکانیک) لپ تاپی رو میخوان که حداقل در روز سر یه طراحی کوچوله (نه فیکسچر های سوراخ کاری و ...که ساعت ها مخ رو لگد میکنه تا یه گوشه ی کار انجام بشه)3 ساعت با سیستم کار کنه
سیستمی که در حالت عادی (n55)اینطور داغ کنه سخته که بشه ازش 5 یا 6 ساعت کار حرفه ای کشید
(بقیه مشکلات n55یادم نمیاد اگر یادم اومد در پست های بعدی عرض می کنم...)
در ضمن بنده خودم دنبال این لپ تاپ ها بودم با توجه به نیازم(catia ...pdms...Hysys) و ""همچنین خوره ی بازی بودن"" دنباله g53 اسوس رفتم مگر نه همین n53 یا k53 هم به خوبی برنامه های کاربردیم رو اجرا می کرد....
برای همین من تصور میکنم گزینه مناسبی باشه
در مورد دما هم باید بگم که دست شما نمیتونه دماسنج خوبی باشه برای همین توصیه میکنم شما از برنامه های دماسنج برای دما استفاده کنید
سلام
عرض کردم کار من رو هم همون n53 راه مينداخت اما چون کمي هم بازي مي کنم ((فقط جمعه ها از صبح تا شب!!))نيازمند يه لپ تاپي بودم که کاراي بازي رو هم کم نياره((که البته همون n53هم براي بازي هاي امروزي خوب بود(يه جورايي)))
در ضمن عرض شد به نسبت n55 داغ تر از n53 بود... اگر "دست"معيار خوبي براي تشخيص دقيق ميزان دما نباشه اما به خوبي مي تونه تشخیص بده که کدوم لپ تاپ داغ تر هست...
((در ضمن هر دو لپ تاپ هم زمان روشن شده بودند...))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)