سلام
تو 2 تا تایپیک دیگه هم میپرسیدی زودتر جواب میگرفتی باور کن
بله میشه اینجور چیزها رو با کوییست در آورد اصلا کار کویست همینه
سلام
تو 2 تا تایپیک دیگه هم میپرسیدی زودتر جواب میگرفتی باور کن
بله میشه اینجور چیزها رو با کوییست در آورد اصلا کار کویست همینه
کوئست انگار تعطیل شد، تمیش رفت سراغ Lumion ولی امکاناتش خیلی منعطف تر بود. یه جورایی موتور بازی بود ولی در اصل برای چیزهای دیگه ازش استفاده می کردن مثل همون معماری
خداییش امکانات کوئست خوبه ولی متاسفانه نه تو گرافیک و نه تو امکانات کلاً چیز خاصی نیستخداییش کویست از نظر گرافیک از یونیتی سره ولی این سیستم کانال کشی واقعا...
ای بنده های خدا؛ تو یونیتی 4.3 میتونی Webcam با کیفیت VGA (بدترین کیفیت وبکم موجود در بازار) بذاری جلوت حرف بزنی مستقیم انیمیشنشو توی یه فایل جدا روی کاراکتر بدون استخون بندی سیو میکنه و مهمتر اینه که میتونی با نرم افزارهای دیگه ادیتش بکنیاسمش هم Face Plus هست میتونید در موردش تحقیق کنید.
این چیزا رو Cryengine اش هم نداره که شما قدرش رو نمیدونید.FaceFX رو توی بزرگترین بازی های دنیا دارن استفاده میکنن حالا یونیتی بهترش رو آورده با هزینه کمتر میتونید کیفیت بالاتر بدید بعد من تعجب میکنم چرا هیچ کس هیچی ازش نمیدونه
خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود تو بازی ایرانی همه از انجین ایراد میگرفتین(هنوزم تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه) باز حداقل من 250 درصد قدرت انجین رو استفاده کردم بعد گذاشتمش کنار,شماها که 2 درصد یونیتی هم استفاده نکردین چطور به خودتون اجازه میدین اینجوری بگین,تاپیک کوئست 5.0ه و نمیخوام بحث رو به بیراهه بکشونم,فقط این کامنتای چرت رو دیدم خیلی ناراحت شدم,شماها باید الگوی بازیسازای جدید باشین نه اینکه یه طوری حرف بزنین که هر بازیساز جدیدی دید کلاً نابود بشه از یونیتی بپره روی یه چیز دیگه بعدشم به هیچ جا نرسه ول کنه(با توجه به اینکه 80 درصد بازیسازهای جدید مخصوصاً ایرانی با یونیتی شروع میکنن)
Last edited by Hotsun; 03-12-2013 at 18:14.
اين حرف من مال خيلي وقت پيش هاس پيام تاريخ شو بخون . شكي نيست كه من اسكريپت نويس ام چندان از گرافيك خوب تو يونيتي سرم نميشه .
يك نكته ديگه هست پيام اينكه آدم هيچ وقت نبايد به حرف يه نفر اعتماد صدرصد بكنه من خودم شخصا اينجوري آدمي هست .بعدشم من تو اين انجمن بيشتر اسكريپت نويس بازي مي شناسم گرافيست . البته براي خودم گرافيك كار مي كنم . بعد اونوموقع كويست خيلي گرافيك شاخي داشته . روي امكاناتش من نظري ندارم ولي خودم اصلا ازش خوشم نيومد به اينكه نميشد توش كد زد البته شايد من بلد نبودم و خروجي ايش خيلي خوب بود.
اره حرفت درسته
البته من داشتم دنبال Lumion و کرکهاش توی انجمن میگشتم، تنها نتیجه جستجو این تاپیک بود اومد
شما کاملاً درست میگین,حواسم به تاریخ نبوداين حرف من مال خيلي وقت پيش هاس پيام تاريخ شو بخون . شكي نيست كه من اسكريپت نويس ام چندان از گرافيك خوب تو يونيتي سرم نميشه .
![]()
(هنوزم تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه) باز حداقل من 250 درصد قدرت انجین رو استفاده کردم بعد گذاشتمش کنار,شماها که 2 درصد یونیتی هم استفاده نکردین چطور به خودتون اجازه میدین اینجوری بگین,تاپیک کوئست 5.0ه و نمیخوام بحث رو به بیراهه بکشونم,فقط این کامنتای چرت رو دیدم خیلی ناراحت شدم,شماها باید الگوی بازیسازای جدید باشین نه اینکه یه طوری حرف بزنین که هر بازیساز جدیدی دید کلاً نابود بشه از یونیتی بپره روی یه چیز دیگه بعدشم به هیچ جا نرسه ول کنه(با توجه به اینکه 80 درصد بازیسازهای جدید مخصوصاً ایرانی با یونیتی شروع میکنن)
پیام نوکرتم :
یک : این تاریخ پستو بخونی متوجه میشی ماله زماینه که شما FPSC کار میکردی
دو :
چون همه یه چیزی رو که بلدن نمیان به بقیه نشون بدن واسه خود بزرگ بینی دلیل نمیشه کسی نمیدونهای بنده های خدا؛ تو یونیتی 4.3 میتونی Webcam با کیفیت VGA (بدترین کیفیت وبکم موجود در بازار) بذاری جلوت حرف بزنی مستقیم انیمیشنشو توی یه فایل جدا روی کاراکتر بدون استخون بندی سیو میکنه و مهمتر اینه که میتونی با نرم افزارهای دیگه ادیتش بکنیاسمش هم Face Plus هست میتونید در موردش تحقیق کنید.
این چیزا رو Cryengine اش هم نداره که شما قدرش رو نمیدونید.FaceFX رو توی بزرگترین بازی های دنیا دارن استفاده میکنن حالا یونیتی بهترش رو آورده با هزینه کمتر میتونید کیفیت بالاتر بدید بعد من تعجب میکنم چرا هیچ کس هیچی ازش نمیدونه![]()
اونوقت شما میدونستی همین کوئست یه سیستمی تغریبا مشابه کینکت داره ؟ حتی قبل از اومدن کینکت ؟
سه :
واقعا ؟!16X (هنوزم تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه)انتی الیزینگ راحت ترین چیزیه که میشه تو بازی پیاده کرد فکر نمیکنم کسی اگه استفاده نکرده دلیلش اینه که نمیتونسته
چهار : کوئست از نظر گرافیک همین الانم در حده یونیتی هست ( از نظر گرافیک ) . یکی از شیدرای کوئست که با اون کیفیت رو حتی تو UDK هم ندیدم شیدر SSAO هست که واقعا توی کوئست یه چیز دیگس ... اصلا قابل مقایسه با انجینای دیگه نیست . البته پیاده سازی شیدرها هم تو کوئست خیلی مشکله و دنگ و فنگ داره واسه همین کسی زیاد استفاده نمیکنه
دقیقا همون زمانی منظورته که هنوز به پست پروسس میگفتی فول اسکرین شیدر ؟خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود تو بازی ایرانی همه از انجین ایراد میگرفتیناونوقت کسی ندیده بود چیزایی که شما استفاده میکردی ؟ !
![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 05-12-2013 at 17:25.
پيام خدايش AA 16 پيشفرض فعال هست كافيه بري تنظيمات گرافيكت درستش كني هرچند ما تفاوتي خدايش با 8 اش نديدم
تو کوئست هم تا 500 ایکسشو میشه در بیاریپيام خدايش AA 16 پيشفرض فعال هست كافيه بري تنظيمات گرافيكت درستش كني هرچند ما تفاوتي خدايش با 8 اش نديدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)