این بنده خدا که کامنت گذاشته چی میگه؟
sony, please file a patent for your "floating touch" technology, or else stupid apple will steal it and claim it as their own!
این floating touch مگه از ابداعات(اختراعات؟) سونیه؟
این بنده خدا که کامنت گذاشته چی میگه؟
sony, please file a patent for your "floating touch" technology, or else stupid apple will steal it and claim it as their own!
این floating touch مگه از ابداعات(اختراعات؟) سونیه؟
سونی یک طرح فوق العاده زیبا رو برای یک سری از گوشی هاش استفاده میکنه (سری هم منظورم مثلا NXT که آخرین سریه بود ، اگه بخوای بگی کل Galaxy هم سریه باید بگیم اینطوری کل Xperia هم سریه :-W)
خیلی فرق داره با اینکه همه گوشیا یک دیزاین شبیه به هم و معمولی (نه زشت و نه زیبا) داشته باشن...
تا اونجا که من می دونم این اولین بار هست که که قابلیت "لمسی شناور" در نمایشگر گوشیهای هوشمند استفاده شده ، البته سونی هم مدعی نیست که این تکنوژی رو خودش ایجاد کرده است.
مطلب اون کامنت رو هم زیاد جدی نگیرید![]()
خب یک جستجو کردم ، این تکنوژی مختص شرکت سونی هست
تو قسمت توسعه دهندگان سونی موبایل درباره این فناوری توضیح داده شده ، ظاهرا سونی از دو خازن در نمایشگر سولا استفاده کرده است.
نمیدونم چرا از شکل هیچ کدوم از گوشی های سونی خوشم نمیاد !
همشون تقریبا شبیه هم هستند
وقتی از یکی خوشت نیاد خوب معلومه که از بقیم خوشت نمیاد دیگه
تو تاپیک xperia s گفته بودی که arc s خوشگل ترین گوشی سونیه
سلام به دوستان
[[من حدود 3ماهی هست این گوشی Xperia mini روخریدم ولی جدیدا"ًیه مشکلی پیدا کرده اونم اینه که یه چند دقیقه که باهاش کار میکنم شروع میکنه به بک کردن .هر قسمتی که باز میکنم دوباره بر میگرده به صفحه اول حتی وقتی ولش ومکنم بدون این که بهش دست بزنم هی بک میزنه انگار کسی دستش رو گذاشته روی دکمه سمت راستی ودسش رو بر نمیداره .تنظیمات کارخانه رو هم زدم ,یه بارم فلشش کردم ،باز هم همین طوره لطفا راهنمایی کنید.]
xperia p دارای تکنولوژی white magic هم در سنسور دوربین هم در نمایشگر قابلیت usb host
xperia s دارای تکنولوژی rgbw در سنسور دوربین قابلیت usb host
xperia sola دارای تکنولوژی floating touch
خوبیه ساسونگ اینه که وقتی یه چیزی رو ابداع میکنه توی همه گوشیهاش بکار میبره
اما سونی اینطور نیست و هر گوشی مزیتی داره
حتی گوشیهای بالا از نظر سخت افزار هم یکسان نیستند
ایکسپریا پی و اس حتی از نظر gpu هم متفاوت هستند
امیدوارم گوشی معرفی کنه که جمیع همه این امکانات باشه
من که چشمم آب نمیخوره !!! D:
این گوشی یه 2 روزی میشه عرضه ی جهانی شده
یه چند هفته ی دیگه میاد ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)