صبح تو کرج سرچ کردم چیزی یافت نشد
یعنی الان تلویزیون ما اچ دی نیست نمیشه این شبکه رو تماشا کرد؟؟؟
نه متاسفانه.
چرا میتونید ببینید ولی با کیفیت معمول
البته اینجور که ما شنیدیم با افتتاح شبکه ورزش برنامه های ورزشی شبکه سه به صورت کامل قطع نمیشه و مثل سابق به فعالیت خودشون ادامه میدن.
چیزی که من امیدوارم اتفاق بیوفته پخش شدن مسابقات بسکتبال NBA هست که واقعا داره در حقش ظلم میشه امیدوارم این اتفاق بیوفته.
علاوه بر این مسابقات تنیس رو هم امیدوارم پخش کنن در غیر اینصورت اصلا افتتاح نمیشد راحت تر بودیم.
دیروز پورمحمدی تو شبکه سه میگفت فعلا تا شبکه ورزش در سراسر کشور پوشش پیدا کنه که دو سه سالی طول می کشه فوتبال های مهم و برنامه نود از شبکه سه پخش خواهد شد.
من الان یه ست باکس مدل مارشال دارم .مدل :ME-884A
تلویزیونم هم سونی EX500 با سایز 40 هستش
من الان هر چی کانال رو سرچ می کنم پیدا نمی کنه . در صورتی که یه طبقه بالا برادرم داره می گیره
تفاوت من با اون اینه که اون تلویزیونش خودش آنتن دیجیتال داره
حالا می خوام بدونم چرا این مشکل برای من هست و نمی تونم کانال رو پیدا کنم
دوم اینکه چطور می شه مشکلم رو برطرف کنم و کانال رو اضافه کنم
دوستان بالا دستی پست قبلی بنده رو مورد لطف و عنایت قرار دادن
پس دلیلی ندیدم این پست هم باشه با عرض معذرت از دوستان تو این تاپیک این پست رو حذف کردم................
Last edited by mamadak; 23-03-2012 at 17:25.
من امروز با کلی دست کاری آنتن تونستم بگیرمش.... البته هوای بادی تهران تو این روزها و فرکانس (طول موج یا هر اسمی که داره) ضعیف این شبکه باعث شده تصویر با یه تکون آنتن نویز و پرش پیدا کنه!
ولی کلا وجود شبکه ورزش خوبه، چون دیگه بهونه ای برای پخش مسابقات زنده فوتبال اروپا ندارن... هر چند یادمه یه جا قبلا گفتم که این شبکه فقط برای پوشش ورزش ملی (نه فقط فوتبال) ساخته شده... میخوام بگم ممکنه یه روزی به جا بازی یونایتد - سیتی، مسابقات ضبط شده اسکواش جام لیگ کشور رو پخش کنن!! حالا خدا کنه که اینطوری نباشه...
اقا چرا فقط اون دو روز اول کیفیتش اچ دی بود - الان دیگه اچ دی نیست - دلمون خوش بود یه شبکه اچ دی راه اندازی شده ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)