من شنيدم از اون جايي كه xna زياد طرفدار نداره ماكروسافت ديگه اون رو ادامه نميده
من شنيدم از اون جايي كه xna زياد طرفدار نداره ماكروسافت ديگه اون رو ادامه نميده
مثل اینکه اره. شایعات زیادی هست که میگه کلا .net تو windows 8 حذف میشه چه برسه به xna. ( البته شایعه که چه ارز کنم که کنفرانش windows 8 خود micorost اعلام کرد، البته نه مسقیم ولی احتمالش 50% که حذف بشه )من شنيدم از اون جايي كه xna زياد طرفدار نداره ماكروسافت ديگه اون رو ادامه نميده
از نسخه ی 8 دیگه DirectInput و DirectSound توسعه داده نمیشه ولی نسخه ی 8 تو DX9 SDK هست ولی تو DX 10 11 SDK کلا حذف شده و از XInput و XACT و XAudio 2 استفاده میشه.نظر کارایی و ساختار: چند وقت پیش که داشتم یک کلاس Input در DirectInput 8 برای یک انجین مینوشتم متوجه شدم که نمیشه از قابلیت شوکر های دسته استفاده کرد حتی نمیشه از دسته های بازی Xbox استفاده کرد (البته شاید پورتی برای این مورد امده باشه اما من مطلع نیستم) و تنها راه چاره استفاده از Xinput بود. این یک مثال کوچیک از کارایی های هر دو هست البته ممکنه در نسخه های بعدی DirectX این مشکل برطرف بشه ولی متاسفانه از DirectInput 8 به بعد micro$oft در حال گسترش Xinput هست.
ریاضیات هم تو XNA هست هم تو DX البته تو DX سطحش بالاتره ولی کلا ریاضیش چیز خاصی نداره واسه شروع و تو موارد حرفه ای یه مقدار سخت تر میشه.در مورد ریاضیات چی؟!
غیر از مطالب زیادی که تو سایت های مختلف ریخته MSDN منبع خوبی هم برای DX و هم XNA هست و کاملا همه چیز رو پوشش داده. و البته منابعی که برای DX وجود داره الان خیلی بیشتر از xna هست.میشه لینک بدی؟!
اگر می خوای تا عمر داری ادامه بدی فرقی نداره کدوم رو انتخاب می کنی اخرش همه رو یاد میگیری. ولی اگر نه همینجوری واسه صرف وقت میخوای برو سراغ xna.
Last edited by Armin060; 20-03-2012 at 19:34.
==============
دوست عزیز مطالبی که نوشتی مفید بود
اما به نظرم به اون رفیق 14 سالمون داری اشتباه آدرس میدی
طبق مشکلاتی که داشتم به نظرم نباید مستقیما سمت برنامه نویسی رفت
نباید از همون اول در گیر جزئیات شد
باید ابتدا help نرم افزار Quest3d وفیلم های در این مورد رو از yotube دید
و همینطور video های موجود در quest3d.org رو
با وجود اینکه Quest یکی از بهترین موتورهای بازی هست و حتی از یونیتی هم بهتره هنوز خیلیا راهو بیراهه میرن
===
بهتره مستقیما کار کردن با یه موتور مثل Quest رو یاد بگیری و play کردن انیمیشن ها به طور real-Time از طریق کانالها و این مباحث رو یاد بگیری
بعدش بیای بگی openGL یا DirectX.
==
آدم هرچقدر توانمند باشه نباید درگیر جزئیات بشه و بخواد همه چیزو از صفر با DirectX بسازه
مثل این میمونه که بخوای خونه بسازی طرف میگه با بلدوزر کار کن من بگم نه با یه بیل میام خونمو میسازم
اونوقت چی میشه ................... !
=====
پس کلا دوستان رو روشن کنم از کد بیاید بیرون کد نویسی وقتی مطرح هست که توی موتور بازی اونو بکار ببریم.
در حال حاضر هم این انجمن یکی از بهترین انجمن هایی هست که دیدم
در کل از شما دوستان از صمیم قلب تشکر می کنم و امیدوارم همتون به آرزوهاتون برسید
همونطور که خودم هم در ابتدای راه هستم و از همتون بی سواد ترم![]()
چی شده فکر کنید directx و opengl یعنی صفر؟دوست عزیز مطالبی که نوشتی مفید بود
با وجود اینکه Quest یکی از بهترین موتورهای بازی هست و حتی از یونیتی هم بهتره هنوز خیلیا راهو بیراهه میرن
===
بهتره مستقیما کار کردن با یه موتور مثل Quest رو یاد بگیری و play کردن انیمیشن ها به طور real-Time از طریق کانالها و این مباحث رو یاد بگیری
==
آدم هرچقدر توانمند باشه نباید درگیر جزئیات بشه و بخواد همه چیزو از صفر با DirectX بسازه
مثل این میمونه که بخوای خونه بسازی طرف میگه با بلدوزر کار کن من بگم نه با یه بیل میام خونمو میسازم
اونوقت چی میشه ................... !
=====
پس کلا دوستان رو روشن کنم از کد بیاید بیرون کد نویسی وقتی مطرح هست که توی موتور بازی اونو بکار ببریم.
در حال حاضر هم این انجمن یکی از بهترین انجمن هایی هست که دیدم
در کل از شما دوستان از صمیم قلب تشکر می کنم و امیدوارم همتون به آرزوهاتون برسید
همونطور که خودم هم در ابتدای راه هستم و از همتون بی سواد ترم
ببینید بنده اصلا هیچ پیشنهاد و یا بقول شما آدرسی ندادم و تنها کاری که کردم با توجه به اسم تاپیک فقط یک مقایسه کوچیک کردم تا یکم موضوع روشن بشه همین!(پستی هم که دادم بیشتر بخاطر این بود که ایشون (پارسا) از دوستان بنده هستن)دوست عزیز مطالبی که نوشتی مفید بود
===
حالا هرکس میتونه به اختیار خودش هر راهی رو که دوست داره بره.
----------
یه سوالی هم اینجا برای من پیش امد اینه که شما چطور help برنامه ای مثل Quest رو برای شروع پیشنهاد کردی و اصلا مبحثی مثل کانالها (یا play کردن انیمیشن ها!!) رو چطور یک مبحث پایه در نظر گرفتی و با OpenGL و DirectX نسبت دادی؟
دوست عزیز مرسی از راهنماییت ولی....همونطور که خودم هم در ابتدای راه هستم و از همتون بی سواد ترم
اولاً Quest بیشتر یک موتور رندر ریل-تایم هست به جای انجین دوماً گویا شما زیاد تو انجمن نبودی و کلا زیاد تو کاره بازی سازی نبودی چرا که فکر میکنی من تازه کارمکه در واقع 1 سالی میشه حرفه ای ( با هدف ) شروع کردم سوماً چی باعث شده حتا بتونی فکر کنی Quest از Unity بهتره؟ لطفا این قسمتو کامل توضیح بده
فکر کنم شما اون کتابی که به تازگی ( شایدم نه تازگی) برای کوئست ترجمه شده رو خوندی یا نمیدونم سرت گرمه همچین چیزی؟ محظ اطلاعتون باید بگم من هم با یونیتی هم با یو دی کی و هم با جی.ام کار کردم
![]()
و از همه مهمتر اگه کسی به فکر ساخت بلدزر نبود الان شما مجبور بودی با بیل خونتو بسازی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)