تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: آسون ترین مهندسی بین دیگر رشته های مهندسی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

معماری بیش عملیه تا مباحث تئوری پیچیده ریاضی و فیزیک ( مثل برق و مکانیک و اکترونیک و عمران و ... )
    کامپیوتر و آی تی هم آسون نیستن سختیشون در حد مهندسی عمران و ... هست
    صنایع هم خیلی سخت نیست .
    از بین مهندسی های دیگه هم کشاورزی هم زیاد سخت نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این که دیگه سوال نداره : کشاورزی

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این که دیگه سوال نداره : کشاورزی
    کشاورزی کدوم گرایش هاش اسون و کدوما سختن ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظرم کشاورزی از همه آسونتر باشه ولی معماری رو مطمئنا که اگه سخت‌ترین نباشه جزو سخت‌ترینهاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

صنایع هم خیلی سخت نیست .
    شاید پاس کردنش آسون باشه ولی مهندس صنایع واقعی شدن خیلی هم آسون نیست، من خودم می بینم دانشجوهای متوسط به بالایی رو که مباحث مختلف رشته ی خودشونو نمی تونن به هم ربط بدن چه برسه به مباحث چند رشته ی متفاوت...کلا این جور رشته ها تو کشور ما آسون تلقی می شن و علت اصلی عقب موندن مون همینه، هر رشته تو مسیر خودش پیشرفت می کنه ولی کسی نیست که بیاد به معنای واقعی اینا رو به هم وصل کنه تا یه پیشرفت کلی داشته باشیم.
    البته این طوری که سوال مطرح شده فکر می کنم همون آسون پاس کردن بیشتر مد نظر هست تو این تاپیک.

کشاورزی کدوم گرایش هاش اسون و کدوما سختن ؟
    مکانیک ماشین آلات کشاورزی سخته هم از نظر کار عملی و هم مباحث پیچیده ی تئوری، حالا شاید یه سری از گرایشاش مثل خاک (نه اونی که از عمران می رن!) و اینا آسون باشن ولی اونا که خیلی مهندسی نیستن اصل مهندسیش همون مکانیکشه که به اندازه ی همون "مکانیک معروف و محبوب" سخت هست فقط چون آخر اسمش یه کشاورزی داره زیاد محبوب نیست و قبول شدنش آسون تره

به نظرم کشاورزی از همه آسونتر باشه ولی معماری رو مطمئنا که اگه سخت‌ترین نباشه جزو سخت‌ترینهاست
    شما از چه لحاظ می گین معماری سخته؟! من خودم تو پستم توضیح دادم و باید قبول کنیم که معماری از نظر ریاضیات از همه آسون تره و سختیش فقط تو حجم زیاد کارای عملیش و نیاز شدید این رشته به خلاقیت و قدرت تجسم بالاست که اونم با جیب پرپول حل می شه (برای کسی که بخواد فقط مدرک بگیره رشته ی مناسبیه)... با اسم رشته که نمی شه قضاوت کرد من جزوه های کشاورزیا و مکانیکا و عمرانا رو کم و بیش دیدم دست دوستام ، کشاورزی خیلی هم آسون تر از مکانیک نیست از نظر ریاضیات... از معماری هم که به شدت سخت تره!

6. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

معماری جزء سخت ترین هاست ؟ یعنی به اندازه رشته هایی مثل برق و الکترونیک و مکانیک و عمران و کامپیوتر سخت هست ؟
    نه دوست عزیز دانشجوهای معماری که من دیدم هیچکدوم سختی خاصی رو تحمل نکردن اکثر کارهاشون طراحی های عملی هست که اونم فقط وقت میخواد اصلا هم برای آدمی که حوصله داشته باشه سخت نیست .
    البته توی اینجور رشته ها کسی از طرح و طراحی سردرنیاره و روحیه و علاقه هنری نداشته باشه قطعا براش سخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هر رشته ای که بخونی ولی بهش علاقه نداشته باشی برات سخت ترین رشته ی دنیاست.
    دنبال رشته ای توی مهندسی ها نباشید که هلو باشه بعدش یه مدرک بهتون بدن بشینید پشت میز. همین تفکرات رو داشتیم که الان شدیم این.

9. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

معماری جزء سخت ترین هاست ؟ یعنی به اندازه رشته هایی مثل برق و الکترونیک و مکانیک و عمران و کامپیوتر سخت هست ؟
    نه دوست عزیز دانشجوهای معماری که من دیدم هیچکدوم سختی خاصی رو تحمل نکردن اکثر کارهاشون طراحی های عملی هست که اونم فقط وقت میخواد اصلا هم برای آدمی که حوصله داشته باشه سخت نیست .
    البته توی اینجور رشته ها کسی از طرح و طراحی سردرنیاره و روحیه و علاقه هنری نداشته باشه قطعا براش سخته

شاید پاس کردنش آسون باشه ولی مهندس صنایع واقعی شدن خیلی هم آسون نیست، من خودم می بینم دانشجوهای متوسط به بالایی رو که مباحث مختلف رشته ی خودشونو نمی تونن به هم ربط بدن چه برسه به مباحث چند رشته ی متفاوت...کلا این جور رشته ها تو کشور ما آسون تلقی می شن و علت اصلی عقب موندن مون همینه، هر رشته تو مسیر خودش پیشرفت می کنه ولی کسی نیست که بیاد به معنای واقعی اینا رو به هم وصل کنه تا یه پیشرفت کلی داشته باشیم.
    البته این طوری که سوال مطرح شده فکر می کنم همون آسون پاس کردن بیشتر مد نظر هست تو این تاپیک.

مکانیک ماشین آلات کشاورزی سخته هم از نظر کار عملی و هم مباحث پیچیده ی تئوری، حالا شاید یه سری از گرایشاش مثل خاک (نه اونی که از عمران می رن!) و اینا آسون باشن ولی اونا که خیلی مهندسی نیستن اصل مهندسیش همون مکانیکشه که به اندازه ی همون "مکانیک معروف و محبوب" سخت هست فقط چون آخر اسمش یه کشاورزی داره زیاد محبوب نیست و قبول شدنش آسون تره

شما از چه لحاظ می گین معماری سخته؟! من خودم تو پستم توضیح دادم و باید قبول کنیم که معماری از نظر ریاضیات از همه آسون تره و سختیش فقط تو حجم زیاد کارای عملیش و نیاز شدید این رشته به خلاقیت و قدرت تجسم بالاست که اونم با جیب پرپول حل می شه (برای کسی که بخواد فقط مدرک بگیره رشته ی مناسبیه)... با اسم رشته که نمی شه قضاوت کرد من جزوه های کشاورزیا و مکانیکا و عمرانا رو کم و بیش دیدم دست دوستام ، کشاورزی خیلی هم آسون تر از مکانیک نیست از نظر ریاضیات... از معماری هم که به شدت سخت تره!
    عزیز من خودم معماری میخونم سختی رشته رو بیشتر از شما درک میکنم! مگه سختی یه رشته فقط به ریاضیاتشه؟ اگه اینجوری باشه رشته های علوم تجربی آسون ترین حساب میشن!! رفیقم میگه هم اتاقیش که برق میخونه از صب تا شب تو اتاقه ولی این باید صبح بره کلاس تا عصر! راستی مگه خلاقیتم خریدنیه؟؟؟؟ که با یه جیب پر پول حل بشه؟ لطفا در مورد چیزی اطلاع ندارین حرف نزنین و بقیه رو هم گمراه نکنین

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بحثی نیست که به نظرم فایده داشته باشه.من خودم برق خوندم و درسته درس های خیلی سختی هم گذروندم ولی اگه از من بپرسی میگم سخت ترین رشته معماری هست.چرا؟چون تجسم فضایی که توش به کار میره من ذره ای قدرت تحلیل ازش ندارم و کلا میتونم بگم یک ترم هم دووم نمیارم معماری.ازون طرف مخابراتو تاپ مارک کلاس پاس کردم که شاید یه مهندس معمار هیچ درکی ازش نداشته باشه به خاطر ریاضیات گستردش.ازین طرف نقشه کشی صنعتی رو که شاید بره یه مهندس معمار درس مسخره و اسونی باشهو اکثرا 20 بگیرن با کم ترین نمره دوران تحصیلم گذروندم.!!!
    میبینید اصلا نمیشه حرفی زد.فقط استعداد طرف مهمه که بتونه بشناسه چیه و درون مسیر قرار بگیره.

12. این کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اتفاقا معماری برای کسی که علاقه داشته باشه و واقعا بخواد معماری یاد بگیره رشته ی فوق العاده سختیه (سخت تر از همون برق اینا که فرمودین!) ولی با توجه به شرایط خاصی که داره ارزیابیش (و همه ش تحویل پروژه ست) اونایی که نمی خوان کار کنن و فقط می خوان به آسونی مدرک بگیرن تو این رشته این امکان براشون فراهمه و خیلی هم براشون آسونه!
    عزیز من خودم معماری میخونم سختی رشته رو بیشتر از شما درک میکنم! مگه سختی یه رشته فقط به ریاضیاتشه؟ اگه اینجوری باشه رشته های علوم تجربی آسون ترین حساب میشن!! رفیقم میگه هم اتاقیش که برق میخونه از صب تا شب تو اتاقه ولی این باید صبح بره کلاس تا عصر! راستی مگه خلاقیتم خریدنیه؟؟؟؟ که با یه جیب پر پول حل بشه؟ لطفا در مورد چیزی اطلاع ندارین حرف نزنین و بقیه رو هم گمراه نکنین
    اتفاقا منم معماری می خونم! ولی برعکس 99% دانشجوهای معماری هیچ تعصبی روی رشته ام ندارمو فقط واقعیت رو می گم! اونی که برق می خونه اگه استعداد داشته باشه و پایه ی درسیشم به اندازه ی لازم و کافی قوی باشه با سرکلاس نشستن و یه کم درس خوندن مشکلش حله ( و بالا هم گفتم که کارش از یه دانشجوی معماری که واقعا بخواد معمار بشه آسون تره) اما اگه این استعداد و پایه ی درسی نداشته باشه فاتحه ش خونده ست، پس کسی که توانشو نداره بهتره دور این رشته خط بکشه! اونی که معماری می خونه درسای اصلیش همه ش تحویل پروژه ست! حتی اگه استعدادشم نداشته باشه می ره یه کارای خوبی می خره و بالاخره یه جوری گلیمشو ازآب می کشه بیرون...من نمی گم معمار می شه اون آدم ولی به هر حال مدرک معماری می گیره!
    چرا خودتو می زنی به اون راه برادر؟!! یعنی باور کنم منظورمو متوجه نشدی؟!! خلاقیت رو نمی شه خرید ولی کار خلاقانه رو می شه از کسی که خلاقیت داره اما شغل درست حسابی مرتبط با رشته ش نداره (و مجبور شده یا دلش خواسته رو بیاره به پروژه دانشجویی) خرید!

این بحثی نیست که به نظرم فایده داشته باشه.من خودم برق خوندم و درسته درس های خیلی سختی هم گذروندم ولی اگه از من بپرسی میگم سخت ترین رشته معماری هست.چرا؟چون تجسم فضایی که توش به کار میره من ذره ای قدرت تحلیل ازش ندارم و کلا میتونم بگم یک ترم هم دووم نمیارم معماری.ازون طرف مخابراتو تاپ مارک کلاس پاس کردم که شاید یه مهندس معمار هیچ درکی ازش نداشته باشه به خاطر ریاضیات گستردش.ازین طرف نقشه کشی صنعتی رو که شاید بره یه مهندس معمار درس مسخره و اسونی باشهو اکثرا 20 بگیرن با کم ترین نمره دوران تحصیلم گذروندم.!!!
    میبینید اصلا نمیشه حرفی زد.فقط استعداد طرف مهمه که بتونه بشناسه چیه و درون مسیر قرار بگیره.
    این تقریبا همون حرفیه که من تو پست صفحه ی قبلم نوشتم، یعنی هر رشته ای از یه بعد سخت و از یه بعد دیگه آسونه و فایده ی این بحث فقط این می تونه باشه که هر کسی بدون تعصب بیاد بگه رشته ش به چه توانایی هایی نیاز داره تا اونی که مطلبو می خونه با توانایی های خودش بتونه بفهمه کدوم رشته براش سخته و کدوم آسون!
    Last edited by farzaneh*f; 15-05-2012 at 23:37.

14. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •