البته فکر کنم هنوز هم بشه از اون 15 گیگ بک آپ گرفت اما تا وقتی که ویندوزش نپریده!![]()
البته فکر کنم هنوز هم بشه از اون 15 گیگ بک آپ گرفت اما تا وقتی که ویندوزش نپریده!![]()
سلام دوستان. اگر ممکنه برای یک بچه 10 سالهیک لپتاپ تا سقف 1500 معرفی کنید!
کاربرد فقط بازی شاید چندتا انیمیشن باش ببینه ! سایز هم 13 یا 14 اینچ باشه! ( از بین برند های asus - sony - lenovo- hp -dell )
فقط خرکار باشه !![]()
من خودم این مدل ها رو مناسب دیدم:
HP Pavilion dv6 -6b21 ee
ASUS n45sf
مرسی![]()
Last edited by hormozan m; 18-03-2012 at 14:34.
سلام
برای یه بچه ی 10 ساله میخوایی 1500 خرج کنی ؟بهتره یه لپ تاپ 900 تومنی براش بخری و بقیشو کتاب و . . . بخری تا 5 سال دیگه پروفسور میشه
من نظرم رو لنوو هست ، 13 ایچ مدل Z370 و 14 اینچ مدل Z470 رو بخره .
بازی هم که حرفه ای نمیخواد انجام بده ، همون گرافیک اینتل براش بسه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام . مرسی ! من که نمیخوام پول بدم ! باباش میخواد بده!اگر لطف کنی همون 1500 معرفی کن بهتره !
این دو مدلی که معرفی کردی قیمتشون چنده ؟ گارانتی معتبری داره ؟
اون مدل هایی که گفتم چطوره ؟ آخه آدم های عادی زیاد با لنوو آشنا نیستن بعد فکر میکنن برند خوبی نیست . ( که هست )
پس اگر امکان داره تا 1500 یک مدل خوب معرفی کنید ؟ بچه های این دوره بازی در حد حرفه ایی بازی میکنن!!!
ما 10 سالمون بود چه میدونستیم لپتاپ چیه ؟؟؟؟ !!!!!!
در مورد تبلت فکر کنم 1 ماه نشده اسکرینش به فنا میره!
مرسی![]()
z370 رو با کانفیگ core i3 و گرافیگ اینتلش حدود 1050 پیدا میکنی .این دو مدلی که معرفی کردی قیمتشون چنده ؟ گارانتی معتبری داره ؟![]()
Z470 رو هم آمارشو ندارم ، ولی گرافیگ GT 520 هم داره که قیمتش به بودجه ایشون میخوره .
گارانتی شون هم معتبره ، سازگاره .
HP شو نمیدونم و اگر خودت کانفیگشو داری بده .اون مدل هایی که گفتم چطوره ؟ آخه آدم های عادی زیاد با لنوو آشنا نیستن بعد فکر میکنن برند خوبی نیست . ( که هست )
در مورد ایسوس هم باید بگم ، که این مدل "اگر " تو ایران پیدا بشه ، قیمتش بالاتر از 1500 هست ولی گرافیک قدرتمندی داره .
برای این آقا پسر خوش شانس ، گرافیک 540 بسه . البته یه مقداری باید بودجشون رو افزایش بدن .
من این مدل هارو میگم .پس اگر امکان داره تا 1500 یک مدل خوب معرفی کنید ؟ بچه های این دوره بازی در حد حرفه ایی بازی میکنن!!!![]()
N43 که 100% قیمتش از 1500 بالاتره ، باید با کانفیگ core i5 / GT 540 بخری .
A43 SV که این گرافیک اینتل 6730 داره که از 540 هم قوی تره و قیمتش حدود 1500 هست .
مدل بعدی K43 SJ هست که با گرافیک GT 520 هست .
همشونو با CPU ی core i5 باید بخری .
گارنتی های معتبرش هم ایناس ( به ترتیب )
1 - سازگار
2 - مادیران
3 - امرتات
4 - الماس
موفق باشید .
راستی اگر خواست میتونه ایپد New هم بخره ، فوق العادس .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)