من بگو مگو رو گوش دادم چندبار ... فقط به خاطر اینکه به قول یکی از دوستان ، +18 بود!
با بقیش نتونستم ارتباط برقرار کنم![]()
من بگو مگو رو گوش دادم چندبار ... فقط به خاطر اینکه به قول یکی از دوستان ، +18 بود!
با بقیش نتونستم ارتباط برقرار کنم![]()
برخلاف گفته دوستمون که متاسفانه کم لطفی می کنن معتقدم اشعار و ملودی ها گیرا هستند و مطمئنم که به خاطر پیش زمینه فکری که دارن همونطور که خودشون گفتن کلا آهنگ ها رو گوش نمی کنند و در مورد همه آثار چاوشی دچار پیش داوری هستند که امیدوارم این حالت رو از خودشون دور کنند و در مورد هیچ خواننده ای دچار این حالت نباشند چون هر کسی ممکنه در طول عمر هنریش کارهای خوبی ارائه بده چه برسه به چاوشی که یک فرد مطرح در هنر موسیقی این آب و خاکه
---------
خب از ظهر داریم آلبوم رو گوش میدیم! تا با معلومات کامل بیایم سر جلسه امتحان ! و به سوالات آقا کوروش جواب بدیم!
به نظرم آلبوم خوبیه در کل
اشعار اکثرا گیرا هستن.
محسن تونسته صدای خودش رو با اشعار و احساسات مختلف وفق بده
مشکل اساسی از نظر من اینه که یه کم به نظر میرسه نتونستن زیاد روی موسیقی آلبوم به خوبی کار کنند.
آهنگ ها و ملودی های دلنشین ، اونجور که باید تنظیم نشدن و در بعضی جاها آدم احساس میکنه میخواستن کار رو از سرشون وا کنند(البته این صرفا نظر بنده است) و همین مورد مقداری به کار لطمه زده.به هر حال به نظرم میشد به شکل حرفه ای تری روی موسیقی کار ، وقت و انرژی گذاشته ، اون هم در این سطح از موسیقی کشور و انتظاری که از محسن چاوشی هست
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ یه مقدار سخته اما به هر حال خواب بعداز ظهر و با من بمون رو انتخاب می کنم!
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟به طور قطع"پرچم سفید"! محسن صرفا نخواسته یه آهنگ فرمایشی بخونه و جزء معدود خوانندگانیست که از ته دل این جور چیزها رو میخونه.
با قطعیت تمام میگم که زیباترین ترک آلبوم همین ترک اصلی آلبوم یعنی "پرچم سفید" هست.بسیار زیباست!
روی موسیقی اینکار هم واضحا بیش از سایر کارها زحمت کشیده شده
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟هیچ کدوم! بیشتر از این ها جای کار داشتن! اما در حال حاضر پرچم سفید
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟همشون! اگر بیش از این ها روی این آهنگ ها کار میشد قطعا یه چیز بهتر از آب در میومدمثلا ترک های تقاص یا بگو مگو بهتر از این ها میتونست کار بشه.(باقی ترک ها هم همینطور) اما باز هم پرچم سفید!
5. نسبت به آلبوم قبل (آلبوم حریص) پیشرفت بود یا پسرفت؟در کل نظرم مثبته!
در پایان هم فقط میتونم بگم
واسه پرچم 3 رنگ
زیر پرچم سفید
من هنوز معتقدم
باز باید جنگید
به نظرم 98 درصد آهنگ های آقای محسن چاووشی جالب نیست . . . دو دلیل داره : تن صداش اصلا به خوانندگی نمیخورهبرخلاف گفته دوستمون که متاسفانه کم لطفی می کنن و مطمئنم که به خاطر پیش زمینه فکری که دارن همونطور که خودشون گفتن کلا آهنگ ها رو گوش نمی کنند و در مورد همه آثار چاوشی دچار پیش داوری هستند که امیدوارم این حالت رو از خودشون دور کنند و در مورد هیچ خواننده ای دچار این حالت نباشند چون هر کسی ممکنه در طول عمر هنریش کارهای خوبی ارائه بده چه برسه به چاوشی که یک فرد مطرح در هنر موسیقی این آب و خاکهاصلا تن صداش به کار خوانندگی نمیاد . . . نمی دونم این ملت از چی این آقا طرفداری و حمایت میکنن و به عنوان خواننده مطرح میشناسنش
دوما هم به دلیل متن ترانه هاشه که اصلا مفهوم و جذابیت نداره . . . متن آهنگهاش خیلی ضعیفه
به هر حال هر کسی نظری داره و لزومی نمی بینم که من یا سایرین در این مورد با شما بحث راه بندازیم چون از هدف این تاپیک دور خواهیم شد
اما برای اینکه یه پست مفید داده باشم و شاید از این طریق شما هم کمی با محسن آشتی کنید و دوستان دیگه هم بهره مند بشن:
این شما و این هم متن آهنگ های آلبوم:
محتوای مخفی: متن ترانه های آلبوم پرچم سفید
دانلود کاورهای پرچم سفید با کیفیت عالی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم که این تایپک رو از بحث اصلی خارج کردی با قرار دادن کاور
من صدای چاوشی، آهنگاش و ترانههاش رو همیشه دوست داشتم. از اولین آلبوم تا همین امروز ...
این دوست داشتن اما باعث نشده نگاه متعصبانه یا حتی هوادارانهای داشته باشم نسبت به بهش ...
واسه همینه که الان به عنوان یه مخاطب بیطرف میتونم بگم تنها مشکل محسن چاوشی، صداشه !
شاید اینی که میگم به مذاق طرفداران محسن خوش نیاد، صرفاً نظر شخصیمه و کاملاً قابل نقده ...
کسی در زیبایی صداش شکی نداره، در سوزش، حزنش ...
افکت و ... هم که خزعبلاتی بیش نیست، بیشک صدای ناب خودشه
اما مشکل محسن چاوشی، آواز و وکاله ...
این موضوع تو آلبومهای قبل چند بار تکرار شد، همچنان در این آلبوم هم وجود داره ...
علاوه بر اینکه صدای محسن قدرت و رسایی لازم رو نداره و تو اوجها کم میاره، گاهی فالش میشه (البته تو این آلبوم قابل توجه نبود این خارج خوندن)
صدای چاوشی علاوه بر اوج، در گامهای پایین هم مشکل داره، در حدی که وقتی از ریتم میافته، شبیه حرف زدن میشه ... دیگه اون ظرافت لازم رو نداره ...
مثلاً اواسط ترک جوابم نکن، یا بخشهایی از خواب بعد از ظهر ...
این موضوع البته تو تنظیمهای خود محسن و سینا حجازی بیشتر به چشم میخوره
یادمه تنظیمهای شهاب اکبری خیلی بیشتر به قدرت صدای چاوشی میخورد ...
اینا نمونههای سادهاش هستن، تو آلبومهای قبلی این مورد زیاد مشاهده شده ...
مشکل دیگهی وکال، زور زدنهای بیخودیه ... این مورد تو تقاص و یکی دو ترک دیگه بیشتر به چشم میخوره
اگه عینک طرفداری رو برداریم، این موضوع راحتتر دیده میشه. یه جاهایی واقعاً نیاز نیست به صدا سوز بیخود داد.
از این موارد زیاد به گوشم خورده قبلاً ... به خصوص تو آلبوم ژاکت
اما خب زیبایی کار چاوشی این موارد جزیی رو میپوشونه ...
امیدوارم یه دورهی وکال پیش یه استاد خوب بره تا این مشکلات جزیی هم حل بشه و این صدای زیبا به بهترین نحو ممکن به گوشمون برسه
دیوانهمن بگو مگو رو گوش دادم چندبار ... فقط به خاطر اینکه به قول یکی از دوستان ، +18 بود!![]()
کجاش صداش زیباست آخه ؟ با اون صدای بمش . . . اگه بخوای صدا رو به سورش و حزن ربطی بدی که استاد مجید خراطها دست همه رو از پشت بسته . . . کسی نمیتونه منکر صدای ناب مجید خراطها بشه . . . جذابیت در صدای محسن دیده نمیشه . . . والاکسی در زیبایی صداش شکی نداره، در سوزش، حزنش ...
اینجا تاپیک بحث در مورد آلبوم پرچم سفیده و کاور هم بخشی از آلبوم هست و قطعا قرار دادن اون باعث رونق تاپیک میشه نه خارج شدن اون از مسیر اصلیش
بحث کردن در مورد آلبوم هم موردی نداره اما همونطور که من از اول فهمیدم و از طرز صحبت شما پیداست(جلبک و...) شما کلا محسن چاوشی رو به عنوان خواننده قبول نداری و لذا بحث با شما فقط به تاپیک حالت تخریبی میده
به همین خاطر گفتم که بحث با شما ؛ تاپیک رو از مسیر اصلیش دور میکنه
وگرنه اگه مثلا من و کوروش تا صبح هم در مورد این آلبوم بحث کنیم مطمئنا تاپیک به هم نمیریزه!![]()
دور از شوخی .... برای این خواننده احترام ویژه ای قائلم ... چون سالهای 83-84 با حامد و هاکان و محسن یگانه میترکوند!
ولی اواخر متاسفانه از نظر بنده زیاد قوی ظاهر نشده!
من تمام آهنگاش رو گوش دادم امروز. موسیقی کاملا سلیقه ای هست ... یکی خوشش میاد و گوش میده ، یکی هم مثل من خوشش نمیاد!
من کلا هیـــچکاری به سبک و خواننده ندارم! از آهنگ خوشم بیاد گوش میدم... خوشم نیاد هم گوش نمیدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)