یاران . دوستان>>>>>>>؟؟؟؟
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
یاران,دوستان:>>>>>>>!!!!؟؟؟؟
یاران . دوستان>>>>>>>؟؟؟؟
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
یاران,دوستان:>>>>>>>!!!!؟؟؟؟
در مورد ساپورت فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی بهترین تلویزیون سامسونگ هست. مثلا مزیتش نسبت به ال جی پشتیبانی از کدک صوتی DTS در فایل های MKV هست.
الان دیگه مثل اینکه 6940 تولید نمیشه. 6960 اگر بگیری خیالت راحته تره چون هم وب براوزر داره و هم وایرلس داخلی.
اگر می خوای سه بعدی نباشه و اسمارت باشه بهترین مدل ال جی 42LV55000 هست که قیمتش حدود 1.5 هست. در مورد زمان خرید هم معلوم نیست بعد از عید چه اتفاقی می افته.
والا حقيقتش سه بعدي تا حالا باهاش نديدم كه نظر بدم
اما چون خونمون هم LG 50 pw3500 و هم يه دونه سامسونگ UA46C5000 داريم
ال جي كيفيتش خيلي سر تر از سامسونگ هست - هم صدا و هم تصوير
من فقط اين 2 مدل رو از نزديك ديدم
به نظر من یه پلاسمای پاناسونیک مثل u30 سایز 46 یا 50 بخری بهتره
وگرنه یه مدل از الجی
سامسونگ و سونی هم وللش
سلام دوست عزیز.
درسته نظرم روی غیرسه بعدییه تلی.. هم که معرفی کردین ظاهرا مناسبه ولی دو سوال:
1- آیا تله تکست وـصویردرتصیر داره یاخیر؟
2-کلا فرق اسمارت با بقیه چیه؟ مرسی
تله تکست داره ولی تصویر در تصویر رو نمی دونم باید در مغازه بپرسی. تفاوت اساسی اسمارت ال جی، داشتن اینترنت و قابلیت دانلود برنامه و پشتیبانی از کنترل جادویی هست.
تلویزیون های سامسونگ که تصویر در تصویر دارند ولی سورس تصاویر باید متفاوت باشه
یعنی اینطور نیست که دو تا تیونر داشته باشه که همزمان کانال 1 و 2 را مثلا باهاش ببینی
باید یکی از تصاویر مربوط به تلویزیون و دیگری مربوط به ورودی usb یا hdmi باشه.
میشه در مورد اینترنتش کمی توضیح بدین:
مثلا اینکه از کجا تغذیه میشه_لابدامکانات دیگهای هم مثل مودمو... نیاز داره هان..!!_سرعت مرور وب وفلان.
آقایی کردی.
من خودم با ال جی اسمارت کار نکردم ولی در حالت کلی تلویزیون های اسمارت یک پورت LAN داره که با کابل از موردم به تلویزیون وصل میشه. یک راه دیگه هم استفاده از دانگل USB هست که از طریق وایرلس می تونی به اینترنت وصل بشی که معمولا این دانگل به سختی گیر میاد. یک حال دیگه هم هست که خود تلویزیون Wi-Fi داخلی داشته باشه که این مدل های ارزون قیمت ندارند.
مرسی از راهنمایی خوبتون به تشویق شماو دوستان دیگر.امروز رفتم همین مدل LV55000 چهل ودوشو گرفتم از نمایندگیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)