ASRock 970 Extreme3 از قابلیت دو کاناله پشتیبانی میکنه نه سه کاناله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASRock 970 Extreme3 از قابلیت دو کاناله پشتیبانی میکنه نه سه کاناله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مینی که خروجی ویدیئو داشته باشه
یا باید مدل های گرون z68 رو بگیری که در اون صورت با نرم افزار virtu در استفاده های کم از گرافیک پردازنده استفاده کنی و در استفاده های بالا از کارت این خوبه ولی نرم افزار پر اشتباه virtu جای تعریف نداره به سایت نشره ی شبکه برید توی مقالات <<همه چیز درباره ی z68>> رو بخونید
ام ا چیپ های h61 و h67 این دو تا امکان اور کلاک رو از بین می برن وشما باید انتخاب کنید یا کارت یا پردازنده البته اگه اس اس دس می گرفتید می شد با قیبلیت srt توی z68 از یه اس اس دس به عنوان کش استفاده می کردید اما کلا قید گرافیک پردازنده رو بزنید
باتشکر
خوب ادامشو ننوشتم میخواستم 3 تا بنویسم دیدم بیشتر مین بوردا 2 کاناله پشتیبانی میکنه
اشتباه تایپیم رو قیمت بود
یه سوال داشتم مین
ASUS - P8P67
با
ASUS - P8P67 LE فرق داره ؟
ASUS - P8P67 برای آورکلاکرها، بهتر بهینه شده.
سلام و عید رو هم پیشاپیش تبریک می گم
یه چیزی رو فراموش کرده بودم، من دو تا DVD RW دارم که رابطشون IDE هست مین P67 هم تا جایی که من بررسی کردم این پورت رو نداره آیا مین دیگه ای هست که این پورت رو داشته باشه ؟ ، یا یه راهی که بتونم از اینها استفاده کنم یا باید قیدشون رو بزنم !
آره هست ولی هر جایی اینو نمی نویسن نیاز به بررسی داره اگه ترافیک ای دی اس ال زیاد داری بسم الله
سلام
ميخواستم بدونم چراamdاينقدر ارزونتر ازintel هست درحاليكه مراجعه به data sheetهاياونها نشون ميده amdباقيمت پايين تر قدرت بيشتر داره!؟
مثلا با اينكهphenom x6چند برابرcore i5هست قيمتش كمتر از اونه!
core i7كه هيچي قيمت يه3960 برابر با 2تاسيستم كامل وتمام عياره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)