تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: یه سوال در مورد word

آخر فروم باز komail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

shvalaie جان من درست متوجه نشدم
    ببين من ميخوام مثلا تو صحه اول که يه مطلبي رو نوشتم وقتي روش کليک ميکنم بره تو صفحه دوم و روي يه متن ديگه
    فکر کنم بهش bookmark ميگن

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با تشکر از تمامی دوستان
    ببخشین دیر برگشتم. من به جوابم رسیدم گرچه هنوز باید بیشتر تمرین کنم.

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط komail
    shvalaie جان من درست متوجه نشدم
    ببين من ميخوام مثلا تو صحه اول که يه مطلبي رو نوشتم وقتي روش کليک ميکنم بره تو صفحه دوم و روي يه متن ديگه
    فکر کنم بهش bookmark ميگن
    با درود
    دوست عزيزم ‏bookmark‏ كردن كلمات خيلي راحت‌تر است به شرطي كه هنگام تايپ كارهاي زير را انجام دهيد:‏

فرض كنيد، كلمه‌اي را مي‌خواهيد وارد ‏bookmark‏ كنيد. اول بايد آن را ‏select‏ كنيد و بعد وارد ‏insert‏ بشويد ‏و روي ‏bookmark‏ كليك كنيد. در قسمت ‏Bookmark name‏ كلمه‌اي را كه ‏select‏ كرده‌ايد، تايپ كنيد. و ‏Add‏ را بزنيد. فقط توجه داشته باشيد كه دو كلمه را بين آنها ‏space‏ باشد، نمي‌توانيد وارد ‏bookmark‏ كنيد.‏

در مثال بالا كلمات «پسربچه، مادربزرگ و گربه» را وارد ‏bookmark‏ كرده‌ام اگر به منوي ‏tools‏ و بعد ‏options‏ ‏و ‏view‏ برويد و در قسمت ‏show‏ رفته و ‏bookmarks‏ را انتخاب كنيد، كلماتي را كه داخل ليست ‏bookmark‏ ‏فرستاده‌ايد، داخل كروشه‌هايي مي‌بينيد كه البته پرينت گرفته نمي‌شوند و فقط جنبة ظاهري دارند.‏

حالا شما ليستي از كلماتي داريد كه وارد ‏bookmark‏ كرده‌ايد و فقط كافي است كه به كلماتي مشابهي را كه در ‏كل متن داريد، لينك بدهيد. به اين صورت كه مثلا هر موقع به كلمة مادربزرگ رسيديد، به جاي آنكه آن را تايپ ‏كنيد، بايد به ‏insert>refrence>cross-refrences‏ برويد و ‏reference type‏ را ‏bookmark‏ انتخاب كنيد، ‏همين طور هم ‏insert reference to‏ . سپس ‏insert‏ را فشار دهيد، مي‌بينيد كه خودش كلمه مادربزرگ را ‏برايتان تايپ مي‌كند.‏

و البته مي‌توانيد با گرفتن دكمه ‏ctrl‏ و كليك كردن روي كلمه مادربزرگ، به اولين ارجاعي كه از مادربزرگ داشتيد، ‏برويد.‏

cross refrences‏ خيلي كاربرد دارد.‏

مثلا شما داخل متنتان خيلي شكل داريد و مي‌خواهيد شرح شكل را به ارجاع داخل شكل لينك دهيد، در اين ‏صورت فقط كافي است كه اول داخل ‏insert>reference>caption‏ رفته و توسط ‏new lable‏ و ‏lable‏ ‏جديدي را به نام «شكل» درست كنيد و بعد ‏ok‏ را فشار دهيد.‏

خواهيد ديد كه «شكل 1» براي شرح شكلتان (منظورم همان جملة شكل بالا مربوط است به مطلب بالاست) به ‏صورت اتوماتيك يا خودكار، تايپ مي‌شود.‏
    بعد از تايپ شرح شكل، بايد هنگام تايپ ارجاع داخل متن، از طريق ‏cross reference‏ اقدام كنيد. به اين صورت ‏كه

داخل ‏reference type‏ شكل را انتخاب كنيد و ‏insert reference to‏ را هم ‏only label and number‏ . در ‏اين صورت خودش كلمة «شكل 1» را برايتان مي‌آورد كه اگر رويش ‏ctrl+click‏ كنيد. شما را يك راست به محل ‏شكل‌تان كه شايد چند صفحه قبل يا بعد باشد مي‌برد.‏
    البته مي‌توانيد ساير پارامترهاي ‏insert reference to‏ را نيز امتحان كنيد.‏

اميدوارم توضيحات كافي باشد.‏
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •