shvalaie جان من درست متوجه نشدم
ببين من ميخوام مثلا تو صحه اول که يه مطلبي رو نوشتم وقتي روش کليک ميکنم بره تو صفحه دوم و روي يه متن ديگه
فکر کنم بهش bookmark ميگن
shvalaie جان من درست متوجه نشدم
ببين من ميخوام مثلا تو صحه اول که يه مطلبي رو نوشتم وقتي روش کليک ميکنم بره تو صفحه دوم و روي يه متن ديگه
فکر کنم بهش bookmark ميگن
با تشکر از تمامی دوستان
ببخشین دیر برگشتم. من به جوابم رسیدم گرچه هنوز باید بیشتر تمرین کنم.
با درودنوشته شده توسط komail
دوست عزيزم bookmark كردن كلمات خيلي راحتتر است به شرطي كه هنگام تايپ كارهاي زير را انجام دهيد:
فرض كنيد، كلمهاي را ميخواهيد وارد bookmark كنيد. اول بايد آن را select كنيد و بعد وارد insert بشويد و روي bookmark كليك كنيد. در قسمت Bookmark name كلمهاي را كه select كردهايد، تايپ كنيد. و Add را بزنيد. فقط توجه داشته باشيد كه دو كلمه را بين آنها space باشد، نميتوانيد وارد bookmark كنيد.
![]()
در مثال بالا كلمات «پسربچه، مادربزرگ و گربه» را وارد bookmark كردهام اگر به منوي tools و بعد options و view برويد و در قسمت show رفته و bookmarks را انتخاب كنيد، كلماتي را كه داخل ليست bookmark فرستادهايد، داخل كروشههايي ميبينيد كه البته پرينت گرفته نميشوند و فقط جنبة ظاهري دارند.
حالا شما ليستي از كلماتي داريد كه وارد bookmark كردهايد و فقط كافي است كه به كلماتي مشابهي را كه در كل متن داريد، لينك بدهيد. به اين صورت كه مثلا هر موقع به كلمة مادربزرگ رسيديد، به جاي آنكه آن را تايپ كنيد، بايد به insert>refrence>cross-refrences برويد و reference type را bookmark انتخاب كنيد، همين طور هم insert reference to . سپس insert را فشار دهيد، ميبينيد كه خودش كلمه مادربزرگ را برايتان تايپ ميكند.
![]()
و البته ميتوانيد با گرفتن دكمه ctrl و كليك كردن روي كلمه مادربزرگ، به اولين ارجاعي كه از مادربزرگ داشتيد، برويد.
![]()
cross refrences خيلي كاربرد دارد.
مثلا شما داخل متنتان خيلي شكل داريد و ميخواهيد شرح شكل را به ارجاع داخل شكل لينك دهيد، در اين صورت فقط كافي است كه اول داخل insert>reference>caption رفته و توسط new lable و lable جديدي را به نام «شكل» درست كنيد و بعد ok را فشار دهيد.
![]()
خواهيد ديد كه «شكل 1» براي شرح شكلتان (منظورم همان جملة شكل بالا مربوط است به مطلب بالاست) به صورت اتوماتيك يا خودكار، تايپ ميشود.
بعد از تايپ شرح شكل، بايد هنگام تايپ ارجاع داخل متن، از طريق cross reference اقدام كنيد. به اين صورت كه
![]()
داخل reference type شكل را انتخاب كنيد و insert reference to را هم only label and number . در اين صورت خودش كلمة «شكل 1» را برايتان ميآورد كه اگر رويش ctrl+click كنيد. شما را يك راست به محل شكلتان كه شايد چند صفحه قبل يا بعد باشد ميبرد.
البته ميتوانيد ساير پارامترهاي insert reference to را نيز امتحان كنيد.
اميدوارم توضيحات كافي باشد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)